Xiaomi Mi A3: Δωρεάν επισκευή αν η συσκευή σας καταστράφηκε από το Android 11

Xiaomi Mi A3, Xiaomi Mi A3: Δωρεάν επισκευή αν η συσκευή σας καταστράφηκε από το Android 11

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως θα προσφέρει δωρεάν επισκευή σε όσες συσκευές Mi A3 έπαψαν να λειτουργούν μετά από το Android 11 update. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε αφαίρεση του προβληματικού λογισμικού, όμως αρκετοί άτυχοι χρήστες πρόλαβαν να κάνουν την αναβάθμιση και να μην έχουν συσκευή.

Δε γνωρίζουμε γιατί, αλλά το Android 11 κατέστρεφε τα Xiaomi Mi A3, χωρίς κανέναν τρόπο επαναφοράς των συσκευών. Η εταιρεία όμως δεσμεύεται να επισκευάσει όλες τις συσκευές που χάλασαν, χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και αν έχει λήξει η εγγύηση της συσκευής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι κάτοχοι να πάνε σε ένα από τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα παγκοσμίως.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει εκ νέου η αναβάθμιση σε Android 11 για το Xiaomi Mi A3, ούτε γιατί ήταν τόσο καταστροφικό για τις συσκευές. Όπως και να έχει πάντως, από τη στιγμή που η εταιρεία προσφέρει δωρεάν επισκευές, ελπίζουμε όσοι είχαν πρόβλημα να έχουν σύντομα ξανά μία λειτουργική συσκευή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

yparxei kapoio episimo edo stin elada? kai an ginetai na exo plirofories katastimatos?? eyxaristo..

Android Corner

Infoquest

Κώστας Βλαχάκης

H Infoquest ως επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα, θα αναλάβει τα κινητά που έχουν αγοραστεί από το δίκτυό της, δηλαδή αλυσίδες όπως Kotsovolos, Plaisio, COSMOTE, GERMANOS, Public/ MediaMarkt, από το δικό της κατάστημα http://www.mistore-greece.gr και άλλα. Αν το κινητό το έχεις αγοράσει από κατάστημα στο Skroutz ή από Κίνα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από όπου το αγόρασες.

pap

paidia vgike anroid 11 gia to mia3 simera apo 3ena sait poy diavasa de vrika kati arnitiko akomi de to exo kanei 8a anevasete kapoio ar8ro gia ta einai ora na to kanoyme?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.