Xiaomi Mi Mix 4: Δείτε το επίσημο unboxing video

To Xiaomi Mi Mix 4 παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και θα κυκλοφορήσει – αρχικά;- μόνο στην Κίνα με τιμή CNY 4,999 (περίπου 700 δολάρια Αμερικής). Ενσωματώνει κάμερα 108 Megapixel με OIS, 8 Megapixel περισκοπική και 13 Megapixel ultrawide. Το ενδιαφέρον τεχνικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η selfie camera 20 Megapixel που βρίσκεται κάτω από την οθόνη και καλύπτεται από pixels.

, Xiaomi Mi Mix 4: Δείτε το επίσημο unboxing video

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Mix 4 έχει κυρτή οθόνη 6.67″ τεχνολογίας AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 888+ συνοδευόμενος από 8GB/128GB ή 12GB/256GB και μπαταρία με χωρητικότητα 4500 mAh. Στο επίσημο unboxing video που έδωσε στη δημοσιότητα τη Xiaomi, μέσα στο μεγάλο κουτί βλέπουμε να περιλαμβάνεται ο γρήγορος φορτιστής 120W που μπορεί να φορτίσει το κινητό μέσα σε 15 μόλις λεπτά.

Δείτε το unboxing και πείτε μας αν θα θέλατε να κυκλοφορήσει Ευρώπη το Xiaomi Mix 4.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας

Γνωρίζουμε αν ποτέ η Xiaomi θα φτιάξει το πρόβλημα με το absolute volume ?
Τι εννοώ, όλες οι Bluetooth συσκευές, ακούγονται χαμηλότερα και με λιγότερη ευκρίνεια, όταν συνδέονται σε miui συσκευές. Συγκεκριμένα, άμα από το κινητό, βάλεις την ένταση στο 50%, είναι σαν να βάζεις την ην ένταση στο 0 , από το ακουστικό / ηχείο.

μαν

αυτο αξίζει οντως,,,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.