Xiaomi Mi 9T: Έρχεται στην Ευρώπη το rebrand του Redmi K20, στις 17 Ιουνίου τιμή από 300€

Εδώ και καιρό αναφέρουμε ειδήσεις οι οποίες αφορούν το Redmi K20 και την πιθανή μετονομασία του στις περιοχές εκτός Κίνας. Αρκετοί έλεγαν ότι το Xiaomi Mi 9Τ θα είναι η ονομασία του Redmi K20 στην Ευρώπη και στην Ινδία θα λέγεται Poco F2, ενώ άλλοι πίστευαν ότι πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική συσκευή.

Ωστόσο, η Xiaomi ήρθε να βάλει τέλος σε όλες τις φημολογίες και έκανε το Xiaomi Mi 9T διαθέσιμο στην Ευρώπη. Αρχικά, όσοι θεωρούσαν ότι πρόκειται για το Redmi K20 βγήκαν αληθινοί. Δυστυχώς όμως, προτίτερες φήμες που ήθελαν να κυκλοφορούν δύο εκδόσεις μία κανονική και μία Pro είναι λανθασμένες.

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Έρχεται στην Ευρώπη το rebrand του Redmi K20, στις 17 Ιουνίου τιμή από 300€

Στην Ευρώπη, θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi 9T στις 17 Ιουνίου. Όσοι αγοράσουν τη συσκευή την ίδια μέρα θα χρειαστεί να πληρώσουν 299€, ενώ ύστερα η κανονική τιμή για το μοντέλο των 6GB μνήμη RAM και 64GB χώρο αποθήκευσης θα είναι στα 329€. Πληρώνοντας 369€ παίρνουμε τον διπλό χώρο αποθήκευσης, άρα 128GB. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Έρχεται στην Ευρώπη το rebrand του Redmi K20, στις 17 Ιουνίου τιμή από 300€

Εφόσον Xiaomi Mi 9T είναι rebrand του Redmi K20 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Οπότε, το Xiaomi Mi 9T έρχεται με notch-less AMOLED 6,39 ιντσών οθόνη με ανάλυση 2340×1080 και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στον τομέα των καμερών στο Xiaomi Mi 9T θα βρούμε μία 20MP pop-up selfie κάμερα με διάφραγμα f/2.2. Tρεις πίσω κάμερες, με τον κύριο φακό στα 48MP και διάφραγμα f/1.8, έναν τηλεφακό στα 8MP με διάφραγμα f/2.4, και έναν ευρυγώνιο στα 13MP με διάφραγμα f/2.4.

Το Xiaomi Mi 9T είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730, 6GB μνήμη RAM, 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και 4.000mAh μπαταρία.

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Έρχεται στην Ευρώπη το rebrand του Redmi K20, στις 17 Ιουνίου τιμή από 300€

Τέλος, η Xiaomi εχθές ανακοίνωσε τα Mi Band 4 στην Κίνα και σήμερα αποκάλυψε ότι τα φέρνει στην Ευρώπη. Φυσικά, έπρεπε να αλλάξει το όνομα για να μην χαλάσει την παράδοση, οπότε το νέο όνομα του smartband είναι Xiaomi Mi Smart Band 4.

Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μένουν τα ίδια και το μόνο που αλλάζει είναι η τιμή του. Πρόκειται για την έκδοση χωρίς NFC και τιμολογείται στα 35€. Όσο για την έκδοση με NFC δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει ποτέ Ευρώπη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Αν και μετονομασμένο από ταπεινό redmi σε mi διατηρεί κάποιες από τις αρετές των redmi δλδ FM και 3.5mm (από ότι διαβάζω στα specs gsmarena). Από την άλλη ως mi κληρονομεί το χούι τους να μην έχουν SD κάρτα (μείον αυτό). Επιπλέον μείον για μένα η έλλειψη IR. Έχει τουλάχιστον NFC.
Οι κάμερες κρύβουν πονηριές.

– 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2″, 0.8µm, PDAF
– 8 MP, f/2.4, 53mm (telephoto), 1/4″, 1.12µm, PDAF, 2x optical zoom
– 13 MP, f/2.4, 12mm (ultrawide), 1/3″, 1.12µm

Με τόσο μικρό αισθητήρα 1/4” η demec “tele” (normal είναι) δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κέρδος από το να κάνεις crop τον μεγάλο αισθητήρα 1/2”. Εχουν περίπου 4 φορές διαφορά σε εμβαδόν. Θεωρώ μικρό το κέρδος αν υπάρχει καθόλου. (θα το ψάξω).
Για τον ultra wide δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα αλλά ίσως κάποιοι το θέλουν.

Κατά τα άλλα ανάλογα και την street τιμή που θα πιάσει είναι συμπαθιτικό κινητό.

Baioss

Και χωρίς OIS να προσθέσω.

MakisReloaded

Καθίστε ρε παιδιά! Στο άρθρο λέτε δεν θα κυκλοφορήσει Κ20 ΠΡΟ. Τι φάση;; Δν θα κυκλοφορήσει γενικά ή στις ευρωπαϊκές αγορές;;

kostas

στην ευρωπη θα κυκλοφορησει σαν ονομασια 9T και οχι σαν K20

George Z.

Καλημέρα σας. Έχουμε καμιά πληροφορία εκ τον έσω πότε θα έρθει Ελλάδα όχι Ευρώπη που λένε 26/6 αλλά από infoquest η μη το Mi smart band 4??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.