Xiaomi Mi Mix 4: Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα;

Mi Mix 4, Xiaomi Mi Mix 4: Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα;

Το Mi Mix 4 είναι το επόμενο flagship smartphone που μάλλον ετοιμάζεται να φέρει η Xiaomi στην αγορά το οποίο θα φέρει νέες εκπλήξεις. Το τηλέφωνο σύμφωνα με πηγές θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου αυτό όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον κάτοχο της τέταρτης θέσης στην αγορά των smartphone.

Η οθόνη θα είναι τύπου AMOLED, θα υποστηρίζει HDR10+ περιεχόμενο, θα έχει 60Hz ρυθμό ανανέωσης και ανάλυση QHD+. Άγνωστο όμως παραμένει το μέγεθος της.

Το τηλέφωνο λέγεται ότι θα ενσωματώνει τον πρώτο 108MP αισθητήρα της Samsug, ISOCELL Bright HMX ή τον GW1 64MP αισθητήρα της ίδιας. Η κάμερα αυτή δεν θα είναι η μοναδική του smartphone καθώς θα συνοδεύεται από ακόμη δύο, μία ultrawide στα 16MP και μία 12MP periscope camera η οποία ίσως έχει 5x optical zoom.

Το smartphone θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η μία με τον Snapdragon 855 και η άλλη με την Plus έκδοση του. Το εκάστοτε SoC θα υποσρηίζει το 5G δίκτυο πιθανόν με το εξωτερικό X50 modem της Qualcomm και 16GB μνήμη RAM.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η μπαταρία θα έχει πάνω από 20W ασύρματη φόρτιση και 100W ενσύμαρτη φόρτιση. Τέλος, αναμένεται υποστήριξη του EMUI 11 βασισμένο στο Android 10 που μόλις σήμερα ξεκίνησε να διατίθεται στα smartphone. Να υπενθυμίσουμε ότι καμία από τις παραπάνω πληροφορίες δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Almir

EMUI στο Xiaomi….????
Δεν νομίζω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.