New Xperia X: Εικόνα δείχνει εξαιρετικά λεπτό πάχος και bezel

Οι πληροφορίες θέλουν τη Sony να ανακοινώνει δυο νέα smartphones στην MWC 2017 του Φεβρουάριο. Ένα από αυτά είναι Sony Xperia XZ (2017), για το οποίο είπαμε την περασμένη εβδομάδα, ενώ έχει διαρρεύσει και το Sony Xperia XA (2017).

Σήμερα διέρρευσε εικόνα από ένα μη ανακοινωμένο smartphone της Sony, το οποίο αναφέρεται ως “New Xperia X”, αλλά είναι πιθανό να έρθει με διαφορετικό όνομα στην αγορά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως από την εικόνα βλέπουμε ότι το νέο Xperia θα είναι πολύ λεπτό κινητό. Το ίδιο ισχύει και για τα bezel, ειδικά στο πλάι.

Η εικόνα φαίνεται να είναι από διαφημιστικό υλικό, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την αξιοπιστία της. Σε λιγότερο από δυο μήνες ανοίγει τις πόρτες της η MWC 2017 και θα δούμε τι έχει να ανακοινώσει η Sony.

new xperia x 2017, New Xperia X: Εικόνα δείχνει εξαιρετικά λεπτό πάχος και bezel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

κάτοχος xz εδώ και μερικές μέρες.Δεν ξέρω τι λένε οι αριθμοί και τα bencmarks αλλά αυτο που σου προσφέρει η ιαπωνική εταιρεία σε καθημερινή βάση σαν εμπειρία χρήσης είναι μοναδικό.Τι s7 edge και πράσινα άλογα?πολύ αργό το samsung .Ωραίες οθόνες,ωραίες κάμερες μάπα λειτουργικό.Πολύ ανώτερη η σόνυ σε αυτό .

Παρακαλώ ενημερώστε με πότε γίνεται η αναβάθμιση του Sony Xperia Z5 premium…..

Solon

Από όλες τις εταιρίες η Sony είναι η μόνη που μου έχει αφήσει την αίσθηση ότι σέβεται τον καταναλωτή. Λειτουργικά updates στις ακριβές συσκευές της ακόμα και 2-2,5 χρόνια μετά. Στην ποιότητα κατασκευής αξεπέραστη.
Τα μεγάλα περιθώρια ήταν το μεγάλο μείον της στα προηγούμενα καλά της μοντέλα.
Αν το διορθώσει αυτό θα μιλάμε για το απόλυτο comebuck.

George.g

Κάτοχος του xz ένα μήνα, και μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμενος από την άψογη λειτουργία του, και η οθόνη έχει πολύ γλυκά χρώματα. Η μπαταρία πολύ καλή αντοχή για το μέγεθος της. Και φυσικά τι να πεις για το καλοδουλεμενω Android OS, ΤΑΧΎΤΑΤΟ!!!!!

One

Μεγαλο το βλεπω και μαλλον θα είναι Tablet αφου εχουμε καιρο να δουμε. Αντε και κανενα smartwatch με HR sensor, GPS & Android 2.0 να βλαλει η Sony γιατι με επείγει.

tito@

Ζηλευω εσας με τα xz!!Εγω εχω στην κατοχη μου το x compact και εχω καμια βδομαδα που τρεχω ανδροιδ 7.Το κινητο ειναι σουπερ,πολυ σμουθ και γρηγορο και με φοβερη μπαταρια..ΘΕΛΩ να ρωτησω,τωρα που περασα την νουγκατ πρεπει να κανω επαναφορα εργ.ρυθμισεων ;;Ειναι απαραιτητο.Hard reset με συνδιασμο πληκτρων ειναι το ιδιο με το επαναφορα εργ.ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις..ΒΟΗΘΕΙΑ 🙂

Άρης

Πιστεύω ότι ο πελάτης έχει τις περισσότερες φορές δίκιο. Δεν γίνεται η Sony να έχει μηδενικες πωλήσεις και κάποιοι να λένε ότι είναι τα καλύτερα κινητά. Μαθηματικώς αδύνατον. Samsung, Apple και lg έχουν πολλαπλάσιες πωλήσεις με πιο ακριβά κινητά. Οπότε, όποιος είναι ευχαριστημένος από το Sony, καλά κάνει και είναι. Μην τα συγκρίνετε όμως με πραγματικές ναυαρχίδες. Κρίμα.

George.g

Άρη όπως είδες δεν λέω κάτι αρνητικό για άλλη εταιρεία!! Εσύ γιατί τα απαξιωνεις τα xperia; έχει προσωπικά κάποιο πρόβλημα;

link

κατοχος z3 και ολα μια χαρα μετα και απο 2 χρονια 😉 αν και δεν θα παρουμε το nougat

Toni7

Εγώ X performance nougat η κοπέλα μου galaxy s7 τα βλέπω δίπλα δίπλα τα συγκρίνω σε εμφάνιση, για τα γούστα μου 10 κλάσης ανωτέρο το Sony τα συγκρίνω σε κάμερες όχι 10 αλλά καλύτερες και πίσω και μπρος κάμερες η Sony με το update nougat τα γαμησε όλα στην κάμερα (εννοώ ότι στο manual έβαλε το δυνατό iso ακόμα και σε φώτο των 23mp)δηλαδή όταν βγάζεις ένα σημείο σκοτεινό που δεν βλέπει μέσα το μάτι δηλαδή είναι μαύρο τέλειος το κινητό φένεται ανοικτό σαν να είναι μια απλή σκιά. Δεν θα κάτσω να παραθέσω φώτο για σύγκριση όσοι τα έχετε δίπλα δίπλα ξέρετε. Η συσκευή σαν γενική χρήση είναι χωρίς τα animations της κίνησης ποιο γρήγορη στο X performance και εδώ δεν εννοώ απλά πάτησα μια κάμερα, μια ρύθμιση και μπήκε 0.002ms ποιο γρήγορα στο galaxy s7 που ισχει αλλά σαν γενική χρήση πχ στο galaxy χωρίς animation κίνησης μένουν από το μενού των πρωγραματιστων κάποια animations έχουν παραμείνει, που αυτό όχι ότι είναι άσχημο αλλά αν έχεις συνηθίσει στην αστραπή ⚡ του X performance σου φένεται ότι καθυστερεί,θα μπορούσα να πω κι άλλα δεν είναι σκοπός μου να θαψω την Samy ίσα ίσα που έχω προϊόντα της (αλλά προιοντα)… Συνέχεια »

Σουπερμαν

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι το κουτί…?

mixtri

Eίχα υπό κατοχή το Xperia Z3 Compact.
Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος αρχικά. Πανέμορφο, πολύ γρήγορο, καλή μπαταρία και κάμερα/ήχος.

Όμως με απογοήτευσε σε πολλά άλλα πράγματα:
1) Ήταν μια χαρά τηλέφωνο μέχρι την ΚΙΤΚΑΤ και μας ταλαιπώρησε η σόνυ με την 5.0, 5.01, 5.02… μέχρι που έβγαλε την 5.1 και το κινητό έστρωσε. Μέχρι τότε battery drain, υπερθερμάνσεις, χαζομάρες…
2) Για κάποιο περίεργο και πρωτοφανή λόγο το κινητό όταν ήταν μέσα στη τσάντα μου ζεσταινόταν και έκανε battery drain. εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι η οθόνη του άνοιγε σε άτακτα χρονικά διαστήματα με την παραμικρή επαφή με υλικά στην τσάντα και έτσι αναγκάστηκα να πάρω θήκη πορτοφόλι
3) Η οθόνη του και γενικά τα υλικά του ήταν εύθραυστα. έτσι στη μοναδική του πτώση από μισό μέτρο έγινε θρύψαλα. Δε μου έχει συμβεί σε άλλο τηλέφωνο. Και με tempered glass.

Γενικά, δε θα ξαναπάω σε Σόνυ καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερα τηλέφωνα στην ίδια τιμή.

George.g

Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα!!!

One

@mixtri εγω εχω ακομα το Ζ3 compact σχεδόν 2,5 χρονια και δουλευει απροβλημάτιστα. Αλλα το εχω σε θηκη και γενικα το προσεχω και γι’ αυτό δεν εχει βγάλει προβλήματα και δεν εχει ουτε γρατζουνιά. Τωρα αν εσυ εκανες κακη χρηση και σου έπεφτε κατω με το παραμικρο λογικο είναι να σου σπάσει τη στιγμη που εχει γυαλί μπρος-πισω. Αμα θες κινητά που να ναι τεθωρακισμένα υπάρχουν και τα caterpillar.

Παντως για παλιο σχετικά κινητο και με μονο 2 gb ram το software optimization είναι πολύ καλο και σηκωνει ανετα πολλες εφαρμογές ακομα και σημερα. Αυτό το καλο εχει η Sony ότι μπορεις να κρατας μια συσκευη για πολλά χρονια, σε σχεση με τους αλλους που πουλάν πιο φθηνα αλλα σε βαθος χρόνου σου κατεβαινουν ακριβότερα.

bezilys

Έμενα για tablet μου φαίνεται περισοτερο πάρα για κινητό!έχει και καιρό να βγάλει tablet άρα πιο πιθανόν για tablet το βλέπω..

mixtri

@One, εγώ τα τηλέφωνα που παίρνω θέλω να τα ευχαριστιέμαι. Δε μπορώ να ασχολούμαι συνεχώς με την προστασία τους. Στατιστικά όταν χρησιμοποιείς τα τηλέφωνά σου πολύ, πέφτους και πιο πολύ. Αν το έχεις κόσμημα δε θα σου πέσει και ποτέ. Όμως όταν με την πρώτη πτώση σου γίνεται κομμάτια τότε δεν έχει σχεδιαστεί καν να αντέχει σε πτώσεις. Η αντοχή στο νερό για παράδειγμα μου είναι αδιάφορη. Επειδή έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν στο RnD Sony στη Σουηδία, υπάρχει μεγάλη διαμάχη σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούνταν για τα τηλέφωνα καθώς οι Σουηδοί υποστηρίζουν durability ενώ οι Ιάπωνες εμφάνιση… Το ότι γλιστράνε και φεύγουν από τα τραπέζια για παράδειγμα δεν ενοχλεί τους Ιάπωνες εφόσον όλοι χρησιμοποιούνε θήκες 🙂 Αυτό όμως είναι λανθρασμένη λογική σχεδιασμού προιόντος. Το Software τους είναι οκ αλλά όχι κάτι συναρπαστικό. Δε θα επεκταθώ σε συγκρίσεις γιατί δεν είναι επί του θέματος, αλλά να ξέρετε ότι μεγάλο από το software development κομμάτι γίνεται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και αυτό δίνει πολύ μεγάλη πιθανότητα αν “σπάσει” κάτι σε upgrade να διορθωθεί πολύ πολύ πολύ αργά… Εγώ προσωπικά τους στήριζα γιατί ήταν και γειτονιά μου στη Lund που ζω αλλά πλέον δε μπορώ να δώσω χρήματα για Σόνυ… Συνέχεια »

Γιωργος

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να έχουν πάρει όλοι αναβάθμιση nougat στο x performance εκτός από εμένα

One

@mixtri Ευτυχως το χερι μου είναι σταθερο και δεν μου εχει πεσει μεχρι στιγμής. Παντως αυτό που λες για το durability δεν συμφωνω. Ισως την εποχη της Sony-Ericsson να ειχαν πιο πολύ αντοχή επειδή ηταν πλαστικα αλλα και τωρα μια χαρα αντοχή εχουν. Επισης από ότι ξερω το desing και το software στις xperia συσκευές το κανουν οι Σουηδοί και το Hardware σχεδιάζουν οι Ιάπωνες.

Ιωάννης jb

Mixtri ελλαδα μένεις??

Λες είναι ακριβά τα sony…
Xperia x performance 7 μήνες στην αγορά…
380 ευρώ
Για ρίξε μία ματιά στο skroutz κ βρες μία πολύ καλύτερη συσκευή στα 380…

Αν εγώ δε ξέρω να προσέχω μία συσκευή δε βγαίνω να κραζω τον κατασκευαστή..

mixtri

@Γιωργος, μάλλον είσαι σε branded. Wait. @One, δεν είναι θέμα σταθερού χεριού μόνο. Σε τσέπη να το έχεις, γλιστράει το γυαλί. Από το χέρι γλιστράει πανεύκολα χωρίς θήκη. Από τραπέζι επίσης. Έχω δει ΧΡΕΡΙΑ να φεύγουν από τραπέζια… Το υλικό τους βολεύει για αδιαβροχοποίηση αλλά και για λήψη αλλά για ανθεκτικότητα είναι ό,τι χειρότερο. Στις ίδιες συνθήκες το αλουμίνιο θα χαραχτεί, το γυαλί θα σπάσει, το carbon plastic μπορεί να μη πάθει και τίποτα. Δε μιλάμε για αίσθηση στο χέρι, προφανώς είναι διαφορετικό πράγμα. Επιπλέον το γυαλί δεν έχει καλή επαγωγή θερμότητας και έκαψε μια συσκευή πολύ καλή. Νομίζω κατάλαβες για ποια μιλάμε. Εδώ έχουμε και hardware design, περισσότερο για κεραίες και μητρική. Έχουνε λόγο και στα υλικά 🙂 Και πίστεψέ με, ουρλιάζουνε οι Σουηδοί. Θα μπορούσανε να έχουνε ξεφύγει σε hardware αλλά οι Ιάπωνες είναι πολύ ξεροκέφαλοι. @Ιωάννης jb, το κόστος είναι κάτι σχετικό. οι περισσότεροι δεν αγοράζουν τηλέφωνα από skroutz – όχι δε μένω Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια – αλλά με συμβόλαια. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι είχαν το Z3 Compact δυστυχώς τους έφυγε από τη ζωή με σπασιμο οθόνης. Ήταν η αδυναμία του. Μάλιστα σε συναδέλφου το τηλέφωνο έσπασε στο κρύο χωρίς πίεση. Ο βαθμός ευαισθησίας της… Συνέχεια »

Γιωργος

@mixtri Τι θα πει σε branded? Αν εννοείς ότι είναι από κάποια εταιρεία κινητής τότε όχι, 600 ευρώ το είχα πάρει από επίσημη αντιπροσωπεία της σονυ στην Ελλάδα.

Nikos78

Ίσως ειναι ο αντικαταστάτης του Z ultra

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.