Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Xiaomi Mi Mix Alpha waterfall display 100% screen-to-body ratio, Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Η Xiaomi στις 24 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει το Mi MIX Alpha, ένα smartphone που θα διαδεχτεί το Mi Mix 3 που μέχρι τώρα φημολογούνταν ότι θα ονομάζεται Mi MIX 4. Μερικά teaser poster της εταιρείας στο Weibo Community αποκάλυψαν την ονομασία του smartphone και μας έδωσαν μερικές πληροφορίες για αυτό.

Το πρώτο poster δείχνει μερικά βιβλία στην σειρά και κάπου ενδιάμεσα βλέπουμε ένα Mi MIX smartphone. Ουσιαστικά η οθόνη του τηλεφώνου προσομοιώνει την μία πλευρά του βιβλίου. Με αυτήν την φωτογραφία επιβεβαιώνεται το όνομα της συσκευής και από την οποία παίρνουμε μερικές πληροφορίες για την οθόνη. Αυτή μάλλον θα είναι waterfall όπως αυτή του Vivo NEX 3 και του Mate 30 Pro που αποκαλύφθηκε χθες στο Μόναχο.

Xiaomi Mi Mix Alpha waterfall display 100% screen-to-body ratio, Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Ένα άλλο poster αναφέρεται στην αναλογία της οθόνης. Αν αυτή βγει αληθινή τότε το Mi MIX Alpha θα είναι το πρώτο smartphone με 100% screen-to-body ratio και ίσως ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Να υπενθυμίσουμε ότι το Mate 30 Pro έχει 94.1% screen-to-body ratio ενώ το NEX 3 έχει 99.6% screen-to-body ratio.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike Doundoulakis

Πιθανοτατα θα εχει τις σελφι καμερες κρυμενες μεσα στην οθονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.