Xiaomi Mi 9T Pro: Έρχεται Ευρώπη η έκδοση 6/64GB με τιμή 430 ευρώ

Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi 9T Pro: Έρχεται Ευρώπη η έκδοση 6/64GB με τιμή 430 ευρώ

Η Redmi πριν αρκετούς μήνες είχε παρουσιάσει στην Κίνα τα νέα της flagship smartphones τα οποία εντυπωσίασαν με την τιμή και τα χαρακτηριστικά τους. Η Xiaomi αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Redmi K20 υπό τη δική της επωνυμία στην Ευρώπη, ως Xiaomi 9T.

Ένα μεγάλο παράπονο των χρηστών ήταν ότι η Pro έκδοση του Redmi K20 δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Κίνας. Δύο μήνες αργότερα φαίνεται ότι η Xiaomi αποφάσισε να την φέρει στην Ευρώπη με το όνομα Xiaomi Mi 9T Pro, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Προς το παρόν, το smartphone είναι διαθέσιμο για pre-order στην Ολλανδία στα καταστήματα Belsimpel. Ωστόσο, περιμένουμε σύντομα να κυκλοφορήσει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi 9T Pro: Έρχεται Ευρώπη η έκδοση 6/64GB με τιμή 430 ευρώ

Η τιμή του Xiaomi Mi 9T Pro στην Ολλανδία είναι στα 430€ για την έκδοση με τα 6GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικό χώρο τιμολογείται στα 480€.

Συγκριτικά, η 6/128GB έκδοση κυκλοφόρησε στην Κίνα για 350€, δηλαδή η συσκευή πήρε καπέλο 80€ στην Ευρώπη. Επίσης, από ότι φαίνεται δεν θα κυκλοφορήσουν στις Ευρωπαϊκές αγορές οι μεγαλύτερες εκδόσεις με τα 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, η έκδοση 6/64GB του Xiaomi Mi 9T στην Ευρώπη τιμολογείται στα 329€, ενώ με 369€ παίρνουμε τον διπλό χώρο αποθήκευσης. Η μεγαλύτερη έκδοση του Mi 9T aka Redmi K20 είχε στην Κίνα τιμή έναρξης τα 337€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Περαστικός

Γενικά μας έχουν λίγο “παραμελημένους” (για να μη πω καμιά χειρότερη λέξη) εδώ στην Ευρώπη κάποιες εταιρίες smartphone, έτσι; Η Samsung μας διαθέτει μοντέλα με cpu exynos αντι για snapdragon που έχουν στην Αμερική, η LG δεν κυκλοφορεί καν το G8 στην Ευρώπη και διαθέτει μια υποβαθμισμένη έκδοση του (το G8S) και τώρα η Xiaomi η οποία θα κυκλοφορήσει μόνο το μοντέλο του Mi 9T Pro με την μικρότερη μνήμη και σε πιο ακριβή τιμή. Άν είναι τώρα τα πράγματα έτσι, στο μέλλον τι θα γίνεται; Τόσο κακή αγορά είμαστε εδώ στην Ευρώπη και μας έχουν στην ίδια κατηγορία με Αφρική και Μέση Ανατολή;

Kostas

6/64??γιατι δεν έβγαλαν μοντελο 2/32 και να μας το πασάρουν??

DimitrisD

Η σημαντική ερώτηση είναι πότε έρχεται. Το οτι είναι up for preorder στην Ολλανδία δεν σημαίνει πολλά πράγματα αν το κάνεις preorder και το πάρεις 20 Σεπτέμβρη. Αν μπείτε bestprice θα το βρείτε και σε ελληνικό κατάστημα παράδοση σε 8 μέρες αλλά αυτό φαντάζομαι θα έχει flashed global rom οπότε δεν θα το ρίσκαρα.

George

Στο μεταξύ το Mi 9T σκέτο έχει έρθει Ευρώπη από Ιούνιο και ακόμα η info quest δεν το έχει φέρει..

katoxosSonyLGSamsungXiaomi

αν δεν πεσει κατω απο 350 το Mi 9T Pro προφανως και δεν το αγοραζω.. στην κινα το πουλανε σε προσφορα 300 ευρω (aliexpress)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.