Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP

Η επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi CC9 Pro πλησιάζει και ξεκίνησαν τα μαζικά leaks και teasers. Πλέον γνωρίζουμε σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του και κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών από την πενταπλή κάμερα 108MP.

Χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Mi CC9 Pro πέρασε από το Geekbench και την TENAA, ενώ η εταιρεία δημοσίευσε μία αφίσα που αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά της κάμερας του. Αρχικά, το smartphone έχει 6,47 ίντσες οθόνη OLED με ανάλυση 1.080×2.340 pixels, αναλογία 19.5:9 και in-display fingerprint scanner.

Ο επεξεργαστής του Mi CC9 Pro είναι χρονισμένος στα 1.8GHz και περιμένουμε να είναι ο Snapdragon 730G, το chipset συνοδεύουν 6GB/8GB ή 12GB μνήμη RAM και 64GB/128GB ή 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP

Σε επίπεδο καμερών, το Xiaomi Mi CC9 Pro έχει πενταπλή πίσω κάμερα. Η κύρια κάμερα είναι μία περισκοπική που υποστηρίζει 5x οπτικό ζουμ, 10x υβριδικό και 50x ψηφιακό. Δεύτερο βρίσκουμε ένα αισθητήρα πορτραίτου 50mm στα 12MP με μέγεθος pixel 1.4micron, διάφραγμα f/2.0 και δίπλή PD αυτόματη εστίαση.

Το module συμπληρώνουν ο Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP με διάφραγμα f/1.7, μία superwide 20MP με field-of-view 117°, και ένας αισθητήρας super macro με εστιακό μήκος 1.5cm. Δίπλα στο module υπάρχουν δύο dual LED flash.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi Mi CC9 Pro τρέχει MIUI 10 βασισμένο στο Android 9 Pie, έχει μπαταρία 5.170mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W, USB type-C, ραδιόφωνο και IR. Επιπλέον, το smartphone πέρασε από το Geekbench, όπου σημείωσε σκορ στο Single-Core test 545 και στο Multi-Core test 1.690.

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP

Δείγματα φωτογραφιών

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα δείγμα φωτογραφίας από την κάμερα 108MP του Mi CC9 Pro. Η εικόνα έχει ανάλυση 10.000×11.852 pixels και μέγεθος 22.6MB. Ο CEO της εταιρείας δημοσίευσε ένα τμήμα της εικόνας που αντιπροσωπεύει μόλις το 0.8% της αρχικής φωτογραφίας και φαίνεται ότι η κάμερα καταγράφει εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε ακόμη περισσότερα δείγματα φωτογραφιών.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Mi CC9 Pro θα ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Νοεμβρίου και αναμένεται η προπαραγγελίες να ξεκινήσουν άμεσα. Το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε οκτώ χρώματα, Μαύρο, Κόκκινο, Μπλε, Ροζ, Άσπρο, Πράσινο, Μωβ και Γκρι, και αναμένεται να είναι αισθητά πιο ακριβό από το απλό Mi CC9 εξαιτίας του module των πέντε καμερών.

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και δείγματα της κάμερας 108MP

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gthebest

Καλημέρα ! Είναι τόσο πολύ δύσκολο να βάλουν οπτική σταθεροποίηση ; Είναι ελάχιστα τα κινητά της Xiaomi με οπτική σταθεροποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.