Xiaomi Mi 9: Ξεπούλησε μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, στο πρώτο flash sale

Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9: Ξεπούλησε μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, στο πρώτο flash sale

Μετά από εβδομάδες με teasers και φήμες, τελικά η Xiaomi αποκάλυψε το Mi 9, και στις 20 Φεβρουαρίου ξεκίνησε να το πουλάει στην Κινέζικη αγορά. Εχθές, στις 26 Φεβρουαρίου, η Xiaomi ξεκίνησε ένα flash sale για τη συσκευή, η οποία ξεπούλησε σε χρόνο ρεκόρ.

Το flash sale για το Xiaomi Mi 9 ξεκίνησε νωρίς το πρωί, και μόλις 53 δευτερόλεπτα από την έναρξη της προσφοράς, η εταιρεία δημοσίευσε την παραπάνω εικόνα στο Weido. Η συσκευή είχε ξεπουλήσει, δεν είχε μείνει ούτε δείγμα του Xiaomi Mi 9 στην αγορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Xiaomi Mi 9 έρχεται με ένα σετ τριών καμερών, και η κύρια κάμερα του έχει αισθητήρα 48 MP. Επίσης, έχει UD fingerprint scanner, Snapdragon 855, 3.300mAh μπαταρία με λειτουργία γρήγορης φόρτισης, και οθόνη AMOLED στις 6,5 ίντσες και αναλογία 19:6. Όσον αφορά τις μνήμες η συσκευή βγαίνει σε δύο εκδόσεις με 6 GB ή 8 GB μνήμη RAM και 64 GB ή 128 GB αποθηκευτικό χώρο, αντίστοιχα.

Η Xiaomi δεν ανακοίνωσε πόσες συσκευές πουλήθηκαν, μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, αλλά το θεωρούμε απόλυτα λογικά αν αναλογιστούμε την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του Xiaomi Mi 9. Η μικρή έκδοση του κοστίζει 449 € και η μεγαλύτερη έκδοση μόλις 499 €. Σε κάθε περίπτωση, η Xiaomi θα ξεκινήσει πάλι τη διάθεση του Mi 9 μέσα στις αρχές Μαρτίου. Οπότε, όποιος το έχει προπαραγγείλει λίγη υπομονή ακόμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tp

Εξυπνοι οι κινεζοι. Λενε οτι ξεπουλησαν χωρις να αναφερουν τον αριθμο των τεμαχιων που πουληθηκαν. Κιαν ηταν μονο 5 κομματια αυτα?

Petros

Καπου ακουσα οτι ηταν 1 συσκευή

panosss

@TP Πολυ εξυπνο αυτο που ειπες. Μιας και μιλαμε για κινητο της πλακας.
Τι να πω πραγματικα για μερικους! Πως τα σκεφτεστε ολα;

djfapples

Σαν τα πρωτα nike shox μαύρο κόκκινο από τα μαγαζιά στην Santa Barbara

VasilisN9

Λογικό, όσα και να ήταν θα φεύγανε, αφού τα δίνουν τσάμπα με μόνο αντάλλαγμα σαν κέρδος το μερίδιο αγοράς…..pathetic.

Σταύρος Χρι

Πρώτη φορά που μου είναι αδιάφορο κινητό της σειράς Mi η μπαταρία είναι μικρή από την κάμερα έφυγε το OIS που για μένα είναι must από το 2015. Η μπαταρία είναι στα 3300mAh την ίδια ώρα που ακόμα και οι γυφτοκορεατες αποφάσισαν να βάλουν 4100mAh. Δεν είχαμε κάποια επιστροφή της θύρας ακουστικών ή κάποια προσθήκη SD card καθώς η οθόνη έμεινε για μια ακόμα χρονιά σε full HD+ με ακόμα πιο μακρόστενη αναλογία και η ram έμεινε στα 6 GB για την global έκδοση όπως εδω δύο χρόνια ακόμα ακόμα και σε φτηνότερες συσκευές την στιγμή που ο ανταγωνισμός στις ναυαρχίδες δίνει 8 τωρα. Αντίθετα η τιμή ανέβηκε συγκριτικά με πέρσυ.

Apostolos

3300 μόνο?

Αγγελος

Αν εχει καταφερει κανεις να βαλει παραγγελια online σε 53 δευτερα μπραβο του.εγω για το s10 plus που το πηρα και με αντικαταβολη χωρις να χρειαστει καν να βαλω αριθμο καρτας δλδ εκανα σιγουρα 3 λεπτα

Kos

Πάντως για το μικρό μέγεθος της μπαταρίας την απάντηση την έχουν έτοιμη φαντάζομαι. Ο επεξεργαστής είναι “more efficiency”

Σταύρος Χρι

@Kos προφανώς αλλά ο ίδιος επεξεργαστής με μια μπαταρία 4000mAh φαντάσου τι αυτονομία θα έχει. Και εφόσον ο ανταγωνισμός την διαθέτει τότε δεν μπορείς να το αγνωησεις.

ΚώσταςD.

Για ποιον ανταγωνισμό μιλάμε στα 450-500 ευρώ;;;; Προσφέρει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο;;;

Kos

@Σταύρος Χρι
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ, τώρα γιατί δεν γίνεται….

Γεωργιάδης Ιωάννης

Δεν ξέρω για σας παιδιά, αλλά εγώ θα το αγοράσω, γιατί έχει υπέρυθρες και χρειάζομαι τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση μου… Είναι αργό, έχει μικρή ram και rom δεν παίρνει αναβαθμίσεις ποτέ, η μπαταρία ως xiaomi δεν βγάζει ούτε 2 ώρες χρήσης, φωτογραφίες χάλια δεν πλησιάζει την DSLR μου, άσε που είναι πανάκριβο 393€ και τέλος φοράει αυτή την απαίσια οθόνη της Samsung δεν μπορούσαν να βάλουν μια οθόνη της BOE????
Πουλάνε φτηνά, μάπα το καρπούζι.. Πουλάνε ακριβά, ξύπνησαν οι Κινέζοι, 6 GB ram άντε ρε 12 φοράνε οι άλλοι στα 1700€, φοράνε οθόνη Samsung, οι μάπα οθόνες της Samsung…κλπ, κλπ… Με αυτά που διαβάζω ( γιατί τα διαβάζω????) αμφιβάλλω αν ξέρετε ( κάποιοι???) να ξεκλειδώσετε έστω κι ένα bootloader…

mixtri

Εγώ πάντως δεν έχω 450Ε για πέταμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.