Xiaomi Mi 9T: Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι rebrand του Redmi K20

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι rebrand του Redmi K20

Πλέον είναι γνωστό ότι το Redmi K20 θα κυκλοφορήσει ως Xiaomi Mi 9T σε κάποιες αγορές, και η Xiaomi το είχε πρακτικά επιβεβαιώσει μέσω ενός tweet. Σήμερα ένας tech reviewer από το Dubai δημοσίευσε μία φωτογραφία του κουτιού λιανικής πώλησης του Xiaomi Mi 9T.

Όπως όλα δείχνουν, το Redmi K20 θα έχει τρία διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την αγορά στην οποία θα πωλείται. Στην Κίνα γνωρίζουμε ήδη ότι λέγεται Redmi K20, και σύμφωνα με leak μάλλον στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα κυκλοφορήσει ως Xiaomi Mi 9T. Επίσης, στην Ινδία ενδέχεται να πάρει το όνομα Pocophone F2.

Φυσικά έχουμε και την έκδοση Redmi K20 Pro η οποία όπως είναι προφανές εκτός Κίνας θα πάρει το όνομα Xiaomi Mi 9T Pro και Pocophone F2 Pro. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι η στάνταρ και η Pro έκδοση του Redmi K20 θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις αγορές.

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι rebrand του Redmi K20

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, η βασική διαφορά του Pro από την στάνταρ έκδοση είναι ότι έχει τον Snapdragon 855 αντί του Snapdragon 730 και ότι υποστηρίζει 27W γρήγορη φόρτιση σε αντίθεση με τα 18W.

Επίσης, δημοσιεύτηκε ένα ακόμη κουτί λιανικής πώλησης του Redmi K20 ή Xiaomi Mi 9T το οποίο φέρει το χρώμα Carbon Black. Να σημειώσουμε ότι το K20 είναι διαθέσιμο μόνο σε κόκκινο και μπλε, οπότε το Xiaomi Mi 9T και το Poco F2 ίσως να κυκλοφορήσουν σε διαφορετικά χρώματα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ένα σχόλιο για τα παιδιά που βρίσκουν όλα αυτά τα *νεα μοντέλα ίδιες συσκευές αλλά όνομα …..μπράβο !! Εγώ έχω χάσει την μπάλα όσο κι αν ασχολούμαι .

keysmith

ακουστικά 3.5μμ έχει; SD θα παίρνει;
Αν δεν έχει είναι Mi
Αν έχει είναι poco.
Και τα δύο δεν μπορεί να είναι εκτός αν η xiaomi θέλει τελείως να τα κάνει σαλάτα με τις σειρές τις και ύφος των μοντέλων της.

Μαν

Χιαομι τελιωσε ….εχετε να φατε διαφημίσεις και στον υπνο σας..καλη η κινα μεχρι 100 ευρο όμως…

navarxos

το κ20 ειναι πλαστικο το m9t ειναι και αυτο πλαστικο δλδ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.