Xiaomi Mi MIX 4: Θα κυκλοφορήσει σύντομα υπό την επίβλεψη του VP και CMO

, Xiaomi Mi MIX 4: Θα κυκλοφορήσει σύντομα υπό την επίβλεψη του VP και CMO

Η Mi MIX σειρά της Xiaomi συχνά φέρνει μεγάλες διαφορές και καινοτομίες σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone της αγοράς. Το Mi MIX Alhpa για παράδειγμα είναι το πρώτο smartphone στην αγορά όλο οθόνη η οποία επεκτείνεται και στην πλάτη του smartphone. Το μόνο αρνητικό με το Mi MIX Alpha είναι ότι είναι απλά ένα concept smartphone το οποίο δεν κυκλοφορεί μαζικά στην αγορά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Mi MIX 3 5G να είναι το τελευταίο smartphone της σειράς.

Το Mi MIX 4 είναι το επόμενο smartphone της σειράς για το οποίο ακούγονται διάφορα ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν απτές πληροφορίες για την ύπαρξη του. Σύμφωνα όμως με μία νέα αναφορά από την Κίνα, ο VP και CMO της Xiaomi, Yang Zhe θα έχει υπό την επίβλεψη του την ανάπτυξη του smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Επιπλέον, η αναφορά υποστηρίζει ότι το smartphone θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και 40W γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Το Mi MIX 4 πιθανόν θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα, ένα απλό και μία Pro έκδοση ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι εντοπίστηκε μία συσκευή στο Geekbench με τον Snapdragon 865+ ενώ άλλες πληροφορίες δείχνουν ότι θα έχει 16GB μνήμη RAM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.