Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Το Xiaomi Mi 9 καταφθάνει σε μόλις δύο μέρες. Όπως όλα δείχνουν όμως, η Xiaomi είναι τόσο ενθουσιασμένη και περήφανη για το επερχόμενο flagship της, που αποκάλυψε όλα τα χαρακτηριστικά και τις ειδικές εκδόσεις της συσκευής.

Σε μια σειρά από posts, η εταιρεία αποκάλυψε τα χρώματα του Xiaomi Mi 9, τα χαρακτηριστικά της τριπλής κάμερας και της οθόνης του. Επίσης, ανέφερε ότι η συσκευή θα έχει ασύρματη φόρτιση, UD αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και πολλά ακόμη.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel, Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Η κύρια κάμερα του Xiaomi Mi 9 θα είναι 48 MP με 0,8 μm μέγεθος pixel και 1/2 της ίντσας αισθητήρα εικόνας, και θα τραβάει 12 MP φωτογραφίες. Η δεύτερη κάμερα, θα είναι 16 MP ultra wide-angle με 117 μοίρες γωνία οπτικού πεδίου και f/2.2 διάφραγμα. Η τρίτη κάμερα θα είναι 12 MP με τηλεφακό 1,0 μm μέγεθος pixel και f/2.2 διάφραγμα. Οι κάμερες θα είναι τοποθετημένες κάθετα, θα διαθέτουν Laser Autofocus και τεχνολογίες PDAF, και CDAF.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel, Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Σύμφωνα με unboxing βίντεο που διέρρευσαν νωρίτερα σήμερα, στο Xiaomi Mi 9 θα βρούμε ταχύτητα ασύρματης φόρτισης στα 20W. Επίσης, η συσκευή θα έχει οθόνη AMOLED της Samsung με Full HD+ ανάλυση, η οποία θα έχει χαρακτηριστικά όπως Reading Mode 2.0 και Sunlight Mode 2.0 για να βελτιώνει την ανάγνωση σε διάφορες συνθήκες. Κάτω από την οθόνη θα βρούμε έναν UD αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel, Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο ήχος του Xiaomi Mi 9 θα είναι εκπληκτικός και αντίστοιχος ενός 0.9 cc speaker box. Παράλληλα, η συσκευή θα διαθέτει Game Turbo 2.0 για να προσφέρει στους gamer καλύτερη εμπειρία.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel, Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Το Xiaomi Mi 9 προστατεύεται από έκτης γενιάς Gorilla Glass και οι κάμερες θα έχουν ζαφειρένια επίστρωση. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Βιολετί της Λεβάντα, Μπλε του Ωκεανού, και Μαύρο του Πιάνου (δια στόματος Xiaomi). Επίσης, θα υπάρχει και μια τέταρτη έκδοση με το όνομα “Xiaomi Mi 9: Battle Angel”, η οποία θα έχει διάφανο πίσω κάλυμμα.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel, Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Το Xiaomi Mi 9: Battle Angel είναι μια συνεργασία της Κινεζικής κατασκευαστικής με την ταινία “Alita: Battle Angel”. Σύμφωνα με το teaser, η συσκευή θα έχει έναν Snapdragon 855, πηνίο ασύρματης φόρτισης Qi στο κάτω μέρος και μερικά λογότυπα όπως το MIUI και το Super Mi.

Η Battle Angel Edition θα κυκλοφορήσει μαζί με όλες τις άλλες εκδόσεις. Επίσης, αναμένεται η Xiaomi να την παρουσιάσει την Τετάρτη, στην επίσημη πρεμιέρα του νέου της flagship. Τέλος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η τιμή της συσκευής υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στα 785 €.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel, Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Τα “σπάει”. ‘Ετσι απλά.

ΚώσταςD.

Δεν έχει αντίπαλο!!!, πιο απλά… 😋😂

Gregorio

Αυτό που έκανε η Xiaomi όπου έβαλε διαφανές πλάτη για να βλέπεις τα Fake εξαρτήματα που στην πραγματικότητα είναι ζωγραφιές και αυτοκόλλητα όπου παριστάνουν την πλακέτα με τα chip κλπ και το Fake Carbon, είναι τόσο καγκουρίστικη όσο ήταν τα αυτοκόλλητα του Fake Carbon που βάζανε στην τάπα του τεπόζιτου και στα καπό των αυτοκινήτων και όπου κάποια στιγμή και ο τελευταίος κάγκουρας αυτού του κόσμου κατάλαβε ότι είναι τέρμα κακόγουστο και τα έβγαλε, αν είσαι 12 χρονών και εντυπωσιάζεσαι από ψεύτικα αυτοκόλλητα στην πλάτη του κινητού τότε το Xiaomi με την διαφανή πλάτη είναι για εσένα… 😉

Γεωργιάδης Ιωάννης

Αν ισχύουν αυτά ( που μάλλον ισχύουν) τότε τι άλλο να αγοράσεις!!!! Απλά νομίζω η τιμή που αναφέρεται είναι για το κορυφαίο μοντέλο. Είχε ανακοινωθεί ότι ξεκινάει από 500$. Πάντως κάπου μας τα χαλάει και η xiaomi μιας και στο παρελθόν είχαν δηλώσει ότι ποτέ δεν θα πουλήσουν τηλέφωνο πάνω από 700€.. ( αν ισχύει η τιμή του άρθρου)…

nikopoup

@Gregorio so what? Σου είπε ψέματα ότι είναι αληθινά? Από την αρχή ξέραμε ότι είναι ψεύτικα. Τώρα αν μ αρέσει εμένα ποιος είσαι που θα το κρίνεις? Εσύ τι συσκευή έχεις από περιέργεια?

Nickolas

Πανέμορφο είναι το άτιμο, αλλά αν ισχύει η τιμή, ανεβασμένη πολύ και αν υπολογίσουμε οτι στην Ελλάδα έχουμε και το συνηθισμένο καπέλο τότε φτάνει το Mate 20 Pro και τις υπόλοιπες ναυαρχίδες στα 900 κατοστάρικα!
Το θέμα είναι το απλό μοντέλο πόσο θα έχει στη χώρα μας, το πιο πιθανό πάντως να ξεπεράσει τα 600 ευρώ ίσως και τα 650.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.