Xiaomi Mi MIX 2S: Διαρροή υπαινίσσεται in-screen αισθητήρα αποτυπώματος

Xiaomi Mi MIX 2S διαρροή, Xiaomi Mi MIX 2S: Διαρροή υπαινίσσεται in-screen αισθητήρα αποτυπώματος

Real-life εικόνα μιας συσκευής που λέγεται ότι είναι το Xiaomi Mi MIX 2S ήρθε στη δημοσιότητα στην Κίνα, η οποία αφήνει να εννοηθεί ότι η συσκευή θα έρχεται με in-screen αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Xiaomi Mi MIX 2S αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου στην Κίνα με τον Lei Jun, ιδρυτή της εταιρείας να επιβεβαιώνει ότι θα έρχεται με τον Snapdragon 845.

Στην πιο πρόσφατη διαρροή βλέπουμε ότι η συσκευή έχει ιδιαίτερα λεπτά bezels αν και επειδή το φόντο είναι μαύρο δεν φαίνεται πολύ καλά το πόσο λεπτά είναι στο κάτω μέρος.

Αυτό που τραβά την προσοχή είναι βέβαια το δακτυλικό αποτύπωμα που βρίσκεται στην οθόνη, κάτι που υπονοεί ότι το Xiaomi Mi MIX 2S θα έρχεται με την ίδια τεχνολογία με αυτή που χρησιμοποιεί το Vivo X20 Plus UD. Όμως, οι προηγούμενες πληροφορίες έδειχναν ότι το Mi MIX 2S δεν θα διαθέτει τέτοιο αισθητήρα.

Αν όμως εν τέλει ισχύει αυτό, τότε η οθόνη είναι OLED, καθώς το Clear ID scanner της Synaptics λειτουργεί μόνο σε τέτοιες οθόνες.

Από τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, οι οποίες προήλθαν από το firmware της συσκευής, το Xiaomi Mi MIX 2S θα διαθέτει οθόνη fullHD+ (2160 x 1080) και το Snapdragon 845 θα συνοδεύουν 6GB / 8GB RAM.

Επίσης, θα τρέχει το Android 8 Oreo σε συνδυασμό με το MIUI 9, ενώ η μπαταρία του θα είναι μη αποσπώμενη, χωρητικότητας 3.400mAh.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Αν ισχύει αυτό που είπε η Synaptics το Δεκέμβρη οτί συνεργάζεται με τις “top 5” για το Clear ID scanner…δηλαδή: Samsung, Apple, Huawei, ΒΒΚ (Oppo-Oneplus/Vivo), Xiaomi είναι αρκετά πιθανό εφόσον είδαμε οτί έχει ξεκινήσει η παραγωγή (Vivo X20 Plus UD)…

felipos

Μη κανει κατι η apple ΑΜΕΣΩΣ το βλεπεις παντου. Ποτε προλαβαν και εκαναν ολοι 18:9 δεν προλαβα να το παρω χαμπαρι. Λες και περιμεναν ποιος θα το κανει

felipos

@Agnostos13 η heawei απο π κ ως που “μεγαλη ” σε κατηγορια μονη της ειναι μαζι με sony htc κλπ

Agnostos13

@felipos:
βάση πωλήσεων…

mech.al.

Η αναλογία οθόνης 18:9 πρωτοπαρουσιάστηκε πρώτα στο lg g6 και ένα μήνα μετά στο s8, τι σχέση έχει η Apple;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.