Καθυστερήσεις και προβλήματα με τις αναβαθμίσεις των Xiaomi smartphones

, Καθυστερήσεις και προβλήματα με τις αναβαθμίσεις των Xiaomi smartphones

Τι τρέχει με την Xiaomi φέτος; Ανταποκρίνεται στις δεσμέυσεις της για τα updates σε συσκευές που πρόκεται να αναβαθμιστούν από Android 9 σε Android 10 με MIUI 11; Τα updates που διαθέτει στο κοινό είναι τα σωστά; Λειτουργούν ομαλά ή δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που έρχονται να λύσουν;

Η Xiaomi ξεκίνησε να διαθέτει στα smartphone της το MIUI 11 βασισμένο στο Android 10, ωστόσο η μετάβαση στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google δεν ήταν και τόσο ομαλή αφού αρκετοί ήταν οι χρήστες που συνάντησαν προβλήματα μετά την εγκατάσταση της έκδοσης. Ένα παράδειγμα είναι τα Mi A2 Lite τα οποία μετατράπηκαν σε bricks με την Android One έκδοση του Android 10.

Πάμε όμως να αναλύσουμε και να δούμε όλα τα προβλήματα που συναντούν οι χρήστες των Xiaomi smartphone με MIUI 11 βασισμένο στο Android 10.

Battery drain

Ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο αναφέρεται στο MIUI 11 είναι ότι η μπαταρία του τηλεφώνου καταναλώνεται με γρήγορους ρυθμούς ανεξάρτητα από την έκδοση του Android (9.0 Pie ή 10). Αναφορές χρηστών στο διαδίκτυο επισημαίνουν ότι αυτό το bug εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση του MIUI 11.

Battery calibration

Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι το ποσοστό της μπαταρίας αλλάζει ραγδαία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η μπαταρία θα έπρεπε να εξαντλείται σταδιακά οι χρήστες όμως δηλώνουν ότι βλέπουν το ποσοστό της μπαταρίας να πέφτει απότομα. Πιο συγκεκριμένα χρήστες παρατήρησαν την μπαταρία τους να πέφτει από το 70% στο 50% σε λίγα μόλις λεπτά.

Picture-in-Picture mode

Πρόβλημα σύμφωνα με χρήστες υπάρχει και στο Picture-in-Picture (PiP) mode το οποίο επιτρέπει το multi-tasking στα smartphone της εταιρείας. Οι χρήστες λοιπόν που χρησιμοποιούν το PiP mode (στο YouTube, VLC κλπ.) όταν προσπάθησαν να μεταφερθούν στις Πρόσφατες εφαρμογές συνάντησαν crashes ή μαύρη οθόνη.

Lags και stutters

Επίσης, bug όπως animation lags και μικρά UI shutters δεν έλειψαν από το MIUI 11. Το πρόβλημα αυτό καθιστά την συνολική εμπειρία στα smartphone της Xiaomi κακή, καθώς ακόμη και η μετάβαση στην αρχική οθόνη ή το άνοιγμα των εφαρμογών γίνεται με καθυστέρηση.

Apps crashing ή freezing

Σύμφωνα με χρήστες στα forum της εταιρείας, ορισμένα third-party apps crashάρουν στο MIUI 11 οδηγώντας σε μαύρη οθόνη. Αυτό τις περισσότερες φορές συμβαίνει όταν οι χρήστες ελαχιστοποιούν την εφαρμογή και έπειτα προσπαθούν να επιστρέψουν σε αυτήν από τις Πρόσφατες εφαρμογές.

Wi-Fi, Mobile Data και Hotspot

Το MIUI 11 παρουσιάζει προβλήματα και στην συνδεσιμότητα. Πιο συγκεκριμένα, μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπόρεσαν να διαμοιράσουν την σύνδεση τους μέσω Hotspot ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν σημαντικά μειωμένες ταχύτητες. Τέλος, κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν καθόλου τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα φαίνεται ότι το VoLTE λείπει.

Always On Display και notifications

Το Always On Display (AOD) είναι μία λειτουργία που η Xiaomi ενσωμάτωσε στο MIUI 11 ωστόσο από αυτό λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά όπως η εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Την απουσία των notification LED έρχεται να λύσει το pulsating notifications σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται όταν η οθόνη είναι σβηστή. Ωστόσο, το σύστημα δεν είναι αρκετό καθώς οι χρήστες χάνουν τις ειδοποιήσεις λόγω της χαμηλής φωτεινότητας.

Dark mode bugs

Το Dark mode όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν, είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος. Σύμφωνα με αναφορές το Dark mode στο MIUI 11 έχει προβλήματα και δεν λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο.

Camera

Κάμερα, ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία των smartphone. Και σε αυτήν την περίπτωση το MIUI 11 προκαλεί προβλήματα όπως χαμηλές ταχύτητες επεξεργασίας, oversaturation ή αδικαιολόγητη ποιότητα εγγραφής ήχου κατά την διάρκεια του βίντεο.

Game Turbo Mode

Τα smartphone στις μέρες μας χρησιμοποιούνται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και του gaming. Χρήστες συνάντησαν κατά την διάρκεια του gaming third-party εφαρμογές οι οποίες έτρεχαν στο background, παρόλο που το Game Turbo 2.0 ήταν ενεργό.

GPS

Το GPS είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των smartphone. Στην περίπτωση όμως του MIUI 11 το GPS φαίνεται πως δεν λειτουργεί σωστά και πως οι third-party εφαρμογές λαμβάνουν λάθος αποτελέσματα από αυτό. Ειδικά το Google Maps, δουλεύει σε ελάχιστους μόνο χρήστες.

Netflix

Για το Netflix δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα, όλοι γνωρίζουμε τον γίγαντα του streaming. Δυστυχώς, όμως μερικοί χρήστες των smartphone της Xiaomi δεν μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή μέσα από το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Google.

Google Assistant

Σε αυτήν την περίπτωση η ψηφιακή βοηθός της Google δεν ανταποκρίνεται στο ειδικό κουμπί που υπάρχει στο Mi 9. Το κουμπί που λειτουργούσε κανονικά στο MIUI 10 σταμάτησε να λειτουργεί στο MIUI 11.

Fingerprint Scanner

Αρκετά smartphone της Κινεζικής εταιρείας χρησιμοποιούν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Όπως πολύ συγκεκριμένα αναφέρουν ορισμένοι χρήστες, ο ερχομός του MIUI 11 έφερε μαζί του και μείωση στην ταχύτητα αναγνώρισης του δαχτυλικού αποτυπώματος ενώ πολλές ήταν και οι περιπτώσεις αποτυχίας.

Google Pay

Χρήστες αναφέρουν ότι το Google Pay δεν δουλεύει σε ορισμένες περιπτώσεις. Μερικοί ανέφεραν ότι πρόσθεσαν την κάρτα τους και άλλαξαν τις ρυθμίσεις ωστόσο χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση οι τερματικοί δεν δέχτηκαν την πληρωμή.

Εσείς έχετε συναντήσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

“””αδικαιολόγητη ποιότητα εγγραφής ήχου κατά την διάρκεια του βίντεο””” = Και ως συνήθως δεν λένε να το φτιάξουν και γενικά είναι τρομερά απαράδεκτοι στην εγγραφή ήχου των Xiaomi ενώ είναι ένα γελοίο πρόβλημα του software που είναι απλό για να φτιαχτεί αλλά ως συνήθως δεν κάνουν απολύτως τίποτα γι αυτό !!!

Ιωάννης jb

Το ενδεχόμενο να βάζουν εξαρτήματα αμφιβόλου ποιότητας ούτε να μας περάσει από το μυαλό..

KnightRider

Δεν είναι τα μικρόφωνα το πρόβλημα – αν βάλεις άλλη εφαρμογή για κάμερα σε κάποια xiaomi ο ήχος είναι πολύ καλύτερος από ότι με την default κάμερα + το ότι βάζεις παραπάνω bitrate (ενώ default βάζουν μόνο 96kbps).

Γιάννης σταμ

Έχω το Xiaomi redmi note 5 μήπως γνωρίζεις αν γίνει καμία ενημέρωση λογισμικού σε 10?

Mimis

Πίστευα ότι ήταν θέμα σύνδεσης…αλλά όταν άλλαξα ήταν ακριβώς τα ίδια…το ίντερνετ σέρνεται…,σε κάποια παιχνίδια δεν μ βγάζει καν το game turbo και αρκετές φορές όταν φεύγω από το σπίτι και αποσυνδέεται από το wi-fi αργεί να βρει το 4g

George

Και με τον Κορωναϊό.. Θα αργήσουν τα fixes

Μιχάλης

Έχω το Xiaomi redmi note 8 pro, με το τελευταίο update 11.0.2.0 MIUI 11 android 10 και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα, το Google maps άψογο, και για την μπαταρία νομίζω πως είδα καλύτερα αποτελέσματα. Ούτε με τον launcher κάποιο πρόβλημα. Άμα έχετε να μου πείτε κάτι να δοκιμάσω για να δω αν θα κρασαει βεβαίως να το δοκιμάσω. Αυτά από εμένα, είναι το πρώτο xiaomi κινητό μου και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος!

Ανδρεας

τα ιδια και με το δικό μου n8pro…. .. πριν απο 2-3 μερες εγινε και η αναβαθμιση απο 9 σε 10 …. ολα δουλεύουν ρολόι…. κανενα προβλημα
Επισης και το Redmi 5 plus της γυναίκας μου με miui11 δουλεύει άψογα….

ΙΜ

Εμένα δεν ανοίγει μόνο το netflix μετα την αναβάθμιση. Επίσης rn8pro, κατά τα άλλα λειτουργεί πιο ομαλά από πριν.

_legri_

Όλοι αυτοί που αναφέρουν τα προβλήματά τους, μπορούν να ανατρέξουν στην εφαρμογή υπηρεσίες και σχόλια και να αναφέρουν όλα τα bugs.
Η Xiaomi είναι από τις λίγες εταιρείες που δίνει σημασία στο feedback των χρηστών.
Μάλλον είμαι από τους ‘τυχερούς’ που δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Επίσης δεν έχει καμία σχέση το Mi A2 lite με το MIUI 11 διότι βασίζεται στο Android One.
Αρκετά μπερδεμένο το άρθρο.
Η Xiaomi με το Android One κάνει κάτι σαν αγγαρεία με τη Google. Αντιθέτως με το δικό της skin (MIUI) τα πάει πολύ καλά.

Στάθης

“Η Xiaomi είναι από τις λίγες εταιρείες που δίνει σημασία στο feedback των χρηστών.” Το mi 10 pro το ζαχαρώνω και εγώ αλλά δηλώσεις σαν την παραπάνω, για όσους απο εμάς έχουν τύχει να μπλέξουν με το “support” της xiaomi στο παρελθόν, μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν…

_legri_

Άλλο feedback και άλλο support. Νομίζω είμαι συγκεκριμενος.

Anyway,… με το ζόρι να έχουμε πρόβλημα; Δε καταλαβαίνω με ορισμένους. Εαν έχουμε πρόβλημα θα βγούμε να το αναφέρουμε, δεν έχουμε μετοχές στη Xiaomi. Το άρθρο είναι λάθος και απορώ πως δεν έχει επιληφθεί του θέματος ο @Βλαχάκης.
Που κολλάει το Mi A2 lite με το MIUI;;;
Είμαι κάτοχος του Mi9 και δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω.

Challenge

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει συσκευή της xiaomi που να δουλεύει σωστά.

K.L

Μάλλον το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά και update δε βλέπω να βγαίνει!!!

Sakis

Η αλήθεια είναι ότι πάλεψε πολύ να φτάσει σε ένα ψηλό επίπεδο αλλά με τόσα θέματα πολύ σύντομα βλέπω να φεύγουν όλοι οι πελάτες της και να πέφτει στα τάρταρα

Αναστασιαδης Αλέξανδρος

Redmi note 8 pro 128 GB δεν έχω συνάντηση κανένα πρόβλημα ούτε με GPS ούτε με PLAY STORE ούτε με κάμερα δουλεύουν όλα καλά

giannis

Εγώ με redmi note 7 είμαι ακόμα miui 10 και ακόμα περιμένω. Εννοείται την επίσημη αναβάθμιση μέσω update του κινητού

Ανδρεας

ακομα και το redmi 5 plus της γυναίκας μου έχει πάρει το miui11 γύρω στα τέλη του 2019 και που ειναι 1 χρόνο παλιότερο απο το δικό σου…. για κοίτα το λίγο!!! δεν μπορεί να μην εχει παρει ακόμα το miui11 (!!!!)

Chris Mich

Miui 11 σε redmi note 7 και πραγματικά λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα από τα παραπάνω αναφερθέντα προβλήματα. Το κινητό το λιώνω καθημερινά..

Alexander

Η ειρωνία εδώ είναι ότι έχω το redmi note 4 του 2016 και πέρσι αγόρασα το redmi note 7, το 4 πήρε το update σε 11 ωστόσο δεν το δουλεύω συχνά ωστα να δώσω μια άποψη για το λογισμικό… Στο redmi note 7 όμως η ενημέρωση δεν έχει έρθει , γενικά η Xiaomi για μένα είναι μια καλή εταιρεία και το λέω αυτό γιατί έχω δουλέψει αρκετά 4 συσκευές της απλά όντως το θέμα της πάντα ήταν τα updates τους . Στο note 7 δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση αλλά όσο καιρό είχα το 4 είχα πάρα πολλά θέματα μετά από κάποια updates .πχ δεν δούλευε καλά το finger print , έγινε πιο αργή η συσκευή στη λειτουργία της, και αυτό που με εκνεύριζε περισσότερο , αν είχες μια εφαρμογή ανοιχτή πχ YouTube και μετά την εκλεινες και άνοιγες Facebook μπροστά σου θα έβλεπες Facebook με την τελευταία εικόνα που είχε στο YouTube…

Μαρια

Πήρα σήμερα το redmi note 8 pro δεν αναβαθμίστικε σε Android 10 και έχω και το redmi 7 ούτε αυτό τι συμβαίνει

George

To redmi 7 είναι άγνωστο αν θα πάρει android 10.. Προς το παρόν έχει αναβαθμιστείς σε MIUI 11 μόνο
Το Redmi note 8 pro υπομονή μέχρι να σου έρθει, έχει βγει κανονικά η αναβάθμιση

Μαρια

MIUI 11 έχει πάρει android 10 δε έχει πάρει το Redmi 8

matz

Mi 9 Lite, Android 10, miui 11, κανένα πρόβλημα, το miui γίνεται όλο και καλύτερο.

Baioss

Όλοι οι Xiaomiταλιμπάν funboys/girls, μπήκαν να μας πουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Λες κι εάν είχαν, θα το έγραφαν.

George

Εγώ που είμαι funboy λέω ότι έχω θέμα με τα δικά μου

Baioss

Μπράβο σου! Είσαι στον σωστό δρόμο.

K.L

Εσύ λεβέντη τι πρόβλημα έχεις με το ζόρι να σου πει ο κόσμος ότι έχει πρόβλημα με το κάθε Χiaomi έλεος ρε άνθρωπε!!!Κι απ’την άλλη εαυτό σόι “Ταλιμπάν” είσαι μήπως μηλοταλιμπαν??Το ‘πιασες το υπονοούμενο ετσι γιατί την έχουν ξεπατωθει στα πρόστιμα για τις προβληματικές μπαταρίες 500.000.000€ χωριά την απατεώνα με τις αναβαθμίσεις του iOS που όπως και εν λόγο εταιρεία αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως εσκεμμένα ρίχνουν την απόδοση/αντοχή της μπαταρίας με σκοπό τη πιο γρήγορη αντικατάσταση της μπαταρίας η και της συσκευής ακόμα χωριά ότι απ’το iPhone 7 και μετά όλα τα νέα iOS ριχνουν επίσης την απόδοση της ίδιας της συσκευής αναγκάζοντας του δυσμοιρους ιδιοκτήτες στην γρηγορότερη αντικατάσταση της συσκευής η οποία κοστίζει όσο ένας η και δύο καλοί μισθοί δημόσιου για την απόκτηση τους 900, 1200 και 1350+ και άνω των 1500 και έχουμε τώρα μερικούς μερικούς “απίθανους” τύπους να κρίνουν την Xiaomi και την κάθε Xiaomi που ζήτημα τα κορυφαία μοντέλα να κοστίζουν 700€ ενώ και με 250€ αλλά κάι με 150 – 180 κανείς τη δουλειά σου και με το παραπάνω και από πλευρά τεχνολογίας σαφέστατα πολύ πιο μπροστά απ’ τις αμερικάνικες πατάτες οι οποίες επίσης έχουν τιμές USA και συναρμολόγηση/κατασκευή China χωριά που οι οθόνες… Συνέχεια »

Baioss

Μπλα μπλα και από ουσία τίποτα. Το ακόμα πιο αστείο; Έπεσες έξω. Δεν έχω μηλοφωνο.

Panti84

Συγκρίνεις φίλε μου την apple με τη xiaomi σε θέμα αναβαθμίσεων?? Ιεροσυλία μόνο που συγκρίνεις τη μετά με τη νύχτα.
Απ τις χειρότερες εταιρίες σε θέμα αναβαθμίσεων είναι η xiaomi γνωστό αυτό αλλού δίνει αλλού τα παρατάει, αλλού δίνει το miui 11 αλλού όχι. Ακόμα περιμένω τη 10 έκδοση πάντως κάτοχος note 8T

Greco

REDMI 8 λειτουργεί κανονικά με τακτικές αναβάθμισης. Λυπάμαι μόνο που ορισμένοι μη κατοχή ψάχνουν να βρουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Ξύδι το φάρμακο.

K.L

Redmi 6 για μένα έχοντας κάνει όλα τα update στην ώρα τους αυτόματα με το updater του κινητού και εδώ miui 11 εδώ εδώ και 2 μήνες απροβληματιστα επομένως ξύδι προτείνω και ‘γω φίλε μου και σπρέι για τις μύγες που θα χρειαστεί σε κάποιους άλλους εξυπνακιδες εδώ μέσα και κάποια παπαγαλάκια Βάλτα με το ζόρι προσπαθούν να μας πείσουν ντε και καλά ότι έχουμε πρόβλημα με τα Xiaomi λες και όλοι όλοι “υπόλοιποι” τα έχουν λύσει τα δικά τους προβλήματα και κάνουν και κριτική από πάνω!!!

Baioss

Μύγες! Πολλές μύγες οι Xiaomiταλιμπάνς :p

giannis

Για το redmi note 7 . Έχετε αναβαθμίσει με τοποθεσία Ελλάδα ή με Ελβετία ή κάτι άλλο ; Γιατί με επιλογή Ελλάδα εμφανίστηκε η αναβάθμιση τέλη Οκτώβρη περίπου και κράτησε για λίγες μέρες. Αποσύρθηκε λόγω προβλημάτων. Οπότε μην λέμε ασάφειες. Με επιλογή Ελλάδα , επίσημη αναβάθμιση δεν υπάρχει ακόμα

Δημητρης

Καλησπερα σε όλους! Πρώτη φορά xiaomi μετά από χρόνια με Samsung κινητά. Εχω εδώ και 10 μέρες το note 8t και ο αρχικός ενθουσιασμός μετατρέπεται σε προβληματισμο. Google Maps ουτε καν ανοίγει και επίσης προβληματα με την κάμερα. Προλαβαίνω να τους το επιστρέψω? Ουτε service, ουτε τιποτα. Νιώθω ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία.

Θανάσης Τσοκανης

Πείρα το redmi 8 τώρα και μπήκε το miui 11,αλλά δεν δουλεύει καλά το Internet και WiFi, γιατί. Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει κάτι με αυτό?
Πρέπει να το πάω στο κατάστημα για να το φτιάξουν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά..

Παναγιώτης

Xiaomi Mi A2: Μετά από αναβάθμιση σε Android 10 (έρχεται με Android One) διαλύθηκε το σύμπαν. Οι εφαρμογές συνεχώς κολλάνε εντελώς και απαιτούν αναγκαστικό κλείσιμο, η συσκευή αργεί αρκετά σε σύγκριση με πριν, πουθενά fix update και καμία ενημέρωση από την εταιρεία ακόμα και στα emails που στέλνω.

Τώρα με τον κοροναϊό τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και απορώ να μάθω ποτέ στο καλό θα κυκλοφορήσουν νέα ενημέρωση, η οποία ευελπιστώ πως δεν θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Σταύρος

Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος απο σήμερα ενός Mi A2 Lite , το πήρα δώρο στην μητέρα μου (το πρώτο της Smartphone στα … 68 της !)
Έκανα την αναβάθμιση σε Android 9.0 και έχει κώδικα ασφαλείας 1ης Μαρτίου του 2020.
Όλα καλά με τα μενού, συνήθισα την μικρή δυνατότητα παραμετροποίησης λόγω Android One αλλά δεν περίμενα με τίποτα να ΜΗΝ δουλεύει το ”Do not Disturb”! Τον τρόπο με το Volume Down και κάνοντας Mute το καμπανάκι τον ξέρω, αλλά ήθελα το ”Do not Disturb” ώστε να της το πραγραμμάτιζα τις ώρες που κοιμάται και μετά να ξε-mute-αριζόταν μόνο του…
Έφαγα πάνω από 4 ώρες να προσπαθώ να το ρυθμίσω αλλά τίποτα! Δεν έκανε Mute τις κλήσεις με καμία Παναγία. Oύτε και το Viber ή τα SMS.
Μόνο τα Πολυμέσα Mu-tάριζε!
Τελικά το έψαξα και βρήκα κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα: Λένε πως φταίει η έκδοση Pie…Στην 8 δεν είχε θέμα…
Καλά, τέτοιο Software Fail πως και δεν το έχουν δει να το διορθώσουν?
Η μόνη μου ελπίδα … η αναβάθμιση σε Android 10 μπας και λυθεί! Μήπως βρε ξέρετε κάποια λύση στο θέμα??

ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ .ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Φάνης

Χθες βράδυ, όπως κάθε βράδυ, πήγα να βάλω το κινητό σε κατάσταση πτήσης για να πάω για ύπνο. Διαπίστωσα πως το wi-fi παρέμεινε ανοικτό κι έτσι το έβγαλα από την κατάσταση πτήσης για να ελέγξω τι έγινε. Δε μπορούσα να μπω στις ρυθμίσεις του wi-fi κι έτσι, επειδή ήταν αργά, αποφάσισα να του κάνω απλά μια επανεκκίνηση. Από τότε η οθόνη παραμένει μαύρη με ένα μικρό λευκό κύκλο να περιστρέφεται στο κέντρο της οθόνης και φυσικά να μην ανταποκρίνεται σε καμία εντολή. τι μπορώ να κάνω;
Έχω το Redmi Note 6 Pro

stathis11

Έχω 2 κινητά xiaomi : το redmi 6 και το redmi 7a. Δηλώνω απογοητευμένος, διότι μετά την αναβάθμιση του miui πέρυσι, παρουσιάζουν πρόβλημα που επαναλάμβανεται, και δεν διορθώνεται με τις ενημερώσεις των εφαρμογών xiaomi (παρότι επανειλημμένα έχω κάνει αναφορές στην υπηρεσία σχολίων) σε σημείο που δεν μπορώ να τα δουλέψω, οπότε χρησιμοποιώ, κυρίως, κινητό άλλης μαρκας.

Ανδρέας

Εδώ και δύο μέρες ανοίγει κανονικά βάζεις κωδικό και όταν πας να ανοίξεις οτιδήποτε λέει συνεχώς :περιμένετε μέχρι το κινητό σας να επανακινηθει πλήρως για να ανοίξετε τις εφαρμογές.: Δεν δουλευει τίποτα …μόνο οι ρυθμίσεις δουλεύουν αλλά ούτε επαναφορά κάνει ούτε τίποτα…τι να κάνω;

Σωτηρης

Έχω το redminote7 από την ημέρα που έγινε η αναβάθμιση δεν λειτουργεί σωστά το κινητό σε όλες τις κλήσεις που γίνονται σβήνει η οθόνη από μόνη της. Κ σέρνετε

Μανος

Πήρα το mi note 10 και έχει πολλα προβλήματα… Έστειλα feedback στην xiaomi αλλά τίποτα.. Το κινητό κάνει κλήσεις μόνο του ώρες ώρες, η οθόνη αφής τρώει κρασαρισματα άσχημα που είναι λες και μου χειρίζεται άλλος την οθόνη, δεν θα πω για θέρμανση και δήθεν το turbo gaming … Πρώην κάτοχος Huawei και εκεί έπρεπε να μείνω…

Dartanian

εχω το redmi note 7 και οταν εκana την αναβαθμιση στο ΜΙUI 11 μου εκανε restart και μου εδειξε το μηνυμα The System Has Been Destroyed.αφου του εκανα reboot επανηλθε κανονικα… μετα κολλουσε σε καποιες εφαρμογες και ειδικα στο μενου… αυτο για πριν κανα 2 μηνο περιπου.Σημερα πηγα να το ξεκλειδωσω και εχει κολλησει η οθονη…δεν ανταποκρινεται καθολου.και αυτο μετα απο ενημερωση θεματος που μου ειχε ζητησει…. ετσι μου ρχεται να το πεταξω απεναντι…

SKYLOS

XIAOMI NOTE 8 PRO ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ COSMOTE TV

paty

Αγόρασα εδω και λιγες μέρες ενα Xiaomi redmi note 8. Εχω όμως

πρόβλημα με την σύνδεση στο ιντερνετ (wifi) του σπιτιού. Όταν το

συνδέω κάνει σύνδεση και μετα βγάζει “ειναι αποθηκευμένο” και μου

ρίχνει το ιντερνετ. Δοκίμασα να κάνω σύνδεση με το WIFI στη δουλειά

μου. Εκεί συνδέεται μια χαρά. Το παλιό μου το κινητό συνδέεται μια

χαρά στο ιντερνετ του σπιτιού, δεν έχει πρόβλημα. Δοκίμασα να

αλλάξω τα WPA-WPA2-WEP (τα δοκίμασα όλα), άλλαξα το password,

άλλαξα τα channel, έκανα ενα σωρό επανεκκινήσεις στο ρούτερ και

reset γιατί μου έπεφτε το ιντερνετ, έκανα restart στο κινητό, διέγραψα

και ξαναέκανα την σύνδεση του WIFI μου στο κινητό.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

Έλλη

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Xiaomi mi 10 δεν λειτουργεί το ακουστικό σωστά .. δεν μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο αν δε χρησιμοποιώ Bluetooth .. γενικά έχει πολλά προβλήματα η συσκευή κ δεν το έχω ούτε χρόνο .

Σταύρος

Καλησπέρα έχω πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό με την καμερα μου στο redmi 9.. γνωρίζει κάποιος τι γίνεται γιατί μου έχει σπάσει τα νευρα

SUPS 👨‍⚖️

επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αν δεν φτιαχνει ουτε τοτε το πας service εφ’οσον ειναι εντος εγγυησης και αν οχι παιρνεις αλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.