Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Xiaomi Mi Mix Alpha waterfall display 100% screen-to-body ratio, Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Η Xiaomi στις 24 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει το Mi MIX Alpha, ένα smartphone που θα διαδεχτεί το Mi Mix 3 που μέχρι τώρα φημολογούνταν ότι θα ονομάζεται Mi MIX 4. Μερικά teaser poster της εταιρείας στο Weibo Community αποκάλυψαν την ονομασία του smartphone και μας έδωσαν μερικές πληροφορίες για αυτό.

Το πρώτο poster δείχνει μερικά βιβλία στην σειρά και κάπου ενδιάμεσα βλέπουμε ένα Mi MIX smartphone. Ουσιαστικά η οθόνη του τηλεφώνου προσομοιώνει την μία πλευρά του βιβλίου. Με αυτήν την φωτογραφία επιβεβαιώνεται το όνομα της συσκευής και από την οποία παίρνουμε μερικές πληροφορίες για την οθόνη. Αυτή μάλλον θα είναι waterfall όπως αυτή του Vivo NEX 3 και του Mate 30 Pro που αποκαλύφθηκε χθες στο Μόναχο.

Xiaomi Mi Mix Alpha waterfall display 100% screen-to-body ratio, Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Ένα άλλο poster αναφέρεται στην αναλογία της οθόνης. Αν αυτή βγει αληθινή τότε το Mi MIX Alpha θα είναι το πρώτο smartphone με 100% screen-to-body ratio και ίσως ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Να υπενθυμίσουμε ότι το Mate 30 Pro έχει 94.1% screen-to-body ratio ενώ το NEX 3 έχει 99.6% screen-to-body ratio.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike Doundoulakis

Πιθανοτατα θα εχει τις σελφι καμερες κρυμενες μεσα στην οθονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.