Xiaomi Mi 6 & 6 Plus: Με τιμές από 318 και 390 δολάρια, αντίστοιχα

Xiaomi Mi 6 prices, Xiaomi Mi 6 & 6 Plus: Με τιμές από 318 και 390 δολάρια, αντίστοιχα

Έπειτα από το σχετικό teaser της Xiaomi εχθές στο λογαριασμό της στο Weibo, όλοι θεωρήσαμε ότι σήμερα θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 6. Η ίδια στο post της έγραψε ότι έναν χρόνο μετά το Xiaomi Mi 5, ήρθε η ώρα να ανακοινώσει μια ακόμη ναυαρχίδα.

Τελικά αυτό που ανακοίνωσε είναι ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 19 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας μια ακόμη εβδομάδα για περισσότερες διαρροές.

Οι σημερινές πληροφορίες αφορούν στις τιμές που θα έχουν τα Xiaomi Mi 6 και Xiaomi Mi 6 Plus όταν βγουν στην αγορά. Η τιμή του Mi 6 ξεκινά από περίπου 318 δολάρια (2199 Yuan) ενώ του Mi 6 Plus από 390 δολάρια (2699 Yuan).

Τιμές

Xiaomi Mi 6 4GB RAM + 64GB χωρητικότητα – τιμή 318 δολάρια
Xiaomi Mi 6 4GB RAM + 128GB χωρητικότητα – τιμή 376 δολάρια

Xiaomi Mi 6 Plus 6GB RAM + 64GB χωρητικότητα – τιμή 390 δολάρια
Xiaomi Mi 6 Plus 6GB RAM + 128GB χωρητικότητα – τιμή 448 δολάρια
Xiaomi Mi 6 Plus 6GB RAM + 256GB χωρητικότητα – τιμή 535 δολάρια

Η παραπάνω λίστα δείχνει ότι μόνο η Plus έκδοση θα έχει μνήμη RAM 6GB, ενώ και τα δυο μοντέλα αναμένονται με επεξεργαστή Snapdragon 835 και Android 7.1.1 με MIUI. Το Xiaomi Mi 6 διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών ενώ το Xiaomi Mi 6 Plus ανεβαίνει στις 5.7 ίντσες.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Πρέπει επιτελους να καταλάβουμε ότι η ποσότητα και οι ξεροί αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνοι τους.Ό,τι αισθητήρα και να δώσει θα είναι μία από τα ίδια.Μέτρια στην καλύτερη.Ακόμη και oled να βάλει θα είναι από τις δεύτερες που δίνει η samsung(αν και θα την πάρουνε από κινεζό κατασκευαστή ίδιο με αυτόν που έδωσε την οθόνη στο redmi pro).Eν ολίγοις θα είναι μία από τα ίδια.Πολύ ποσότητα με μέτρια ποιότητα αυτής.Και όπως πάντα θα πάνε να μας το βγάλουνε καλύτερο του s8/g6/p10 μιας και θα έχει μικρότερη τιμή.Σκουπίδι από τα λίγα όπως όλα τα τσαόμι.

Kos

Εργαλείο που χλευάζει τους κορυφαίους…..σε προσιτή τιμή

Λευτερης

Gianniklis το συγκρινεις με το S8 που κανει 850 δολαρια και μετα να το λες σκουπιδι; Ναι συμφωνω οτι θα ειναι κατωτερο αλλα στα 318 δολαρια πιστευεις οτι βρισκεις πολλα κινητα να το συναγωνιστουν; Αν δεν βρισκεις τοτε δεν ειναι σκουπιδι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του

Fanis

@gianniklis έλα πες αλήθεια πόσες μετοχές έχεις στη Samsung;;; στην κατηγορία του παίζει μόνο του! Ότι κ να πεις… Έχεις καταντήσει το ανέκδοτο του techblog!!!

Αντώνης

Σας τρολλαρει ο gianiklis ο μεγαλυτερος fan της xiaomi … Τουμπανο το κινητάκι με την εγγύηση πλεον που ειναι το ονομα xiaomi

Tsagarogiorgis

Δεν έχω πιάσει κινέζικο στα χέρια μου.. Στο θέμα κάμερας άμα έχει καλό αισθητήρα και κακό software μπορεί να λυθεί με κάποιο πρόγραμμα από το playstore.. Έχει αξιόλογα

Γιάννος

Με τέτοια τεράστια διαφορά στην τιμή από το μακρουλό δονητοειδές κινητό galaxy S8, φυσικά και προτιμούμε αυτό, έστω και με λίγο χειρότερη κάμερα.

Andr. Kar

Ήρθε η ώρα που όλοι θα έχουν XIAOMI… Τόσο απλά….Τους αρέσει.. Δεν τους αρέσει..

tarif16

μην μπαίνετε στο τρυπάκι του gianniklis!!!.θα ρίξει το χιλιάρικο για το samsung και φοβάται μην κάνει την ίδια δουλειά κι ένας χρήστης με 300 ευρώ.
….θέμα σύγκρισης δεν υπάρχει.όλοι οι νοήμονες το καταλαβαίνουν.
το μόνο που πρέπει να βλέπουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει ένα τέρας με συν και με πλην.
θα βγούνε reviews και θα ζυγίσει κάποιος την τιμή και τα προσφερόμενα.
300 ευρώ με specs τελευταίας τεχνολογίας,τιμή ανεκτή,ποιότητα καλή…ε και κάποιες υποχωρήσεις ας γίνουν….όπου υποχώρηση δεν σημαίνει αυτόματα την διαφορά μέρας με νύχτα.

vaggos

Και δεν παιρνω με 370 ευρω το Z5 Sony ,

JohnWave

Ακόμα και δεν με ενδιέφερε η κάμερα και η οθόνη, αυτό που θα με προβλημάτιζε στη Xiaomi θα ήταν οι roms της. Είχα ρωτήσει εδώ τι παίζει με τις roms της αλλά δεν πήρα απάντηση.

>Αν δεν κάνω λάθος ασχολείται κάποια κοινότητα developers;
>Αν ναι, η rom είναι απροβλήματιστη στα πάντα εξαρχής ή σαν τις custom roms έχει bugs που λύνονται σταδιακά από τους developers;
>Η rom περνιέται χειροκίνητα μέσω κάποιας εσωτερικής εφαρμογής στη συσκευή ή μέσω κάποιου προγράμματος ; ( πχ όπως φλασάρουμε μέσω Odin στα Samsung; )

Θα ήθελα μια απάντηση σtα παραπάνω από κάποιον κάτοχο ώστε να μπορώ με ασφάλεια να προτείνω Xiaomi σε κάποιον που ενδιαφέρεται για μεγάλη επεξεργαστική δύναμη σε πολύ καλή τιμή.

Theo Vag

@JohnWave
Καλησπερα φιλε μου λοιπον ,
>οσον αφορα την κοινοτητα, η μεγαλυτερη ελληνικη ειναι η miui gr οπου βγαζει τις εξελληνισμενες ρομ με debloated software , καποια tweaks ,init.d ,zip aligned βελτιστοποιησεις στην μπαταρια και κλασσικα playstore kai rooted. Βγαζει τις stable και τις developer versions Οπως δηλαδη και η ιδια η xiaomi .Με λιγα λογια διαλεγεις κ παιρνεις , εγω πχ παιζω με developer γιατι εχω κολλημα καθε παρασκευη να βαζω νεα εκδοση αλλα περι ορεξεως .Γενικα παντως κ οι dev roms 9 στις 10 δεν εχουν καποιο θεμα με Bugs .
>H miui official rom εγκαθιστανται με προγραμμα(mi flash) αλλα θα πρεπει πρωτα να κανεις Unlock τον Bootloader με ονλαιν αιτηση στην xiaomi οπου σου δινει το δικαιωμα μετα να κανεις το ξεκλειδωμα με ενα δικο της tool(miunlock),οσον αφορα τις custom κανεις κλασικα install twrp και μετα το zip rom file (εννοειτε unlock bootloader)
>Γενικα ακομη και στο xda υπαρχει πληθωρα επιλογων στα xiaomi(snapdragon versions παρα πολυ Mtk οχι τοσες) ακομη κ για Nougat για custom kernels , γενικα εαν εισαι παιχνιδιαρης με τα κινητα σου θα ασχοληθεις πολυ.

Ιωάννης jb

60 ευρώ πάνω για μεγαλύτερη ρομ!
Το ξεφτιλησε κ η χαομι..
Μπορεί να είναι χαμηλές οι τιμές αλλά πιο κάτω δε θα πέσουν εύκολα.. Παράδειγμα μπορεί το xz να έχει αρχική 699 αλλά στο εξάμηνο πέφτει στα 400 κάτι
Στην ελλαδα όταν κ αν έρθουν η μικρότερη έκδοση θα κάνει σίγουρα 350!!
Προτιμώ περσινή επώνυμη ναυαρχίδα

dark_master

καλές τιμές. Αναμένουμε το 1+5 και αυτό για να δούμε. Οι τιμές ακούγονται παρα πολύ καλές αν κ προς τα μέρη μας θα πάρουν λίγο την ανιούσα.

@Giannisklis αδερφέ σταματα το εδώ. Κουράζεις και γίνεσαι γραφικός. Σε κάθε θέμα που έχει xiaomi μπαινεις κ κράζεις. Οκ εσένα δε σου αρέσει, είσαι φαν γνωστής εταιρίας αλλά ήμαρτον. Ούτε πληρωμένος να ήσουν. Εκτός κ αν δουλεύεις πουθενα κ δε μας το λες.
Στη τιμή αυτή με αυτά τα χαρακτηριστικά όσο μούφα κ αν ειναι ξέρεις πολλά κινητά?Αν ισχύουν οι τιμές ειναι πιο φτηνό και το από το περσινό S7…..

JohnWave

Theo Vag, σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Συγκεκριμένος και αναλυτικότατος. Να σαι καλα 🙂

vaios

Καλημέρα.Ο φίλος γιαννικλής έχει δίκιο στα περισσότερα που λέει αλλά υπερβάλει σε κάποια.Όλα είναι θέμα τιμής παιδιά.Ξεκάθαρα πράγματα.Εγώ ήμουν κάτοχος ενός mi5s και ήταν φοβερό για τα λεφτά του.Όταν ο άλλος τα έχει και τα δίνει καλά κάνει.Εγώ ας πούμε δουλεύω ως ταβερνιάρης και με το ζόρι καθαρίζω 5 κατοστάρικα τον μήνα οπότε λογικό να κοιτάξω κάτι οικονομικό .Τα s8 είναι για αυτούς που τα έχουν.Εμείς οι υπόλοιποι την βγάζουμε με κινέζο και λέμε ευχαριστώ.

Theo Vag

Εν μερη διαφωνω φιλε , σαφως κ μια συσκευη 800+ ευρω ειναι γι αυτους π τα εχουν η θα ηθελαν ν δειξουν οτι τ χουν , αλλα οι υπολοιπες συσκευες αναρωτιεμαι ειναι γι αυτους π δεν τ χουν ?
Αυτο π δεν μπορει ν καταλαβει ο καθε γιαννικλης ειναι οτι καποιοι ζυγισουμε τις επιλογες μας κ επιλεγουμε αυτο π μας αρεσει κ μας καλυπτει τις αναγκες μας .Εμενα ενα Mi5 με το παραμετροποιησιμο based android os σε συνδυασμο με τον sd820 και 3 gb ram με καλυπτουν απολυτως σε ολα χωρις να εχω χειροτερη αποδοση απο τις ανταγωνιστικες ναυαρχιδες αλλα γνωριζω οτι η φωτογραφικη δεν ειναι καθολου καλη ουτε καν ισαξια των αντιπαλων εταιριων παρ ολα αυτα επελεξα συνειδητα ν τ παρω για τους παραπανω λογους.Εαν δια μεσω καποιον τεχνολογικων σαιτ οπως αυτο καποιοι μαθουμε καποια πραγματα παραπανω θα αποκτησουμε τα εργαλεια – γνωσεις να εχουμε κριτικη σκεψη κ ν επιλεγουμε αυτο που θελουμε.Το συγκεκριμενο μονο καλο μπορει να μας κανει κ σαφως ν δειξει το δρομο σε εταιριες οτι θ πρπει να καινοτομουν για να μας τα ” παρουν “.Κατα συνεπεια κ ο γιαννικλης θα αγοραζει το samsung του φτηνοτερα και με ακομη καλυτερα χαρακτηριστικα εξαιτιας του ανταγωνισμου .Αυτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.