Xiaomi Mi MIX 4: Θα έχει κάμερα 100 Megapixel και οθόνη 90Hz;

Xiaomi Mi MIX 4, Xiaomi Mi MIX 4: Θα έχει κάμερα 100 Megapixel και οθόνη 90Hz;

Προς το τέλος του μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο flagship smartphone της Xiaomi το οποίο ακούει στο όνομα Mi MIX 4. Σήμερα, μία διαρροή αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του smartphone το οποίο συμπεριλαμβάνει 100MP κάμερα και display με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Η Xiaomi είναι άλλη μία εταιρεία η οποία αυξάνει τον ρυθμό ανανέωσης των display της, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως το 2020 να είναι η χρονιά όπου οι περισσότερες εταιρείες αν όχι όλες θα φέρουν στα high-end smartphone τους display με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης από τα 60Hz.

Μιας και μιλάμε για το front panel, αυτό αναμένεται να είναι τύπου AMOLED με full-screen σχεδιασμό καθώς δεν θα ενσωματώνει κάποιο notch ή punch hole αφού θα τοποθετηθεί pop-up μηχανισμός για την εμφάνιση της front facing κάμερας.

Όσον αφορά την κάμερα τώρα. Αφού μιλάμε για 100MP δεν αναμένεται να τοποθετηθεί κάποιος άλλος αισθητήρας εκτός από τον ISOCELL Bright HMX ο οποίος παρουσιάστηκε από την Samsung καθώς είναι ο μόνος που φτάνει αυτά τα MP στην αγορά.

Εσωτερικά μάλλον θα τοποθετηθεί Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 16GB μνήμη RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν θα υπάρχει 5G υποστήριξη αυτό όμως είναι το αναμενόμενο. Τέλος, την μπαταρία άγνωστης προς στιγμήν χωρητικότητας θα φορτίζει μάλλον ένας 40W φορτιστής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.