Το Xiaomi Mi Max 2 έρχεται Μάιο με οθόνη 6.44″ και 6GB RAM;

Το Xiaomi Mi Max ανακοινώθηκε πέρσι τον Μάιο στην αγορά της Κίνας με ταράστια οθόνη 6.44 ιντσών Full HD IPS 2.5D, επεξεργαστή Snapdragon 650 (εξαπύρηνο) / Snapdragon 652 (οκταπύρηνο) και μνήμη RAM 3GB/4GB, αντίστοιχα. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow, φορά κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 4850mAh.

Η Xiaomi είχε ανακοινώσει ότι γα το πρώτο flash sale του Xiaomi Mi Max, 8 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους, ενώ μέχρι τον Ιούλιο είχαν πουληθεί 1.5 εκτ. κομμάτια.

Οι σημερινές πληροφορίες μιλούν για τον διάδοχο, Xiaomi Mi Max 2, ο οποίος αναφέρεται ότι θα ανακοινωθεί τον Μάιο, έναν ακριβώς χρόνο, από την πρώτη έκδοση.

Το Xiaomi Mi Max 2 αναμένεται με την ίδια οθόνη στις 6.44 ίντσες, αλλά επεξεργαστή Snapdragon 660. Θα ενσωματώνει μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 128GB και μπαταρία 5000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Υποθέτουμε ότι θα τρέχει Android Nougat.

Xiaomi Mi Max 2, Το Xiaomi Mi Max 2 έρχεται Μάιο με οθόνη 6.44″ και 6GB RAM;

Xiaomi Mi Max 2, Το Xiaomi Mi Max 2 έρχεται Μάιο με οθόνη 6.44″ και 6GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Πρίν λίγες μέρες είχα στην κατοχή μου ένα mi max συναδέλφου για δοκιμή.Value for money λένε οι περισσότεροι και αν το καλοσκεφτείς δεν έχουν άδικο.Σε αυτά τα χρήματα σίγουρα δεν μπορείς να βρείς κάτι αντίστοιχο αν είσαι λάτρης των μεγάλων οθονών και ειδικά με τέτοια διάρκεια μπαταρίας.Αλλά..με τέτοια οθόνη?πραγματικα η οθόνη του είναι μετριότατη όπως σε όλα τα κινητά της εταιρείας με γωνίες θέασης της πλάκας και γενικά υπολείπεται σε τονισμό,βάθος ,φωτεινότητα και τα συναφή.Αν βάλουμε μέσα σε αυτό την κάκιστη κάμερα και την κατασκευή που τρίζει πόσο value for money είναι τελικα?προσωπικά το ό,τι πληρώσεις παίρνεις το έχω βιώσει ουκ ολίγες φορές και δεν απέχει από την πραγματικότητα.Στα του άρθρου ο διάδοχος θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση στα σημεία που όμως αν δεν φτιάξει κάμερα και οθόνη θα είναι μέσα στην μετριότητα.Με 150 ευρώ μαξ μπορεί να το έκανα δώρο .Για παραπάνω ούτε λόγος.Καλύτερα ένα samsung μεσαίας κατηγορίας παρά αυτές τις απομιμήσεις χωρίς εγχώρια εγγύηση.

Gvirginia

Άντε να δούμε τον SD660. Αν και είχα διαβάσει ότι τον περιμένουν από Σεπτέμβριο..

@gianniklis

Βρε άνθρωπε, μπορείς να το σταματήσεις αυτό? Από τη στιγμή που σε κάθε άρθρο σχετικό με την Xiaomi έχεις κάνει εμφανές ότι δε σε ενδιαφέρουν τα προϊόντα της, γιατί συνεχίζεις και ασχολείσαι?
Παίξε με το ZTE σου και άσε τους άλλους να αγοράζουν τις συσκευές που τρίζουν. Δικά σου λεφτά ξοδεύουν?
Έλεος με το κάθε ban-αρισμένο troll του Insomnia εδώ μέσα…

Panoslast

Τι εννοείς τρίζει? Έχω αποκτήσει 2 και κανένα απο τα 2 δεν είχε ίχνος τριξιματος σε αντίθεση με ενα j7 2016 των 300 εύρω.
Για την κάμερα εκεί ναι εχει μεγάλο θέμα την νύχτα όπως και τα περισσότερα βέβαια στην τελική τα ζυγιζεις κάπως με 170 εύρω τα μόνα που παίρνεις απο Ελλάδα είναι κάτι σκουπίδια.

gianniklis

@gvirginιa.κοπέλα μου τι zte και πράσινα άλογα μου λές?κάτοχος s7 edge είμαι.

vtag

Αγαπητέ Κώστα, εάν μπορείς μπλόκαρε τον @gianniklis γιατί έχει καταντήσει αηδία να spamm-αρει όλα τα άρθρα της Xiaomi δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις σε καθημερινούς αναγνώστες του site που έρχονται εδώ.

Gvirginia

@gianniklis

Καταρχάς δεν είμαι κοπέλα.
Και εγώ είμαι κάτοχος Galaxy Note 9.
Και εν πάση περιπτώσει, αν είσαι κάτοχος S7 Edge, δεν αλλάζει η ουσία αυτού που είπα.

gianniklis

@vtag το σάιτ αυτό όπως και άλλα παρόμοια έχει την δυνατότητα σχολιασμού και πάνω σε αυτό είναι βασισμένη η ορθή και εύρυθμη λειτουργία του.Αν δεν σου αρέσει η άποψη μου μπορείς να την αγνοήσεις και τέλος.Επειδή δηλαδή έχετε φάει κόλλημα όλοι με τις κινεζιές της τσαόμι δεν θα μπορούμε να σχολιάσουμε?αν είναι δυνατόν.Στην τελική ό,τι γράφω ισχύει και όποιος έχει δει κινητό τσαόμι εσωτερικά καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο φθηνά.

vaios

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ντε και καλά πρέπει να συμφωνούμε όλοι σε κάτι.Εκτός αυτού αυτά που γράφει δεν απέχουν από την πραγματικότητα.Τα xiaomi είναι καλά,χρυσά,φθηνά και ευτυχώς που υπάρχουν αλλά ναι ό,τι πληρώνεις παίρνεις.Σε καμία περίπτωση οι οθόνες τους,οι κατασκευές τους,οι κάμερες τους και τα επιμέρους parts δεν μπορούν να παρομοιαστούν με τα αντίστοιχα των ακριβών εταιρειών είτε πρόκειται για ναυαρχίδες είτε για μεσαίας κατηγορίας.Εγώ είμαι κάτοχος ενός mi5s και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά η κάμερα του είναι χειρότερη από note 4 που είναι 3 χρόνια πίσω.Η οθόνη επίσης.Οπότε ό,τι και να λέμε η διαφορά τιμής υπάρχει για κάποιον λόγο.Άλλη η ποιότητα της sony,samsung,htc ακόμη και κινέζων όπως η zte και η huawei και άλλη της xiaomi.

dark_master

@Giannisklis μισό λεπτό για να καταλάβω. Συγκρινεις ένα κινητό ναυαρχίδα με ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας? Γιατί αν το κάνεις είναι λάθος….
Με τη δική σου λογική οτιδήποτε έχει το Α λογοτυπο πρέπει να έχει την ίδια ποιότητα. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν ισχύει.
Επίσης αναφέρεσαι σε εγγύηση. Ότιδηποτε πάρεις από Κίνα, οποιασδήποτε εταιρείας δεν έχει εγγύηση. Όπως Κ ένα Samsung S7 Edge Dual Sim από Dubai πχ.
Όσον αφορά τα Xiaomi και τα κάθε Xiaomi αναφέρεστε στην οθόνη, στη κάμερα κτλ. Φίλε μου κανένα τηλέφωνο δεν είναι τέλειο.
Θα σου έλεγε κάποιος πχ ότι στα Xiaomi μπορείς να παίξεις περισσότερο με το λειτουργικό, δεν είναι τόσο βαρύ όσο το TW κτλ. Γνώμη είναι Κ αυτή Κ πάει λέγοντας…

Επίσης, και η σειρά Α με τη σειρά S της Samsung είναι η μέρα με τη νύχτα. Αν όμως βάλεις το 95% των καταναλωτών που τις ανεβάζει στο Facebook κτλ να δει διαφορά….δεν πρόκειται να καταλάβει τπτ.

Εδώ ανέβηκε άρθρο προχθές ότι το 50% των καταναλωτών χρησιμοποιεί το τηλέφωνο για κλήσεις Κ μηνύματα μόνο…τι λέμε τώρα?

NikStav

Ο μόνος λόγος για να υποστηρίζει κάποιος με περίσσεια ζήλου κάποια εταιρεία χωρίς να είναι ικανοποιημένος από αυτήν είναι το να πληρώνεται…Είχα στην κατοχή μου μέχρι τώρα κινητά μόνο επώνυμων εταιρειών και από κανένα δεν απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια. Λόγω οικονομικής κατάστασης αγόρασα κινέζικο κινητό (redmi 4prime) από κινέζικο ηλ.κατάστημα σε flash sale και σε εξαιρετική τιμή 147 ευρώ. Κατέληξα εκεί μετά από δοκιμή του Redmi note 3 γνωστού μου.
Ήμουν πολύ επιφυλακτικός μέχρι να έρθει και να το χρησιμοποιήσω γιατί ό,τι και να διαβάζεις ,όσα review και να δεις η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική.
Τελικό συμπέρασμα μετά από 2μιση μήνες; Όχι μόνο δεν απογοητεύτηκα,αλλά θεωρώ ότι με αυτά τα χρήματα στα γνωστά καταστήματα κινητής δεν υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηρηστικά….Δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αρκετά ακριβότερες επώνυμες επιλογές…
Όλα αυτά περί κινέζικων σκουπιδιών δεν με απασχολούν….Επιλογή μου το ρίσκο της αγοράς από κινεζοκατάστημα ,επιλογή μου και το ρίσκο της εγγύησης. Είμαι από τους τυχερούς που δεν τους έτυχε το παραμικρό? Ισως.
Ο καθένας πράττει όπως νομίζει ,αλλά γνώμη μου;; Kράξον μεν,,,,δοκίμασον δε….και συμπέρανε μόνος σου μετά!!!

Almir

Έχω δει κ έχω περάσει στα χέρια μ xiaomi κινητα οπως Mi3, Mi4, redmi 3s, redmi 3pro, redmi note2, redmi note 3pro, Mi5s κ αλλα…
Εχω να πω πολύ καλά λόγια όπως κ οι κάτοχοι τους… Κανενα παράπονο κ πολύ αξιόπιστες συσκευές για τα λεφτά τους, η καθε μια ξεχωριστά…. Ειδικά το Mi5s με
απίστευτη καμερα για κάποιος που δεν ξέρουν ειναι value for money… Αυτά…!

vtag

Φαίνεται ότι όντως είναι πληρωμένος ο τυπάς δεν εξηγείται αλλιώς να βγάζει τέτοια χολή! Μάλλον πρέπει να τον αγνοήσουμε όπως ήδη κάνουμε.

Δεν με λένε

Παιδιά αγόρασα το Redmi note 3 pro από τότε που βγήκε δλδ 1 χρόνο πριν… Είναι απίστευτο για τα λεφτά του, στο μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένος πολυ είναι η κάμερα… Κατά τα άλλα άψογη οθόνη κ.λ.π.
Αυτά που λέγονται περί τριξιμάτων και πρασιν άλογα είναι παραπληροφόρηση και μόνο γιατί μερικοί δεν μπορούν να βάλουν στο μυαλουδάκι τους ότι υπάρχει ζωή και έκτος επώνυμων εταιρειών… Το κινητό φυσάει και προτείνω σε όλους να αγοράσουν κινητά της εν λόγω εταιρίας και θα πειστούν και μόνοι τους…
Υ.Γ. Περί εγγύησης: Αγόρασε η αδερφή μου το ίδιο κινητό με μένα (Redmi note 3 pro) από Κωτσόβολο και έχει 2 χρόνια εγγύηση, διόλου άσχημα!
Αυτά τα λίγα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας…

ChristosT

Mερικοί έχουν πλάκα…μπαίνουν σε κάθε άρθρο της Apple και της Samsung και κάνουν ότι κάνει και ο gianniklis…στο κάτω κάτω της γραφής την άποψή του είπε το παιδί.
Τί ban και χαζομάρες λέτε δεν το καταλαβαίνω…επειδή είστε Fan των κινέζικων πρέπει όλοι ξαφνικά να έχουν την ίδια άποψη με εσας;
Έλεος ρε παίδες…έλεος.
Τραβάτε κατά την Τουρκία πλευρά, γιατί για λίγότερο δεν είστε…
Tragic…
Οθόνη με 6,44 πηγαίνει σε ταμπλετάκι πλευρά.
Ψέμματα είναι;
Γκουμούτσα είναι…

John

Και εσύ φαν των Κινέζικων δεν είσαι; Κατασκευής HonHai (Foxconn) και made in China δεν είναι το iphone σου;

ChristosT

Όλα κινέζικα είναι…εκτός και άν κάνω λάθος.
Ο σχεδιασμός όμως δεν είναι κινέζικος.
Αυτή είναι η διαφορά…σε όποια κομμάτια του αναλογούνε…
Το ερωτημά σου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει;

Charlie

Ωραίες συσκευές για τα λεφτά τους και το ιδανικό μέγεθος για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης αλλά αν δεν υποστηρίζει band 20 στα 80MHz είναι άχρηστη για Ευρώπη (πχ Γερμανία το 95%της γεωγραφικής κάλυψης είναι σε 800άρα) και Ελλάδα.

Άλλο φάουλ είναι η απουσία NFC που είναι απαραίτητη πλέον για τις ανέπαφες συναλλαγές.

Gvirginia

@ChristosT

Δε λέει κανένας ότι πρέπει να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας. Μια χαρά τη γνώμη του μπορεί να πει, αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια των όρων χρήσης του blog.
Όταν λέει το ίδιο ποίημα σε κάθε άρθρο που αναφέρεται η Xiaomi (αυτήν κράζει, όχι τα Κινέζικα), δε νομίζω να συμφωνεί με τους όρους χρήσης. Κάνει το ίδιο που κάνει και ο Ιππότης.
Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα άτομα τρώνε ban στα άλλα forums που σχολιάζουν.

Εγώ περιμένω να σχολιάσει ένα άλλο άτομο, γιατί υπάρχει ένα σχόλιο εδώ το οποίο κάνει μπαμ ότι είναι από ψεύτικο προφίλ.

Σταύρος Χρι

(Ο καθένα μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για ότι θέλει, δεν είναι αναγκαστικό να συμφωνούμε όλοι…
Οπότε αφήστε το bulling στο @gianniklis.)
Το mi max είναι εξαιρετικό τηλέφωνο όπως και όλα τα τηλέφωνα που έχει βγάλει η xiaomi τον τελευταίο καιρό… Όλα είναι πολύ ποιοτικά και αξιόπιστα και περισσότερο από άλλα ποιον γνωστών Brands. Το πρόβλημα (για εμάς τους καταναλωτές) τον τελευταίο καιρό είναι η μεγαλη ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητα που έχει υποστεί η Xiaomi τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα ο κόσμος να ζητάει ΄πλέον τα προιόντα της. Αυτό έχει οδηγήσει σε ασυνήθιστη αύξηση των τιμών της, αν τις συγκρίνουμε με το παρελθόν, και σε ανάπαυση της εταιρίας όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των νέων προιόντων της. Βλέπουμε παραδείγματα σε νέα μοντέλα τιμών που φτάνουν πολύ ψιλά όπως Mi note 2 και παραχωρήσεις στα specs όπως Redmi note 4x. Ελπίζω να ελπίζω να αλλάξει πλώρη, όμως η ιστορία λέει ότι αυτό ποτέ δεν γίνεται….

ChristosT

@Gvirginia…
Όταν λέει το ίδιο ποίημα σε κάθε άρθρο που αναφέρεται η Xiaomi (αυτήν κράζει, όχι τα Κινέζικα), δε νομίζω να συμφωνεί με τους όρους χρήσης. Κάνει το ίδιο που κάνει και ο Ιππότης.

Oι περισσότεροι το ίδιο κάνουν. Δεν παρεξηγώ κανέναν. Το θέμα είναι οτι είπε το εξέφρασε λέγοντας την άποψη του. Δεν είδα κανένα ρομποτικό σχολιασμό.
Να μου πέις για τον ΑΝΔΡΕΑΣ άντε να το καταλάβω…

Δεν με λένε

@Charlie
Αυτό που λες για την Ελλάδα δεν ισχύει εν μέρη…
Εγώ που έχω Redmi note 3 pro και δεν έχει υποστήριξη band 20 επειδή δεν είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο, έχω 4g πάντα και παντού με cosmote όπως και με Vodafone…
Μόνο η wind αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται band 20…

Gvirginia

@Δεν με λένε

Όλοι χρησιμοποιούν B20, απλά η WIND άρχισε να χτίζει το δίκτυό της με αυτό (για να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι στην επαρχία) και έτσι φαινόταν πιο έντονα η έλλειψη.

shadgr

Ελπίζω να μην περιμένει η xiaomi να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο..
Δεν θέλω άλλη μια Apple και Samsung που τις έχω χρυσοπληρώσει σαν κανονικός αιμοδότης τόσα χρόνια τώρα. Και γιατί; για να μου κόψουν ραδιόφωνο, sd, δίκαρτο, IR, κλπ κλπ κπλ..

Κορόιδα ας πιαστούν οι νέοι σε ηλικία αλλά και οι νεόπλουτοι..

Tasos

Κάτοχος redmi 3,mi max και πρόσφατα ενός mi5.Τα κινητά είναι φοβερά.Με cosmote οι μπάντες δεν με απασχολούν και οι κάμερες μία χαρά για τα γούστα μου.200 ευρώ καπέλο για την κάμερα δε πληρώνω.Ειδικά το mi5 σπέρνει σε όλα τα επιπεδα.Πρεπει να το πιάσεις για να καταλάβεις.Η αίσθηση του είναι πιο premium από s7.

Γιάννης

Με εξαίρεση την πολύ μεγάλη οθόνη και την μέτρια (κατά πάσα πιθανότητα) κάμερα, κατά τ άλλα πολύ καλά τα specs και σίγουρα σε πολύ λογική τιμή.

Giok

Εγώ πάντως που το έχω σα δεύτερο, για να Σερφαρω σπίτι και να λύωνω τη μπαταρια(s7 edge το κυριο) δεν είδα κανένα τρίξιμο και καμμια χάλια οθόνη. Σίγουρα δεν είναι η βοβερη amoled αλλά είναι σφαίρα και ποιοτικοτατη. Για τα λεφτά του, φοβερό.

Vai

@GVirginia εμένα περιμένεις να σχολιάσω προφανώς γιατί είδα το nickname vaios που δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου. Ο τύπος είναι troll μεγάλο και δεν την παλεύει προφανώς. Χρειάζεται την βοήθειά μας. Η απλά τον αγνοούμε.

Gvirginia

@Vai

Ναι. Η φάση είναι ότι καρφώνεται εύκολα..

Vai

Η φαση ειναι οτι το ειχα το Mi5s και νομιζει πως ακομα το εχω. Φυσικα δεν το συζηταω σε θεματα καμερας ειναι ενα κλικ κατω απο το s7edge σε νυχτερινες ληψεις και με χειροκινητες ρυθμισεις. Ειναι το καλυτερο καμεροτηλεφωνο της εταιριας και τολμω να πω πως ειναι και το καλυτερο καμεροτηλεφωνο απο ολα τα κινεζικα μαζι με τα smartphones της huawei.

Ο τυπος ειναι η ανεργος και εχει απιστευτα ελευθερο χρονο να trollαρει οπου βρεθει και οπου σταθει η η δουλεια του ειναι σε ενα γραφειο που εχει επισης απλετο χρονο για να γραφει οτι γραφει ολη μερα!

Εχει φαει ban εξαιτιας μου απο το myphone και δεν ξερω αν ηταν και στο Insomnia η και στην ελληνικη κοινοτητα της xiaomi καποτε. Το ban το εφαγε στο myphone επειδη αποκαλουσα και εγω σκουπιδι την συσκευη του (zte axon7) και μου εστελνε προσβλητικα pm γιατι ειχε θιχτει σαν κατι κυριουλες της γειτονιας. Οποτε οσο του λες για το Axon 7 κατι που δεν του αρεσει, τοσο πιο πολυ θα φουντωνει.

Μανος

Το διαβάσαμε κι αυτό..Ότι το mi max τρίζει έχει κάκιστη κάμερα η οθόνη του δε βλέπεται κλπ κλπ..Το έχω τρεις μήνες είναι το δεύτερο συνεχόμενο xiaomi που παίρνω και θα ακολουθήσουν κι άλλα σίγουρα. Το κινητό δεν είναι value for money είναι απίστευτο σε όλα του. Οθόνη μπαταρία αναβαθμίσεις ποιότητα κατασκευής..Σε όλα..Έρχεται η μέρα που η σαμσουνγκ θα ψάχνει να δει από που της ήρθε..θυμηθητε με

cmvrgr

@Δεν με λένε

Πλέον και η cosmote βάζει παντού 800αρες οπότε σύντομα δα δεις προβλήματα. Βασικό μου νούμερο Cosmote και βλέπω τα προβλήματα με την συσκευή που δεν έχει 800αρα.

Genesis

για xiaomi δεν ειχα ποτε μου για να πω μια ολοκληρωμενη αποψη αλλα ενας πολυ καλος φιλος που εχει το redmi note 4 και το εχω πιασει στα χερια μου ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο μου αρεσε παρα πολυ και ο φιλος μου εχει πει οτι εχει μεινει ευχαριστημενως μονο καμερα θα μπορουσε να ειχε καλυτερη.

τωρα περι τρολ αυτο γινεται συνεχεια εδω δυστηχως. κριμα…

Charlie

@Genesis

Και εγώ Xiaomi έχω αλλά θέλει πολλά ψωμιά ακόμη για να χτυπήσει Samsung και Huawei.

Και από το λογισμικό δεν τρελάθηκα αρκετά προβλήματα.

Dim46

Το εχει πάρει ένας φίλος μού πριν μια εβδομάδα και το xiaomi μία χαρά τηλέφωνο ειναι θα το αγοραζα και εγω αλλά τωρα πού έρχεται το καινούργιο θα περιμένω .. μεχρι 300ευρω τα δίνω γιά τηλεφ..

gianniklis

@vai .Αυτό που με χαρατηρίζεις ως άνθρωπο και αναφέρεσαι σε διάφορα με ξεπερνάει.Κοπέλα μου εγώ για το κινητό σχολίασα και άρχισες να παραμιλάς.Ποτέ δεν ημουν μέλος στην κοινότητα της τσαόμι,ούτε στο ινσόμνια και γενικά ο,τι έχεις γράψει δεν ξέρω που το είδες.Επίσης ποιο zte και πράσινα άλογα?είμαι κάτοχος s7 edge .Το ίδιο ακριβώς έκανε και η βιργινία.Ίσως με έχετε μπερδέψει με άλλον.Εν πάση περιπτώσει.Η άποψη μου είναι μία.Φθηνά,χρυσά τα τσαόμι με τεράστια έλειψη ποιότητας στα επιμέρους τμήματα.Προτιμώ να δώσω τα χρήματα μου στην sammy παρά στον κάθε κινέζο που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Τώρα τα σχόλια περί φοβερών τηλεφώνων δεν μου λένε κάτι μιας και είναι γνωστό πώς ότι πληρώνουμε το αποθεώνουμε.Και μόνο που μερικόι νομίζουν ότι τα mi5s και redmi note 3 pro πλησιάζουν την ποιότητα ενός iphone 7 ή s7 τα λέει όλα.Ο,τι πληρώσεις παίρνεις .

Vai

Ναι Ιωάννα είμαι σίγουρος…

Gvirginia

@gianniklis

Έτσι από περιέργεια, τι συσκευές είχες πριν το S7 στην κατοχή σου το τελευταίο 6-μηνο?

ΥΓ: Σου ανέφερα πριν ότι δεν είμαι κοπέλα. Την επόμενη φορά θα φας αναφορά.

gianniklis

@gvirginia νόμιζα ότι ήσουν κοριτσάκι .Πρίν το s7 edge είχα iphone 6s plus και πρίν από αυτό s6 edge plus.

Gvirginia

@gianniklis

Τότε έχεις πρόβλημα στην ανάγνωση, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι στο ανέφερα στο σχόλιο #6.

Άσε να μαντέψω, ο παρακάτω είναι άλλος ή απλά το είχες στην κατοχή σου από “συνάδελφο” :

https://techblog.gr/mobile/new-xperia-x-photo-leaked-3865/#comment-690171

Μήπως τελικά έχεις αυτά τα περιβόητα “πράσινα άλογα” που αναφέρεις όλη την ώρα?

gianniklis

@gvirginia Το xz το αντάλλαξα για το s7 edge με μια μικρή διαφορά εκ μέρους μου.Ο λόγος θα μου πεις..Οι 5,2 του xz από ένα σημέιο και μετά ήταν λίγες.

thanos1924

@gianniklis

Φάσκεις και αντιφάσκεις!
Την μια λες ότι έχεις xz,την άλλη ότι έχεις s7 και σε άλλο φόρουμ που έφαγες μπαν,
δηλώνεις κάτοχος axon 7.

Vai

@gianniklis μηπως εισαι xasiklis? Παιδες μην δινετε σημασια, ο ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια!
Περα απ αυτο, don’t feed the troll…

gianniklis

Ότι δηλαδή δεν έπρεπε να περνάνε τα σχόλια μου με τα οποία κρίνω τα κινητά της εταιρείας αλλά σχόλια σαν το από πάνω που με χαρακτηρίζει για μια ακόμη φορά ως άνθρωπο και μιλάει επί προσωπικού είναι λογικό να περνάνε…@vai είτε σου αρέσει είτε όχι το s7 edge που διαθέτε είναι σκάλες ανώτερο από το οποιοδήποτε σκουπιδοτσαόμι διαθέτεις.Τελευταίο μήνυμα γιατί κουράσαμε.

Vai

Μεχρι και στα Antutu σε κοροιδευει η “τσαομι” Ιωαννα. Βαρα ενα τωρα και ελα πες μας τα αποτελεσματα. Οχι πως μου λενε κατι τα benchmarks, αλλα ετσι για τον χαβαλε σε παταει κατω το Mi5s της “τσαομι” 😉

Κριμα που δεν το εχω ομως στα χερια μου και εχω μια αλλη συσκευη που οχι απλα βαζει κατω το s7edge αλλα το παταει κιολας σαν μυρμηγκακι!
Κριμα επισης που και εσυ δεν εχεις s7edge. Πολυ θα ηθελες.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Φανταστικό κινητό. Όποιος λέει για οθόνες, κλπ είναι παντελώς άσχετος και κορόιδο που πάει και τα σκάει. Μιλάμε για κινητό κορυφή. Τα πατάει κάτω με την μπαταρία που έχει.

kostas_falcon

Μ’αρέσει που ασχολείστε με τον ψυχοπαθή που έχει φάει ένα κάρο μπαν στο myphone.gr o giannisdimitriou που αλλάζει νικ σαν τα πουκάμισα για να βρίζει την Xiaomi για να γεμίζει λίγο τον άνεργο χρόνο του

kostas_falcon

Την συσκευή την περιμένουμε με ανυπομονησία

κυριακος

το mi max μαζι με το s7 ειναι τα καλυτερα τηλεφωνα που ειχα ποτε…ναι δεν εχει πολυ καλη καμερα ειδικα το βραδυ,ελαχιστα τριξιματα οταν παιζω παιχνιδια (με την πιεση ισως) αλλα απο κει και περα, ταχυτητα,μηδεν λαγκαρισμα,μηδεν κολληματα και μπαταρια απο αλλο πλανητη…ακομα κι αν παρω καποιο αλλο τηλεφωνο το φαμπλετ θα παραμεινει παρεα μου και ειμαι σιγουρος οτι θα “θαψει” πολλα κινητα μεχρι να παραδωσει πνευμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.