Xiaomi Mi CC9 και Mi CC9e: Έρχονται την επόμενη εβδομάδα με 32MP selfie και photobooth mode

Η Xiaomi την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με την Meitu για την κυκλοφορία της νέας CC σειράς smartphones. Leaks μας αποκάλυψαν ότι μέρος της σειράς θα είναι τα Xiaomi Mi CC9 και Mi CC9e. Σήμερα η κινέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε μέσω του Weibo ότι θα ανακοινώσει τις συσκευές στις 2 Ιουλίου, 2 η ώρα το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Προς το παρόν τα χαρακτηριστικά των Xiaomi Mi CC9 και Mi CC9e παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, μέσω του post της στο Weibo η εταιρεία αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τα δύο smartphones.

Αρχικά, τα Xiaomi Mi CC 9 θα έχει 32MP selfie κάμερα με εξελιγμένη λειτουργία Beauty. Στα ποστερ που δημοσίευσε η Xiaomi αναφέρει ότι η κάμερα θα “επαναφέρει τη φυσική υφή του δέρματος” και θα “καταγράφει την ομορφιά της κάθε στιγμής”.

Δυστυχώς, όλα αυτά δείχνουν μόνο την στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθεί η Xiaomi και τίποτα περισσότερο.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, η brand manager της Xiaomi CC, Cici Wei, αποκάλυψε ότι τα Xiaomi Mi CC9 θα υποστηρίζει λειτουργία photobooth.

Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει φωτογραφίες χωρίς να πατάει κάποιο κουμπί. Βέβαια, η Wei δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Όπως και να έχει, επτά ημέρες μένουν μέχρι την κυκλοφορία των Xiaomi Mi CC9 και Mi CC9e. Οπότε αναμένουμε ότι η εταιρεία θα δημοσιεύσει κι άλλα teasers των smartphones.

Πηγή

Σχόλια

  • Όντως μάρκετινγκ... Περιμένω να έρθει Ελλαδα το mi 9 t και τι τιμή θα το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες... Τι κινηταρα έβγαλε πάλι!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.