Xiaomi Mi MIX 2020: Με full-screen σχεδιασμό και δεύτερη οθόνη στην πλάτη

Xiaomi Mi MIX 2020, Xiaomi Mi MIX 2020: Με full-screen σχεδιασμό και δεύτερη οθόνη στην πλάτη

Η Xiaomi κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια τη σειρά Mi MIX η οποία συνήθως αλλάζει τα στάνταρ στα smartphones. Το πρώτο Mi MIX ξεκίνησε το trend των bezel-less smartphones, και το πιο πρόσφατο Mi MIX Alpha εντυπωσίασε τους πάντες με τον μοναδικό του σχεδιασμό. Σύντομα, το Xiaomi Mi MIX 2020 θα ταράξει για μία ακόμα φορά τα νερά της βιομηχανίας των smartphones.

Τι το κάνει να ξεχωρίζει

Αυτές τις ημέρες, εμφανίστηκε στο Slashleaks ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η κινέζικη κατασκευάστρια και αφορά ένα smartphone με όνομα Mi MIX 2020. Ακολουθώντας τη λογική των προηγούμενων MIX συσκευών το Mi MIX 2020 δεν μοιάζει με κάτι που έχουμε ξαναδεί, τουλάχιστον στο σύνολο του.

Αρχικά, σύμφωνα με τα σκίτσα, το Xiaomi Mi MIX 2020 θα έχει πλήρες bezel-less οθόνη, στην κορυφή της οποίας υπάρχει το ηχείο, ο αισθητήρας εγγύτητας και ο αισθητήρας ειδοποιήσεων.

Όπως παρατηρούμε στα σκίτσα, δεν υπάρχει πουθενά εμφανής selfie κάμερα. Οπότε, θα μπορούσε η κατασκευάστρια να εξοπλίσει το smartphone με under-display κάμερα, παρά γεγονός ότι η ίδια έχει αναφέρει πως η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη ακόμη.

Φαίνεται πως το Xiaomi Mi MIX 2020 θα έχει δύο πίσω κάμερες και μία μικρή οθόνη κάτω από αυτές. Η οθόνη θα μπορούσε να χρησιμεύει για τη λήψη selfie, αλλά και για την προβολή πληροφοριών.

Τέλος, όπως είναι λογικό πρόκειται απλά για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα γίνει πραγματικότητα. Εκτός αυτού, δεν γνωρίζουμε την πηγή από την οποία προήλθε το leak ή κατά πόσο τα σχέδια ανταποκρίνονται στον τελικό σχεδιασμό του φερόμενου ως Mi MIX 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.