Xiaomi Mi Max 2: Επίσημα 25 Μαΐου με οθόνη 6.44″ & μπαταρία 5000mAh

Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi Max 2: Επίσημα 25 Μαΐου με οθόνη 6.44″ & μπαταρία 5000mAh

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου, η Xiaomi θα κάνει την μεγάλη ανακοίνωση του διαδόχου του Xiaomi Mi Max. Θα ονομαστεί Xiaomi Mi Max 2 και απευθύνεται σε όσους είναι λάτρεις της μεγάλης οθόνης, αλλά και μπαταρίας.

Το Xiaomi Mi Max 2 αναμένεται να έρθει με οθόνη 6.44 ιντσών FullHD και μπαταρία 5000mAh, ενσωματώνει μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB.

Θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 625 και μια με τον νεότερο Snapdragon 660. Ενσωματώνει κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi Mi Max 2 θα έχει υποστήριξη 4G LTE, 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, θύρα USB Type-C, IR blaster και μεταλλική κατασκευή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Σπεκς με το κιλό και μία ακόμη φορά η κάμερα του θα είναι για τα πανηγύρια όπως και η οθόνη του.Δυστυχώς το φθηνό έχει και εκτπώσεις σε βασικούς τομείς και ας μην το παραδέχεται κάποιος.Από εκεί και πέρα το νέο κινητό θα είναι μία από τα ίδια.Μπαταρία στον θεό με σπεκς του κιλού και από ποιότητα μηδέν.Σκουπίδι όπως όλα τα τσαόμι.Καλύτερα huawei,one plus παρά τέτοιες κινεζιές.

NtinosMD

My specs are better than yours …..

ZURA

Και ο @gianniklis ξεκίνησε να λέει ανοησίες…
Μπορεί 5η θέση στην Κίνα αλλά εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής.

Αλέξανδρος

@gianniklis δώσε…….
Πάντως θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Πόσα σου δίνουν τον μήνα; Γιατί αν δεν τα παίρνεις είσαι μεγάλο κορόιδο παλικάρι.

Chris_BMW

Μου αρέσει που κάποιοι ενοχλείστε απο σχόλια σαν το πρώτο σε post της xiaomi ενω σε αντίστοιχα σχόλια σε post της Apple σφυρίζετε αδιάφορα … αλλα έτσι ειναι ο Έλληνας ….
Οσον αφορά τωτα το τηλέφωνο .. Για μένα δεν χαρακτηρίζεται σαν τέτοιο αλλα σε αυτές τις Ιντζες ειναι πλέον ταμπλετ .

Maelko

@Αλέξανδρος Μπράβο ρε φίλε! Πέστα…
Βλέπω τους samung-αδες και iphon-αδες να τρέχουν να βρίσκουν πρίζα ή να κουβαλάνε powerbank ενώ εγώ με ένα xiaomi redmi 3 διανύω την τρίτη μέρα χωρίς φόρτιση και με 10 ώρες SOΤ και η μπαταρία στο 20% ακόμα. Τι να την κάνω την σούπερ ποιότητα των υπόλοιπων εταιρειών όταν όλα αυτά τα προνόμια μπορώ να τα χαίρομαι μόνο για λίγες ώρες και κάθε βράδυ να φορτίζω το κινητό μου.
Και από θέμα ποιότητας μια χαρά είναι. Αλουμινένιο σασί, κυρτή οθόνη και πολύ σταθερά κουμπιά στα πλάγια που αντέχουν άπειρα πατήματα. Έχει φάει τόσες τούμπες, έχω κάτσει κάτα λάθος πάνω του και πάλι δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Από θέμα οθόνης πάλι τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα όπως άλλα, όμως αυτό είναι και πιο ξεκούραστο στο μάτι.Επίσης το miui 8 εδώ κι έναν χρόνο έχει την λειτουργία ανάγνωσης που προστατεύει τα μάτια τη νύχτα, κάτι που η samsung μόλις φέτος ανακοίνωσε με το S8 και το Nougat.

Fanis

@gianniklis το κειμενάκι αυτό το έχεις έτοιμο κ το κάνεις paste σε κάθε θέμα που αφορά την xiaomi;;; έλεος ρε φίλε!!!

Ν.τ

To mi max μου παντως,χωρις να δινω βαση σε γραφικοτητες ασχετων ,υστερει απο το s7 edge μου που ειναι η πρωτη μου συσκευη,σε φωτογραφικη και σε amoled-Ειλικρινα σε ολα τα αλλα,τρεχεουντπ ιδιο απροβλημάτιστα κ σε καποια.πιο γρηγορα,εχει πολυ καλη ποιοτητα και ενα σκορ κοντα 90000 στοantutυ Βαζοβτας καποια αλλα οπως fm ir και μεγεθος για πολυμεσα,τα 250 €ειναι λιγα.

techgeek

@Fanis Άδικο έχει? Έχουν περάσει 4 Xiaomi απ τα χερια μου, έχω δει άπειρα reviews για πολλά Xiaomi κινητά. Από κάμερα είναι απλά τραγικά. Όχι τραγικά, είναι τόσο μέτρια που μου φαίνεται η εταιρία μας/σας περιπαίζει και εσείς της λέτε και ευχαριστώ. Στο 2017 είμαστε, όπου ένα κινητό των 200ευρ έχει καλή κάμερα, ενώ αγοράζεις Xiaomi και των 400ευρ και παλει χαλια σε σύγκριση με άλλους.

Είναι κακό να κρίνεις μια εταιρία εκεί που πρέπει? Δεν κρίνουμε την Apple για τα γελοία bezels? Τι δεν βιάσαμε την Apple όταν αφαίρεσε το audio jack? Δεν κρίνουμε την Samsung με τα αργά updates?

Τι επειδή είναι λιγάκι πιο φτηνά τα Xiaomi λέμε και ευχαριστώ που αγνοεί ένα από τα πιο σημαντικά features στο κινητό?

Kos

Θα θελα να ξέρα τι αγοράζεις με αυτά τα λεφτά από τις ( μεγάλες εταιρείες) ίσως λίγο καλύτερη κάμερα αλλά από αυτονομία τραγικά επεξεργαστική ισχύ επιεικώς απαράδεκτη ακόμη και ακριβότερα μοντέλα μία από τα ίδια τι να την κάνω την καλύτερη κάμερα αν η συσκευή σέρνεται και θέλει μπαλαντέζα; Στο κάτω κάτω είναι θέμα προτεραιοτήτων εάν ξέρεις τι αγοράζεις και γιατί το αγοράζεις τότε όλα κομπλέ! Έχω δει άτομα με μάρκας συσκευές να τρίβουν τα ματάκια τους πως άνοιγε τις εφαρμογές το δικό μου κινέζικο.Ασε που μάθαμε απέξω το λεξιλόγιο σας…… πρωτοτυπία μηδέν.

Vai

Ασε εγω πηρα μια βδομαδα πριν ενα S8+ και το τι προβληματα εβγαλε δεν λεγεται! Ροζ οθονες, δε φορτιζε σωστα στην βαση του, Bootloops απο την δευτερη μερα, το Lag με “L” κεφαλαιο πηγαινε συννεφο και το ηχειο του, λιαν επιεικως μετριο για συσκευη των 900 ευρω!
Το δε fingerprint sensor, εκτος οτι δεν το εβρισκα με την πρωτη και εβρισκα τον φακο της καμερας με το δαχτυλο, δουλευε 5 στις 10 φορες σωστα!

Ευτυχως ολα παρουσιαστηκαν πανω στην βδομαδα, οποτε DOA κανονικοτατο!!! Τα λεφτα μου πισω και εχω παραγγειλει ηδη ενα Xiaomi Mi6 που ξερω οτι θα με βγαλει ασπροπροσωπο, συν οτι περιμενω να παρουσιασει και η One plus το 5 για να παρω και εκεινο! Δυο κινηταρες στην τιμη του ενος και ασε τους αλλους να αγοραζουν Tsamsung και μετριοτητες με δανειο απο τις τραπεζες χωρις να εχουν να βαλουν μοναδες στο καρτοκινητο τους.

Στερ

Επεξεργαστής? Αν έχει τον καλό που λέγανε θα είναι το καλύτερο κινητό . Με NFC Bluetooth 5 και 5000 μπαταρία στα 250 ευρώ θα το παρουν όλοι .
Γιαννικλης θα σε παρακαλέσω να το λες σωστά σοουμί είναι η σωστή προφορά .

gd

Παιδιά σαν πρώην κάτοχος mi5s και έχοντας ακούσει τις γνώμες πολλών γνωστών που είχαν xiaomi σας λέω ότι γενικά είναι καλά κινητά και αφήστε τους άσχετους να κουρεύονται…Για μένα τα κυριότερα μείον τους είναι φυσικά η κάμερα (μέτρια ποιότητα στις περισσότερες περιπτώσεις), οι οθόνες σε μερικά φθηνά μοντέλα και το κυριότερο όλων οι σχεδόν ανύπαρκτες αναβαθμίσεις ειδικά για την παγκόσμια αγορά (επιεικώς απαράδεκτοι). Αυτός ήταν και ο λόγος, που έδωσα και το δικό μου. Κατά τ’άλλα για τα λεφτά τους είναι καλές επιλογές και άμα έχεις όρεξη να πειραματιστείς με ρομ το ελληνικό φόρουμ είναι ίσως το καλύτερο γι’αυτή τη δουλειά. Οι υπόλοιποι apple και μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος 😛

Vendeta

@Vai εγώ με samsung s7 πρέπει να πάω σε σύνδεση? Γαμώτο και έχω vodafone καρτοκινητή…φοιτητική…
Επίσης δεν κατάλαβα τελικά το point σχετικα με το σχολιο σου. Πήρες S8+ προσφατα, το οποιο βγηκε ελαττωματικό. Οπότε όλο το καιρό από την αγορά του μέχρι την παραδοση του και μέχρι να βγει ελαττωματικό υποστηρίζεις τις αποψεις οτι καλύτερα κινητά είναι των top εταιριών. Μόλις βγηκε ελαττωματικό αλλάξαμε αποψεις και στάσεις? Κοιτα να δεις ποσο ευκολα αλλαζουν αποψεις οι ανθρωποι σε ενδεχομενη ελαττωματικη παρτιδα…
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ–>ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΚΕΨΗΣ–>ΓΡΑΦΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ PLEASE!!!

Versavel

Έχω το Samsung Note 4 και πριν λιγο καιρό πήρα το Xiaomi Mi Max 1. Το κινητό είναι απίστευτο και εκτός της κάμερας που είναι πάντως με άριστα το 10/9, πετάει! Βρήκα την υγειά μου με την μπαταρία, φευγω το πρωι, γυριζω το βράδυ στο σπίτι και ακόμα έχει άφθονη. Επιτέλους ένα κινητό που δε σε ‘πουλάει’ με την μπαταρία. Παίζω ασταμάτητα και το Xiaomi είναι ακόμα κρύο ενω το Note 4 έκαιγε. Τρομερή ταχύτητα, κανένα κόλλημα, και οθονάρα όπου το λευκό είναι λευκό και όχι ροζ όπως το Note 4. Και όλα αυτά μόνο με 235 ευρώ. Ποτέ ξανά λεφτά σε ακριβα κινητά. Xiaomi και μόνο Xiaomi forever! Πάρτε το Mi Max 1 ή 2 χθες με κλειστά μάτια, πριν καταλάβουν οι Κινέζοι της Xiaomi τι κινητάρα πουλάνε σε τόσο χαμηλές τιμές.

Bodai

Με το καλό να έρθει το κινητό να το δούμε..

petros

Η πιο απαράδεκτη εταιρεία μετα την LG πεταμένα λεφτά,

Στερ

πρεπει να καταλαβουμε ολοι πως αν πληρωσεις 900 ευρω για ενα κινητο Πρεπει να αποδιδει και τα αναλογα. Πρεπει να μην εχει ψεγαδια και Πρεπει να να υπερτερει στο μεγιστο βαθμο απο τα κινητα των 200-300 ευρω.
Οταν λοιπον το S8 iphone 7 κτλ ειναι απλα καλυτερα σε μια καμερα (σε βραδινες ληψεις μονο) και σε ολα τα αλλα ειναι σχεδον..ξαναλεω σχεδον ισαξια τοτε κατηγορηματικα οχι σε μια αγορα ενος τετοιου κινητου.

ΥΓ αν σου χαλασει η οθονη στις “ναυαρχιδες” κοστιζει οσο ενα mi max του κουτιου.Τα συμπερασματα δικα σας.

gianniklis

@vendeta Τίποτα δεν έχει πάρει.Ένα one plus 3t έχει και μας τρολάρει.Εκτός αυτού είναι μαγείρισσα.Πού να βρεί τα λεφτά για s8 plus??

Vai

@gianniklis παλι ban εφαγες απο το Myphone ρε? Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Kamui

Haters gonna hate.

Μισοί εδώ είναι apple/samsung fans φανεροί/κρυφοί (@gianniklis). Μερικοί φυσικά όπως ανέφερε κάποιος φίλος χρηματίζονται για να λένε ότι λένε διότι η Xiaomi μπήκε (έστω και με αντιπρόσωπο) Ελλάδα και άρχιζε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Φυσικά άρχισε να πονάει ορισμένους που πουλούσαν κινητά 500 και 600 ευρώ και ο κόσμος τους προσκυνούσε για το τίποτα.

Θα ήταν καλό απλά να ασχοληθούν με τα δικά τους αγαπημένα κινητά όπως κάνουμε και εμείς και να μην spammάρουν άσκοπα. Αφήστε εμάς να μιλήσουμε για τα “σάπια” Xiaomi και εσείς μπορείτε να πάτε να μιλήσετε για τα “σούπερ” Samsung / Apple στα ανάλογα θέματα.

Όσοι είμαστε εδώ ξέρουμε ότι όσα λεφτά δίνουμε τουλάχιστο πιάνουν τόπο και δεν πάνε στο βωμό του marketing και των υπέρογκων profits.

Επιστροφή στην επικοδομητική συζήτηση. Λένε πως θα υποστηρίζει και 1 feature που καιρό τώρα έχει ανακοινωθεί με τον ερχομό του type-C. Reverse charging λοιπόν ή με απλά λόγια το κινητό είναι ταυτόχρονα και powerbank για άλλες συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.