Xiaomi Mi Charge Turbo: 30W ασύρματη φόρτιση για το Mi 9 Pro 5G

Xiaomi Mi Charge Turbo, Xiaomi Mi Charge Turbo: 30W ασύρματη φόρτιση για το Mi 9 Pro 5G

Με την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 9 η εταιρεία διέθεσε και την γρηγορότερη ασύρματη φόρτιση στον κόσμο η οποία αγγίζει τα 20W. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε τη Xiaomi Mi Charge Turbo που σύμφωνα με την εταιρεία αγγίζει τα 30W ασύρματης φόρτισης.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις στη βιομηχανία των smartphones κυρίως διότι αρκετοί είναι αρνητικοί απέναντι στην ασύρματη φόρτιση λόγω της μειωμένης ταχύτητας της. Με τα 30W η Xiaomi Mi Charge Turbo είναι γρηγορότερη ακόμη και από τα 27W ενσύρματης φόρτισης που τείνει να γίνει η βασική ταχύτητα για τα flagships των εταιρειών.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η Xiaomi Mi Charge Turbo μπορεί να φορτίσει ασύρματα το 50% μια μπαταρίας 4.000mAh σε 25 λεπτά και η πλήρης φόρτιση επιτυγχάνεται σε 69 λεπτά. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, αρκεί να αφήσουμε τη συσκευή μας λίγα λεπτά πάνω στη βάση ασύρματης φόρτισης και φεύγοντας από το σπίτι θα είμαστε βέβαιοι ότι θα τη βγάλει μέχρι να γυρίσουμε.

Xiaomi Mi Charge Turbo, Xiaomi Mi Charge Turbo: 30W ασύρματη φόρτιση για το Mi 9 Pro 5G

Επιπλέον, η Xiaomi Mi Charge Turbo υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη ταχυφόρτιση, και η εταιρεία αναφέρει ότι μπορεί να φορτίζει smartwatches, headphones ακόμη και άλλα smartphones. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να αναπληρώσει το 20% της μπαταρίας του iPhone XS σε 30 λεπτά, ενώ στον ίδιο χρόνο το Huawei P30 Pro θα μπορούσε να αναπληρώσει μόνο το 13% της ίδιας συσκευής.

Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει και την 100W Super Charge Turbo ενσύρματη τεχνολογία της, η οποία μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο της με κάποια Redmi συσκευή. Ωστόσο, η κατασκευάστρια επιβεβαίωσε ότι η Mi Charge Turbo θα είναι διαθέσιμη στο Xiaomi Mi 9 Pro 5G.

Το συγκεκριμένο smartphone έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου αρκετές φορές κυρίως αναφερόμενο ως Mi 9S 5G. Όπως φαίνεται το επίσημο όνομα του είναι Xiaomi Mi 9 Pro 5G και η εταιρεία επιβεβαίωσε την 4.000mAh μπαταρία που είχε αποκαλύψει η TENAA.

Οπότε, το νεότερο smartphone της Xiaomi θα υποστηρίζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες φόρτισης: ενσύρματη γρήγορη φόρτιση, ασύρματη ταχυφόρτιση και αντίστροφη ασύρματη γρήγορη φόρτιση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.