Xiaomi Mi 8 και Mi MIX 2: Αναβαθμίζονται σε MIUI 11 stable εκδόσεις

, Xiaomi Mi 8 και Mi MIX 2: Αναβαθμίζονται σε MIUI 11 stable εκδόσεις

Η Xiaomi έχει ξεκινήσει να προωθεί στα smartphone της το MIUI 11 και σύμφωνα με χρήστες το Mi 8 καθώς και το Mi MIX 2 έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν την stable έκδοση του λειτουργικού.

Xiaomi Mi 8

, Xiaomi Mi 8 και Mi MIX 2: Αναβαθμίζονται σε MIUI 11 stable εκδόσεις

Το update αυτό θα φέρει την τελευταία έκδοση του Android στο Mi 8, ωστόσο ορισμένες third-party εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά με το Android 10 και ίσως ορισμένες συναντήσουν προβλήματα συμβατότητας. Επιπλέον, κάθε χρήστης θα πρέπει να κάνει ένα back up όλα τα προσωπικά δεδομένα πριν από την αναβάθμιση η οποία θα φέρει και το security patch του Ιανουαρίου. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι το update έχει μέγεθος 2.1GB!

Xiaomi Mi MIX 2

, Xiaomi Mi 8 και Mi MIX 2: Αναβαθμίζονται σε MIUI 11 stable εκδόσεις

Στην περίπτωση του Mi MIX 2 το update δεν φαίνεται να φέρνει το Android 10 στα smartphone και έχει μέγεθος μόλις 490MB. Αυτή η αναβάθμιση θα φέρει βελτιώσεις στο status bar, notification bar, network assistant, security center, την cloud υπηρεσία της Xiaomi καθώς και πολλά άλλα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν αρκετά προβλήματα στο MIUI 11 τα οποία συνάντησαν χρήστες μετά την μετάβαση τους στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού που παρέχει η Xiaomi.

Πηγή1 Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Με μεγάλη εξωτερική οθόνη και μπαταρία 4.780 mAh

Η Xiaomi μπαίνει στην αγορά των αναδιπλούμενων flip-style με το Mix Flip που έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη και τεράστια μπαταρία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Με πιο λεπτό και ελαφρύ σώμα, SD 8 Gen 3 και κάμερα περισκοπίου 5x

Τα αναδιπλούμενα στην Κίνα εξελίσσονται πολύ γρήγορα αδυνατίζοντας σε μέγεθος και προσφέροντας πιο ισχυρά chipset, κάμερες και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.