Xiaomi Mi 9: Πούλησε ήδη πάνω από 1,5 εκατομμύριο smartphones και συνεχίζει εντατικά την παραγωγή

Εχθές ήταν Πρωταπριλιά, ημέρα γνωστή για τις φάρσες που κάνουν οι εταιρείες και όχι μόνο. Η “φάρσα” της Xiaomi ήταν ότι ανακοίνωσε 20 “νέα” προϊόντα, τα οποία δεν είναι ακριβώς καινούργια. Μερικά από τα προϊόντα ήταν διαθέσιμα σε αρκετές αγορές εδώ και καιρό, και τώρα θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα. Επίσης, σε κάποια άλλα η εταιρεία απλώς μείωσε την τιμή.

Πέρα από την πλάκα που μας επιφύλασσε η Xiaomi, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα Xiaomi Mi 9 και Mi 9 SE έχουν κάνει πάνω από 1,5 εκατομμύρια συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις, και αυτό δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Η Xiaomi ευχαρίστησε την αλυσίδα εφοδιασμού της Xiaomi και όλους τους προμηθευτές για την υποστήριξη τους και που έκαναν αυτόν τον αριθμό πωλήσεων εφικτό.

Παράλληλα, η Xiaomi πραγματοποίησε μία συνάντηση στο Μέγαρο Προσωπικού της εταιρείας, στην οποία ο πρόεδρος της Xiaomi Κίνας, Wang Chuan, δήλωσε ότι η παραγωγή και η παράδοση όλων αυτών των smartphones πραγματοποιήθηκε μέχρι τις 29 Μαρτίου, τονίζοντας πως η παραγωγή ενός flagship είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση.

Στο παρελθόν ο Wang Chuan είχε τονίσει ότι η εταιρεία δουλεύει σκληρά για να παράγει όσας συσκευές χρειάζονται ώστε να καλυφθεί η ζήτηση, και ήλπιζε οι καταναλωτές να κατανοούν την κατάσταση. Επίσης, ο ίδιος υπογράμμισε πως η Xiaomi θέλει να κάνει τους πελάτες φίλους της και ότι ποτέ δεν έχουν παίξει συναισθηματικά παιχνίδια στους καταναλωτές μόνο και μόνο για να πουλήσουν περισσότερες συσκευές.

Τέλος, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, η Xiaomi εξακολουθεί να αυξάνει την παραγωγή της σειράς Mi 9, διότι θέλει να δώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες την ευκαιρία να κρατήσουν στα χέρια τους το τελευταίο flagship της εταιρείας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Απριλίου 2019 13:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.