Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει κάμερα 100MP, τα πρώτα δείγματα

Xiaomi Mi MIX Alpha, Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει κάμερα 100MP, τα πρώτα δείγματα

Αύριο η κινέζικη κατασκευάστρια θα ανακοινώσει τα επερχόμενο Xiaomi Mi MIX Alpha και Xiaomi Mi 9 Pro 5G, μαζί τους θα παρουσιάσει το MIUI 10 και την Xiaomi Mi TV Pro.

Πρόσφατα, η εταιρεία δημοσίευσε μία teaser εικόνα για την επερχόμενη σειρά Mi MIX η οποία φαίνεται να έχει καμπύλες στην οθόνη και waterfall σχεδιασμό, αντίστοιχο δηλαδή με αυτόν του Vivo NEX 3 και του Huawei Mate 30 Pro.

Τώρα, η Xiaomi δημοσίευσε ένα νέο tease στο Weibo το οποίο αποκαλύπτει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Mi MIX Alpha, την 100MP κάμερα. Έως τώρα, τα smartphones είχαν το πολύ έως 64MP κάμερες όμως όπως όλα δείχνουν η εταιρεία κάνει πρώτη το επόμενο βήμα.

Αναφορικά, το Redmi Note 8 Pro ήταν η πιο πρόσφατη συσκευή της κατασκευάστριας με 64MP κάμερα. Συγκεκριμένα το smartphone χρησιμοποιεί τον ISOCELL GW1 της Samsung. Το Xiaomi Mi MIX Alpha θα είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα Samsung ISOCELL Bright HMX ο οποίος υποστηρίζει ανάλυση 108MP.

Xiaomi Mi MIX Alpha, Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει κάμερα 100MP, τα πρώτα δείγματα

Επίσης, η εταιρεία κοινοποίησε μία φωτογραφία που είναι τραβηγμένη με το Mi MIX Alpha. Η εικόνα αυτή έχει ανάλυση 12.032×9.024 και μέγεθος περίπου 40MP. Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι ακόμη και όταν κάνουμε 8 φορές ζουμ στη φωτογραφία αυτή παραμένει καθαρή και διατηρεί αρκετές λεπτομέρειες.

Κατά τα άλλα, γνωρίζουμε ότι το Xiaomi Mi MIX Alpha θα έχει 2K οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+ τον οποίο θα συνοδεύουν 12GB μνήμη RAM και 1TB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.