Xiaomi Mi MIX 2: 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο δείχνει το κουτί του

xiaomi mi mix 2 ram, Xiaomi Mi MIX 2: 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο δείχνει το κουτί του

Το κουτί του Xiaomi Mi MIX 2 ανέβασε στο Facebook ο Hugo Bara, το οποίο δείχνει ότι το πολυαναμενόμενο smartphone της Xiaomi, το οποίο θα ανακοινωθεί αύριο, θα έρχεται με 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

O Hugo Bara, ο οποίος εργαζόταν στη Xiaomi μέχρι πρότινος ως Διεθνής Αντιπρόεδρος το ανάρτησε στο Facebook, με το στάτους: «Οι φίλοι μου στη Xiaomi μου έστειλαν αυτό το κουτί. Να το ανοίξω;»

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Παρόλο που δεν διακρίνεται το περιεχόμενο του κουτιού, βλέπουμε ότι η έκδοση που έχει ο Bara στα χέρια του έρχεται με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB.

xiaomi mi mix 2 ram, Xiaomi Mi MIX 2: 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο δείχνει το κουτί του

xiaomi mi mix 2 ram, Xiaomi Mi MIX 2: 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο δείχνει το κουτί του

xiaomi mi mix 2 ram, Xiaomi Mi MIX 2: 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο δείχνει το κουτί του

Για το Xiaomi Mi MIX 2 δεν γνωρίζαμε πολλά αλλά ακουγόταν ότι θα έρχεται με δύο εκδόσεις με 4G RAM/64GB αποθηκευτικό χώρο και 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB αλλά τελικά φαίνεται ότι θα υπάρχει έκδοση με 256GB RAM.

Ακόμη, αναμένεται να έρχεται με bezel-less οθόνη 6 ιντσών, κάμερα 19 MP στην πλάτη και εμπρόσθια κάμερα 13 MP.

Το Xiaomi Mi MIX 2 αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, μια μέρα πριν τα αποκαλυπτήρια του επερχόμενου iPhone. Επίσης, ακούγεται ότι στην αυριανή εκδήλωση η Xiaomi θα παρουσιάσει και το Mi Note 3.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Οσα σπεκς και να δώσει εκεί που πρέπει να ειναι κορυφαίο θα είναι μέτριο.Σάμπως η οθόνη του θα μπορεί να κοντράρει τις κορυφαίες oled των s8/v30?ο οποισδήποτε μπορεί να το καταλάβει αυτό.Το ότι θα έχει oled κατά πάσα πιθανότητα δεν λέει τίποτα από μόνο του.Μία μέτρια υλοποίηση θα είναι όπως ήταν του minote 2.Ακόμη και κορυφαίες ips θα είναι καλύτερες.Σάμπως θα μπορεί να κοντράρει την οθόνη του xz premium ή του xz1?μια oled από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα.Ακόμη και στην κάμερα στην καλύτερη να είναι αντάξια των προπερσυνών ναυαρχίδων κορυφαίων εταιρειών…βλέπε s6..και αν…άυριο τα νεότερα και φυσικά θα είναι πρώτος και καλύτερος στον σχολιασμό..Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο από την τσαόμι παρά ένα ακόμη σκουπίδι που θα είναι βουτηγμένο σε προπαγανδιστικές τακτικές που με την σειρά τους αποσκοπούν στην εξίσωση του με τα κορυφαία,όπερ απίθανο και ουτοπικό συνάμα.Κινέζος που θα κοστίζει ένα σκασμό λεφτά για μία μέτρια οθόνη και μία μέτρια κάμερα…κάτοχος s8 plus.

Giorgos

Gianniklis πόσο τίποτας είσαι… Κάτοχος s8+

Dimitris

Φίλε gianniklis έχεις σοβαρό πρόβλημα. Πολύ σοβαρό. Κοιταξέ το.

bezilys

@gianniklis κοντεύεις να γίνεις σαν τον John με τα sony πρόσεχε!

Κ. F. T

Xz οθόνες. Ωραίο ανέκδοτο.

Pakams

@gianniklis είμαι κάτοχος του xiaomi mi mix.δεν έχω λόγια γι αυτό το τηλέφωνο.Καλο και το s8+ , αλλά διάλεξα αυτό και δεν το μετανιωσα στιγμή.ισα ίσα.Χαιρομαι που ο “κινεζος” οπως λες εχει κανει τέτοια τρομερη δουλειά και πραγματικά δεν μπορω να το συγκρίνω με κανενα αλλο.Μια κατηγορια μονο του.Τις προπαγανδες τις ακούς μάλλον εσύ απο τους “μεγάλους” κατασκευαστές.Πιασε το στα χερια σου και θα καταλαβεις αυτούς που περιμένουν πως και πως το mix 2.Καραμελα ολοι samsung apple.

Γιώργος Κ.

Ρε παιδιά τι είν΄τούτο; Στο σούπερ τρολ από πάνω αναφέρομαι. Ευτούνος που λέτε παίζει να περπατούσε αμέριμνα στο δρόμο και να του ήρθε στο κεφάλι από κοντινό μπαλκόνι ένα “τσαόμι” μεταλλικής κατασκευής και ακόμη να του δημιούργησε καρούμπαλο 3 στρεμμάτων, δεν εξηγείται αλλιώς τόση αδικαιολόγητη χολή!

Το κινητό φαίνεται να είναι πολύ καλό και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Μας τα είχε χαλάσει η εταιρεία μια περίοδο αλλά τώρα φαίνεται πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Συγχαρητήρια. Κάτοχος mate 9 (έτσι για την ιστορία).

gianniklis

@GIORGOS αν εγώ που κάθε μήνα έχω 10.000 ευρώ και πάνω στον λογαριασμό είμαι τίποτας εσύ τι είσαι?πές την αλήθεια..μεροκοματάκι και έτσι ε?είπαμε..όσοι μπορούν παίρνουν τα κορυφαία.όσοι δεν μπορούν μετριότητες που τις αναγάγει σε κορυφαία αυτός που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα πάρει.Τούτου δοθέντος το άνωθεν κινητό αποτελεί μία ακόμη μετριότητα σε επιμέρους parts όπως η οθόνη και η κάμερα.Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να συγκριθεί στο ελάχιστο με τα καλύτερα.Σε σπεκς είναι κορυφή.Από έξω μπέλα μπέλα, από μέσα κατσιβέλα.

Theo

@gianniklis ότι πληρώνεις παίρνεις. Άλλα στη συγκεκριμένη εταιρεία παίρνεις πολλά περισσότερα από ότι παίρνει ένας χρήστης samsung, Sony, Lg κτλ με τα λεφτά που πληρώνεις. Εγώ με ένα Note 3 pro σχεδόν 2ετίας (κόστος 200€ τότε) δεν έχω κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητα μου για σκληρή χρήση που του κάνω. Και μάλιστα έχω μπαταρία πολύ καλύτερη από το δικό σου 800+€ κινητό. Το μόνο μου παράπονο είναι στις φωτογραφίες αλλά σε παραπέμπω στην 1η μου πρόταση. Τώρα για το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο αποτελεί ορόσημο, ακόμα οι μεγάλες εταιρίες προσπαθούν να το αντιγράψουν.
Σκέψου το! Αν μπορείς…

TheoV

@gianniklis 10.000 euros ? lab rat ?

Giorgos

Gianniklis μπορεί να μην έχω 10000 κάθε μήνα αλλά 2200..αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μεγαλύτερο IQ από εσένα..

Γιώργος Κ.

Τι βλέπω και δε βάζω πατίνια στα πόδια μου και να σκάσω με φόρα στους τοίχους!!! Η αγαπημένη μερικών Samsung καθώς και άλλων εταιριών να τους θυμίσω ότι στο ξεκίνημά τους έβγαζαν κινητά με ποιότητα όσο ένα πακέτο τσιγάρα από το περίπτερο! Πλαστικούρα στο φουλ ακόμη και επί εποχής s5. Απ’ έξω μπέλα μπέλα και από μέσα κατσιβέλα. Η Xiaomi, ούσα πολύ λιγότερα χρόνια στο προσκήνιο, βγάζει πλέον αξιοπρεπέστατες συσκευές και μέσα και έξω και μάλιστα σε πολύ πιο προσιτές τιμές από ότι η Σαμυ επί εποχής galaxy 1-5 και κατάφερε ένα από τα κινητά της (note 4x) να φιγουράρει στις πρώτες 5 θέσεις στον κατάλογο με τα κινητά με τις περισσότερες πωλήσεις κατά το προηγούμενο διανυθέν διάστημα.

Εγώ απλά αναρωτιέμαι: Γιατί ασχολείστε ακόμη με τον και καλά νεόπλουτο και ντεμέκ φιλοσοφημένο αυτόν τύπο; Συνονόματε άστο να πάει, δεν βλέπεις ότι το παιδί όταν ήταν μικρό έπινε γάλα με δημητριακά και δυο τζούρες ουίσκι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.