Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”, 6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

, Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”,  6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το Xiaomi Mi MAX 2, ένα smartphone για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μπαταρία. Διαθέτει μπαταρία 5300mAh, επεξεργαστή Snapdragon 625 και οθόνη 6.44 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels και 74.04% screen-to-body ratio.

, Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”,  6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

Κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και μια με 6GB, ενώ η χωρητικότητα είναι 64GB ή 128GB. Η κάμερα του Mi Max 2 είναι 12 Megapixel με αισθητήρα IMX386 1.25µm pixels και η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel (85-degree).

, Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”,  6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

Η 5300mAh μπαταρία έχει υποστήριξη για Quick Charge 3.0 και μέσα σε μια ώρα φορτίζουν τα 2/3. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην πλάτη, έχει 2 stereo speakers, USB Type-C, διαστάσεις 174.1×88.7×7.6 χλστ. και βάρος 211 γρ.

Τρέχει Android Nougat με MIUI 8 και θα κυκλοφορήσει σε χρυσό και λευκό χρώμα.

Η τιμή του Xiaomi Mi MAX 2 είναι στα 247 δολάρια για την έκδοση 4GB + 64GB, ενώ τα 128GB ανεβαίνουν στα 291 δολάρια.

, Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”,  6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

, Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”,  6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

, Xiaomi Mi MAX 2: Επίσημα με οθόνη 6.44”,  6GB RAM, μπαταρία 5300mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Αυτη την φορά η τσαόμι δεν έδωσε ποσότητα πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα μπορώ να πώ.Ένα ακόμη κινητό για την εταιρεία που δυστυχώς δεν ξεφεύγει από τα γνωστά μειονεκτήματα της.Η οθόνη του θα είναι μετριότατη με χαμηλή φωτεινότητα και ποιοτικά μέτρια μιας και είναι γνωστό ότι η εταιρεία στα mid range τηλέφωνα της δίνει φθηνά πάνελς.Η κάμερα του θα είνα μία ακόμη φορά για κλάματα όπως όλα τα κινητά της εταιρείας φυσικά και μόνο ατού αυτού η τεράστια μπαταρία του.Έχοντας χρησιμποποιήσει και το πρώτο mi max της εταιρείας μπορώ να πώ ότι είναι ένα μέτριο τηλέφωνο για αυτούς που θέλουν μεγάλη οθόνη και μπαταρία.Από ποιότητα κατασκευής και φυσικά όλα τα επιμέρους κομμάτια είναι μετριότατο.Φθηνό μεν αλλά με υποχωρήσεις δε.Ό,τι πληρώσεις παίρνεις και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.Εν κατακλείδι μία τιμή γύρω στα 220 ευρώ το πολύ αξίζει .Για παραπάνω ούτε λόγος για κινέζικα σκουπίδια σαν αυτό.Κάτοχος s8 plus εδώ και 3 βδομάδες και μπορώ να πώ ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου.

Versavel

@gianniklis έχουμε καταλάβει όλοι ποιό είναι το καλύτερο που έχεις πιάσει στα χέρια σου, και δεν είναι κινητό… Σταμάτα να το παίζεις σου κάνει κακό.

Chris_BMW

@ Versavel

Μπράβο πολυ ωραία απάντηση με επιχειρήματα πανω απο ολα …
Την γνώμη του λέει χωρίς να βωμολοχεί .
Μπορείς να του αντιπαραθέσεις επιχειρήματα για το αντίθετο ..

Ή μήπως να επαναστατήσουμε όλοι εναντίων του γιατι τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τα “κινητά του λαού “…

Chris_BMW

* Εναντίον

Vai

@gianniklis έχει γλαροσουπα σημερα.
Επίσης όχι Samsung δεν έχεις, ούτε Meizu δεν έχεις….

Αλέξανδρος

@Versavel χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαάάάάάάάά. Σωστός!!!!!!!!!!

@gianniklis σε ρώτησα και την προηγούμενη φορά αλλά δεν απάντησες. Λοιπόν, ΠΟΣΑ;

Panoslast

@giannisklis ελπίζω να χτυπάς 4ημερα με φουλ χρήση με το s8 plus όπως εγώ με το mi max και οχι με μειωση φωτεινοτητας dark theme κλπ μιλάμε για βαριά χρήση με δεδομένα όλη μέρα push mail και 100 φωτεινότητα.
Κινέζικα σκουπίδια απο τη τσαμτσουνγκ να λείπουν.

Kos

Κάποιος είπε ότι πληρώνεις παίρνεις τώρα που το note 7 είναι στην μισή τιμή σε λιγότερο από ένα χρόνο αυτή είναι η αξία του; Ή μήπως μπαίνει “μέσα” η Samsung​ πράγμα δύσκολο.Το 8αρι διαφέρει;

Άρης

Το μόνο απογοητευτικό είναι δυστυχώς ο snapdragon 625….επρεπε να φορά τον 660. Επιμένει πολύ στον 625 η xiaomi…. Δυστυχώς… Καλή η οικονομία για τη μπαταρία αλλά ποιος δε θέλει το κινητό του να πετάει με τους 260 cryo του 660… Μεγάλο ατόπημα της xiaomi. Μακάρι να το βγάλει στη συνέχεια… Μι max 2 s.. Ασ πούμε!

Fanis

Γειά σου ρε gianniklis! Κ σεντόνια τώρα;;;

Vai

@Chris_BMW Να σου απαντησω εγω με επιχειρηματα? Τα πανελς της εν λογω εταιριας επειδη εχουν περασει 4 μοντελα απο τα χερια μου (τωρα δεν εχω καποιο) εχουν βελτιωθει απο το 2013 και μετα σε σημαντικο βαθμο! Οι LCD οθονες της ειναι ιδιας ποιοτητας με των Iphone πλεον και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα σε φωτεινοτητα και σε πιστοτητα χρωματων. Δεκαδες τα βιντεο στο youtube που το αποδεικνυουν. Το οτι η Sammy βαζει τις καλυτερες οθονες ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και καμια εταιρια δεν την εχει φτασει σε αυτο το κομματι. Βεβαια οι ροζ οθονες και τα burn in στις amoled της τσαμσουνγκ, δινουν και παιρνουν! Στα της καμερας δεν ξερω τι κανει στις mid range συσκευες της, στις ναυαρχιδες της ομως κυριως απο το Mi5 και μετα, με το Mi5S ναι ειναι κορυφη και το Mi6 να παιζει στα ισια με το Iphone 7 Plus, νομιζω οτι τα λεει ολα. Την ημερα αλλωστε ουδεποτε ειχαν προβλημα ποιοτικα. Το βραδυ υστερουσαν οι φωτογραφιες με θορυβο, αλλα εκει ακομα και ακριβοτερες συσκευες αλλων εταιριων ειχαν και εχουν σοβαρο θεμα. Η ποιοτητα κατασκευης τους αψογη, απο τις Mid range μεχρι τις ναυαρχιδες της. Σε αυτα τα λεφτα ποια εταιρια δινει καλυτερη ποιοτητα? Καμια… Συνέχεια »

Kos

@Chris_BMW μπορείς να μιλήσεις με επιχειρήματα σε κάποιον που λέει: ”Αυτη την φορά η τσαόμι δεν έδωσε ποσότητα πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα μπορώ να πώ.”

gianniklis

@vai δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά δεν γίνεται με αυτά που λές.Όποιος μπορεί το παίρνει.Άλλο να είσαι σε δικηγορικό γραφείο και άλλο μαγείρισσα όπως και να το κάνουμε.Τυχαία μιλάω έτσι?

Nick_GR

@Versavel ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Vai

Ξερεις ποσα παιρνουν οι Σεφ που μας το λες συνεχεια? Για κανε μια ερευνα. Και ποιος σου ειπε αλλωστε οτι ειμαι μαγειρας?
Ποιος σου ειπε οτι ειμαι κοριτσακι η γκομενα? Και ποιος μου λεει εμενα οτι εσυ δουλευεις σε δικηγορικο γραφειο η οτι δεν εισαι ελεφαντας που γραφει?

Σε ποιο απ ολα θες να απαντησεις ακριβως? Στα επιχειρηματα παραπανω σχετικα με τις Xiaomi συσκευες η στο οτι υπαρχει “εγκεφαλικη κριση” και εισαι τρανο και φωτεινο παραδειγμα αυτης?
Εδω βεβαια δεν εχει pm να στειλεις μηνυμα οπως κανεις σε αλλο forum για να πεις τις χαζομαρες σου και τις υβρεις σου. Εδω αν θες να μας τα πεις χυμα και σταρατα, αν εχεις τα κοτσια Γιαννακη….

Περιττο να σου πω οτι περασε απο τα χερια μου ενα S8+ και το εστειλα DOA και φυσικα δεν ξαναασχοληθηκα με την τσαμσουνγκ!

gianniklis

@vai με μαγείρισσες δεν μιλάω.

Αλέξανδρος

@gianniklis ασανσερτζής σου κάνει; Περιμένω απάντηση, πόσα παίρνεις;;;;;

Vai

@gianniklis καλυτερα να μασας λοιπον γιατι εδω δε σε παιρνει να μιλησεις ανοιχτα.
Απεδειξε μας λοιπον οτι εχεις S8+, απαντησε και στα πιο πανω επιχειρηματα μου και τα ξαναλεμε οταν εχεις την επομενη σου εξοδο απο το ιδρυμα.

Γιώργος Χ.

@gianniklis Με την μηδενιστική προσέγγισή σου μου φαίνεται ότι είτε προσπαθείς να κάνεις ντόρο στο άρθρο είτε απλά διαφημίζεις την samsung αφιλοκερδώς 🙂 Εάν εννοείς με τον όρο ποσότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τότε η Xiaomi πάντα ήταν συγκρατημένη στον τομέα αυτόν, σε αντίθεση με την Samsung που σε όλες τις ναυαρχίδες (από το Galaxy S) διαφήμιζε τα super specs τους αλλά το software της ήταν το πιο buggy της αγοράς (τουλάχιστον μέχρι και το Galaxy S5). Αφού είναι ένα μέτριο τηλέφωνο γι αυτούς που ψάχνουν τόσο μεγάλη οθόνη και μπαταρία τότε ποιο θεωρείς καλύτερό του σε αυτή την κατηγορία? Η ποιότητα κατασκευής του είναι πάνω του μετρίου. Προφανώς και το Mi Max δεν κάνει πουθενά υποχωρήσεις εκτός της κάμερας, πανίσχυρη CPU και GPU για όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν, υπεραρκετή RAM, οθόνη πάνω του μετρίου και ατέλειωτη μπαταρία στα 7.5 χιλιοστά πάχος! Δε θα αναφερθώ στα feature του MIUI που πραγματικά με έχουν ξετρελάνει. Εάν αγόρασες μια συσκευή αξίας 830 ευρώ και δεν ήσουν ικανοποιημένος τότε θα υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα, πάντως το Mi Max το αγόρασα στα τίμια 180 ευρώ και πραγματικά δε με άφησε ούτε μια μέρα ξεκρέμαστο σε οτιδήποτε του έχω αναθέσει (εκτός της κάμερας). Από εκεί… Συνέχεια »

Vai

@Γιώργος Χ ετσι ακριβως! Παιρνεις One Plus, παιρνεις Xiaomi και το πρωτο πραγμα που παρατηρεις ειναι η σβελταδα και το ποσο smooth ειναι σε συγκριση με το UI της τσαμσουνγκ.
Παιρνεις One plus 3/3T η Xiaomi Mi6 και ο fingerprint sensor ειναι αστραπιαιος και ακριβης απο την 900 ευρω σοκοφρετα/τηλεκοντρολ που πιανει 5 στις 10 φορες.

JD

Η αληθεια ειναι οτι το Redmi Note 4 που ειδα δεν με επεισε ουτε σε ποιοτητα κατασκευης (χειροτερο απο το J5 η το J7 και απο παρομοιας τιμης Sony και LG) ουτε σε οθονη (καμια σχεση με AMOLED).Απο καμερα ηταν απλα οκ (ουτε καλο ουτε κακο). Οσο για το UI της Τσαομι εχει γεμισει το ιντερνετ αρνητικα σχολια για lag και bugs. Πιστευω οτι καλυτερα περσυνη η και προπερσινη ναυαρχιδα απο γνωστη εταρεια παρα να μπλεξει καποιος με Κινεζικο β διαλογης εστω και αν ειναι φτηνο.

KostasB

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

κυριακος

Στα παραπανω να προσθεσω πως ειναι οτι πιο αξιοπιστο εχω πιασει στα χερια μου,το εχω παραλληλα με το s7 και το μονο που κανει καλυτερα το s7 ειναι η ληψη φωτογραφιων και βιντεο το βραδυ η σε σκοτεινα σημεια ( επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου τουλαχιστον τα παρακατω βεβαιωνω πως εχει καλυτερη καμερα απο αυτα LG G3,LENOVO P2,MATE 7,LENOVO Z PRO,IPHONE 5 και αλλα υποδεεστερα )…απο κει και περα ειναι στα ισα με εξαιρεση βεβαια την μπαταρια του mi max που διαρκει τον υπερδιπλασιο χρονο,με ενα πανελ ιδανικο για οτιδηποτε απο παιχνιδι εως φουμπου και οσο για το μεγεθος του μου πηρε 2 μερες να το συνηθισω…στην τιμη του δεν το πλησιαζει τιποτα χωρις αυτο να σημαινει οτι κανει εκπτωσεις ΠΟΥΘΕΝΑ…θαναι μονιμα το ενα απο τα 2 τηλεφωνα μου

Στερ

Οι παροιμίες δεν βγαίνουν τυχαία .όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.
Αν το mi max 1 ήταν το απόλυτο vfm κινητό στην κατηγορία 6+ ιντσών το mi max 2 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για το 2017,2018.

Δώσε 250 ευρώ και πες μου αν μπορείς να βρεις στην αγορά σαμσουνκ ή οποίο άλλο θες με αντίστοιχα χαρακτηριστικά χωρίς να ανέβουμε στα 500 ευρώ τλχ..

vtag

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν τον έχει μπλοκάρει ο Κώστας ακόμα και ανεχόμαστε να διαβάζουμε σε κάθε άρθρο της Xiaomi το ποιηματάκι του.

Βασιλης

Δεν ξερω για τι μιλανε οι παραπανω αλλα εχω αλλαξει 4 Xiami και τωρα εχω το Mi Max και ειναι πολυ ευχαριστο κινητο/φαμπλετ.
Η οθονη ειδικα ειναι τελεια και πολυ φωτεινη,η καμερα παρα πολυ καλη και οσο για μπαταρια ξεχνας να το φορτισεις.

Bodai

To λκινητο μια χαρα ειναι για τα λεφτα που ειναι..!! Αυτο που δεν ειναι ωραι ειναι
ο @gianniklis ο οποιος πρεπει να εχει παρα πολλα ψυχολογικα προβληματα που κρηβετε πισω απο ενα πληκτρολογιο και βγαζει παντα μα παντα χολη και ειναι ειρωνας του καθε αρθρου της xiaomi..

JD

Χωρίς παρεξήγηση ρε παιδιά γιατί δεν δέχεστε την αλήθεια; Εντάξει τίμια κινητά για τα λεφτά τους τα Xiaomi αλλά μέτρια σε όλα , πουθενά δεν ξεχωρίζουν (πλην διάρκειας μπαταρίας) , ακόμη και οι ναυαρχίδες δεν πλησιάζουν τα αντίστοιχα Huawei (που είναι η καλύτερη Κινέζικη εταιρεία). Ειδικά για την οθόνη πιθανολογώ ότι όσοι γράφουν ότι είναι καλή δεν έχουν δει ποτέ AMOLED της Samsung από κοντά.

Στερ

@ JD απο samsung jet , nexus s και note 2 προερχομαι .. και δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος απο την οθονη ημερα κατω απο το φως του ηλιου.
Η xiaomi στο mi max 1 υστερει σε 3 πραγματακια οπου τα 2 απο τα 3 τα διορθωσε στο νεο μοντελο. (φακος καμερας , χαμηλη ενταση ηχειου , ελλειψη NFC )
Στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη σε κινητο ανω των 5,7” δεν υπαρχει σε αυτα τα λεφτα ουτε με τα διπλασια ανταγωνιστης.
Γνωριζεις πως δεν ειναι ο ορισμος της ποιοτητας αλλα δεν θα μπορουσε να ειναι με αυτες τις τιμες. το hardware ομως αυτο το βρισκεις μονο σε κινητα 2πλασιας αξιας.
και πρεπει αρκετοι αγοραστες να καταλαβουν πως αν δωσεις 800ευρω για κινητο αυτο πρεπει να κανει παπαδες και οχι απλα να ειναι 20% καλυτερο με 200% μεγαλυτερη τιμη.

και η σωστη προφορα
we recommend to our broadcasters:
SHOW mee (-sh as in ship, -ow as in now, -ee as in street, note first syllable stress)

Bodai

@ JD η γιανν.δ..τριου η εστω gian..lis δεν βαρεθηκες να κραζεις τοσο κακια ποια..?? Σε εχουν banarei 2 φορες στο myphone.. Εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι για τα λεφτα που κανουν ειναι σουπερ??Δεν ειναι εδω νημα για συγκριση με τα samsung παρτο χαμπαρικαι σταματα επιτελους την χολη οπου βγαζεις σε καθε μηνυμα…Και μην πεις οτι δεν εισαι εσυ…!! Τα xiaomi ειναι σουπερ για τα λεφτα του και μπραβο στην εταιρια που κατορθωσε να κανει τοσο ντορο με τα κινητα της!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.