Xiaomi Mi CC9: Εμφανίστηκαν και οι τρεις εκδόσεις στην ΤΕΝΑΑ, λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά

Xiaomi Mi CC9, Xiaomi Mi CC9: Εμφανίστηκαν και οι τρεις εκδόσεις στην ΤΕΝΑΑ, λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Xiaomi θα παρουσιάσει στις 2 Ιουλίου τη νέα σειρά selfie-focused smartphones, τα Xiaomi Mi CC9 τα οποία ανέπτυξε σε συνεργασία με την Meitu. Πρόσφατα μάθαμε ότι η σειρά θα έχει τρεις συσκευές τα Xiaomi Mi CC9, CC9e και CC9 Meitu Custom Edition.

Πριν λίγες ημέρες έκανε την εμφάνιση της στην TENAA μία συσκευή με κωδικό μοντέλου M1904F3BC, που πιστεύαμε ότι είναι το Xiaomi Mi CC9. Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν ακόμη δύο συσκευές με κωδικούς μοντέλων M1904F3BT και M1906F9SC.

Xiaomi Mi CC9, Xiaomi Mi CC9: Εμφανίστηκαν και οι τρεις εκδόσεις στην ΤΕΝΑΑ, λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στην TENAA, ο κωδικός μοντέλου M1904F3BC ανήκει στο Xiaomi Mi CC9, ο κωδικός μοντέλου M1906F9SC είναι του Xiaomi Mi CC9e, και το Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition έχει κωδικό μοντέλου M1904F3BT.

Για την κανονική έκδοση δεν γνωρίζουμε και πολλά, αλλά υποθέτουμε ότι θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition. Οπότε, οι δύο συσκευές θα έχουν 6,39 ίντσες AMOLED οθόνη με in-display fingerprint scanner.

Xiaomi Mi CC9, Xiaomi Mi CC9: Εμφανίστηκαν και οι τρεις εκδόσεις στην ΤΕΝΑΑ, λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό τους θα έχουν τον Snapdragon 730, 4/6/8GB μνήμη RAM και 64/128/256GB χώρο αποθήκευσης, αντίστοιχα. Οι διαστάσεις των Xiaomi Mi CC9 και Meitu Custom Edition θα είναι 156,8×74,5×8,67 χιλιοστά, θα έχουν 3.940mAh μπαταρία και θα τρέχουν MIUI 10 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Σε επίπεδο καμερών θα έχουν 32MP selfie και τριπλή πίσω κάμερα με την κύρια στα 48MP. Επίσης θα κυκλοφορήσουν σε οκτώ χρώματα, μαύρο, κόκκινο, ροζ, μπλε, άσπρο, πράσινο, μωβ και γκρι.

Xiaomi Mi CC9, Xiaomi Mi CC9: Εμφανίστηκαν και οι τρεις εκδόσεις στην ΤΕΝΑΑ, λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά

Όσον αφορά το Xiaomi Mi CC9e δυστυχώς δεν έχουμε στη διάθεση μας τόσες πολλές πληροφορίες. Γνωρίζουμε απλά ότι η συσκευή θα έχει 6,08 ίντσες οθόνη, 3.940mAh μπαταρία, θα τρέχει MIUI 10 βασισμένο στο Android 9 Pie, και θα έχει διαστάσεις 153,48×71,85×8,5 χιλιοστά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.