Xiaomi Mi MIX: Ξεκινά το πρώτο flash sale της λευκής έκδοσης

Για πρώτη φορά η Xiaomi αποφάσισε να παρευρεθεί στην CES 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas τον Ιανουάριο. Αυτό έκανε πολλούς να ελπίσουν ότι θα ανακοινώσει την πολυαναμενόμενη έλευση στις ΗΠΑ.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και αυτό που είχε να ανακοινώσει ο πρώην πλέον VP της Xiaomi, Hugo Barra, (ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία), ήταν η λευκή έκδοση του Xiaomi Mi MIX.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η λευκή έκδοση θα κοστίζει 509 δολάρια (3499 yuan), δηλαδή 500 yuan λιγότερα από το μαύρο χρώμα (3999 yuan ή 582 δολάρια). Όπως είπαμε το flash sale θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους Κινέζους και αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάει το λευκό χρώμα.

Για μια ακόμη φορά να πούμε ότι το Xiaomi Mi MIX ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές του 2016. Το λευκό Mi MIX διατηρεί τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τη μαύρη έκδοση. Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η «borderless» οθόνη της συσκευής που σχεδιάστηκε από τον Γάλλο Philippe Starck και η «ceramic acoustic» τεχνολογία που επέτρεψε στην Xiaomi να αφαιρέσει το ακουστικό.

Το Xiaomi Mi MIX χρησιμοποιεί ένα πιεζοηλεκτρικό κεραμικό driver για το ακουστικό και ένα ultrasonic αισθητήρα εγγύτητας, που λειτουργούν μέσω της οθόνης. Με την τεχνολογία αυτή ρίχνει δονήσεις μέσα από την οθόνη έτσι ώστε να ακούς κατά τη διάρκεια της κλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η παραδοσιακή σχισμή στην οθόνη για το ακουστικό. Το σώμα του κινητού είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από κεραμικό.

Xiaomi Mi MΙΧ white, Xiaomi Mi MIX: Ξεκινά το πρώτο flash sale  της λευκής έκδοσης

Xiaomi Mi MΙΧ white, Xiaomi Mi MIX: Ξεκινά το πρώτο flash sale  της λευκής έκδοσηςXiaomi Mi MΙΧ white, Xiaomi Mi MIX: Ξεκινά το πρώτο flash sale  της λευκής έκδοσης

Xiaomi Mi MΙΧ white, Xiaomi Mi MIX: Ξεκινά το πρώτο flash sale  της λευκής έκδοσης

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Να και κάτι που διαφέρει …. !!!! Θα το δούμε Ελλάδα ;

Ioannis

πολυ ψευτια ρε γμτ αν και γκατζετια κατι δεν συμβαδιζει. πρωτον δεν ειναι συμμετρικο θα ηθελα την οθονη λιγο παρακατω να εχει περιου ιδιο bezel πανω και κατω οπως επισης η καμερα να παει πανω γιατι εκει που ειναι ειναι δύσχρηστη. για να βγαλεις φωτο με την μπροστινη πρεπει να το γυρισεις οπως το κρατας κατα 180 μοιρες

Stelios

Έχω το μαύρο ή συσκευή είναι απίστευτη οθονααααρα σε όλα της ευκρίνεια φωτεινότητα ευχριστο παρά τη μεγάλη οθόνη στο χέρι και πανεμορφο και κάτι που ξεχωρίζει όσοι το βλέπουν μένουν με το στόμα ανοιχτό …Και βλέποντας το LG g6 η σκέψη μού είναι πόσο όμορφη και μπροστά είναι σε ολα

Γιάννης

Παιδιά όλα καλά με την Xiaomi, σε κάμερα όμως και ποιότητα φωτογραφιών θέλει ακόμα δουλειά. Αν δεν βελτιώσει και αυτόν τον τομέα, ο κόσμος θέλοντας και μη, αν είναι λάτρης της ποιοτικής φωτογραφίας, θα στραφεί στον ανταγωνισμό, Samsung, Sony, LG, Huawei

Vai

Ειδικα η sony και η huawei δεν εχουν κατι παραπανω σε θεμα ποιοτητας φωτογραφιας. Σιγουρα το Mi mix για αυτα που κοστιζει η καμερα του ειναι του ειναι πολυ χαμηλων προσδοκιων.
Το xiaomi mi5s ομως ειναι το καλυτερο καμεροτηλεφωνο της εταιριας.

Γιάννης

Στέλιο
Μπορείς να μου πεις εαν…
Τα Google app δουλεύουν σωστά όπως και τα γεωγραφικά δεδομένα?
Κάνει συγχρονισμό τα contacts με το Google acount?

JohnWave

@Γιάννη, δεν νομίζω πως ο περισσότερος κόσμος κοιτά πραγματικά την ποιότητα της κάμερας. Πχ η Huawei στο P9 έβαλε το brand της Leica και πολύς κόσμος τσίμπησε μόνο και μόνο από αυτό. Αν η Xiaomi κάνει κάτι αντίστοιχο και βάλει δίπλα στο φακό το brand πχ της Nikon, θα δεις πως θα τσιμπήσει ο κόσμος και ας είναι στην πράξη χειρότερη η κάμερα από αυτές των ανταγωνιστών. Το marketing είναι το παν.

Γιάννης

@Vai

Πίστεψέ με, έχουν.
Sony και Huawei, οι καλές και οι άριστες συσκευές των δύο αυτών εταιρειών βγάζουν πολύ ποιοτικές φωτογραφίες. Μιλάω εκ πείρας, αφού έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Άριστη συσκευή σε επιδόσεις, πολύ όμορφη, αλλά στην κάμερα έχουμε θέματα. Βραδινές λήψεις με φλας μέτριες και πολλές φορές μέρα σε κλειστό χώρο για να φαίνεται καθαρή η φωτογραφία θα πρέπει απαραίτητα να ενεργοποιήσεις το HDR. Χωρίς αυτό η φωτογραφία φαίνεται θαμπή και τα χρώματα ξεπλυμένα.

Για το Xiaomi mi5s ενδεχομένως να έχεις δίκιο, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη στο θέμα κάμερας για την xiaomi. Υποπτεύομαι πως ο λόγος που στην Κίνα οι πωλήσεις της εταιρείας αρχίζουν να πέφτουν από το 2016 είναι το θέμα κάμερα. H Huawei πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση των πωλήσεων στην Κίνα (πρώτη είναι η Apple), ενώ η Xiaomi βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, πίσω ακόμα και από την Vivo.

Γιάννης

@JohnWave

To P9 το έχει πάρει ένας φίλος μου και η κάμερά του, για τα δικά μου δεδομένα, είναι πολύ καλή. Ενδεχομένως αν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιο τηλέφωνο για επαγγελματική καθαρά φωτογραφία να προτιμούσα παράδειγμα το Galaxy S7, αφού κι εγώ νομίζω ότι σε σχέση με το P9 έχει ακόμα καλύτερη ποιότητα.

Όσον αφορά την Xiaomi όμως θέλει δουλειά στην κάμερα. Οι επιδόσεις των καλών της συσκευών (με πιθανή εξαίρεση το mi5s) στον τομέα αυτό είναι μέτριες και τίποτα παραπάνω. Σε κλειστό χώρο χωρίς HDR δεν πας πουθενά, ενώ οι βραδινές λήψεις με φλας είναι επίσης μέτριες και σαφώς κατώτερες από αυτές του P9 της Huawei

Vai

Ναι ρε παιδια δεν ειπα πως ειναι στα ιδια επιπεδα sony και huawei απεναντι στις καμερες της xiaomi. Ειπα οτι δεν ειναι τα κορυφαια καμεροτηλεφωνα τυπου s7 και pixels.

Για μενα προσωπικα οι καμερες ειναι δευτεροτριτης σημασιας σε μια συσκευη κι εννοειται πως θελω να εχω μια καμερα που κανει ικανοποιητικα την δουλεια της στα λεφτα που θα δωσω. Τα λεφτα που ζητανε για το Mi Mix και Mi Note 2 δε θα τα εδινα οχι μονο για τις καμερες τους αλλα για ολο το συνολο. Τοσα λεφτα δε θα εδινα σε κανεναν βασικα.

Το Mi5s το εχω στην κατοχη μου και ειναι πολλα κλικ παραπανω απο τα υπολοιπα smartphones της xiaomi στην καμερα του (εκτος απο το Mi5 που η διαφορα ειναι μικροτερη). Εαν ομως παιξεις λιγο με τις manual ρυθμισεις τους σε χαμηλο φωτισμο, κανει παρα πολυ καλη δουλεια! Κατωτερη των επωνυμων s7 και Pixel αλλα οχι μεγαλη διαφορα.

Γιάννης

@Vai

Όταν με το καλό αλλάξω συσκευή (σε κανα χρόνο) αυτήν τη φορά θα κοιτάξω και το θέμα κάμερα. Με βλέπω για κανα Huawei P10, αφού μέχρι τον επόμενο χειμώνα θα έχει πάει η τιμή του γύρω στα 370 € στο best price. Παραπάνω χρήματα δεν δίνω, ούτε 500 ευρώ για Galaxy, ούτε 700 για Apple.

Έχω εκτος από το Xiaomi, σαν δεύτερη συσκευή το Lumia 930 με κορυφαίες επιδόσεις στο θέμα φωτογραφία, οπότε είμαι λίγο συνηθισμένος στην πολύ καλή λήψη, γι αυτό και είμαι λίγο απογοητευμένος από την Xiaomi σε αυτόν τον τομέα.

JohnWave

@Γιάννη, έχω κάνει συγκριτικό ο ίδιος ανάμεσα σε S7,S7 και P9 φίλων. Η γνώμη μου ( σε τυπογραφείο εργάζομαι και νομίζω έχω επαρκή γνώση ) είναι η εξής : Σε φωτό ημέρας ( έξω ) όσο και αν σου φανεί παράξενο βάζω το S7 τελευταίο λόγω υπερβολικού sharpening ( σαν να βάζει η Samsung unsharp mask 200 αν ξέρεις από photoshop) που στην οθόνη του κινητού δεν φαίνεται αλλά καραφαίνεται σε οθόνη υπολογιστή. Σε dynamic range είναι καλύτερο όπως και στο autofocus αλλά τι να το κάνω αν λαμβάνω τόσο υπερβολικό sharpness. Πρώτο λοιπόν σε φωτό ημέρας βάζω το S6, μετά το P9 και τρίτο το S7. Αν λάμβανα υπόψη όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά, εννοείται πως στο top 3 θα έμπαιναν τα Pixel και G5. Σε εσωτερικό καλό φωτισμό καθώς και σε πολύ χαμηλό φωτισμό πρώτο έρχεται σαφώς το S7, 2ο το S6, 3o το P9. Μιλώ για λήψεις στο αυτόματο. Αν πάμε σε pro mode στο P9 και παίξουμε με ISO κλπ, τότε πλησιάζει κάπως το αυτόματο του S6 αλλά και πάλι μένει πίσω. Γενικά η Huawei πρέπει να βελτιωθεί στις λήψεις στο αυτόματο. Αυτά αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου 🙂 ( ξέρω ξέφυγα από… Συνέχεια »

Γιάννης

@JohnWave

Σίγουρα η γνώμη σου μετράει και με το παραπάνω αφού ασχολείσαι επαγγελματικά με το θέμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι η κάμερα του G5 είναι τόσο καλή. Με βάζεις σε σκέψεις οπότε και για LG του χρόνου, μιας και από τιμές είναι καλύτερη από Samsung.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σου 🙂

JohnWave

@Τίποτα φίλε μου. Mην σου κάνει εντύπωση η LG. Στις κάμερες είναι πάρα πολύ καλή και αν το post processing της στο χαμηλό φωτισμό ήταν όμοιο με της Samsung θα ήταν overall top. Μην κοιτάς μόνο DxO που έχει 4ο το G5. Καταρχάς χρησιμοποιούν εκεί τρίποδα και pro mode και κατά δεύτερον το G5 πιάνει 88 στις φωτό και ρίχνει το μέσο όρο του στο 86, το 82 του video.

Chris_BMW_exeis_BMW?

Γιάννη πέτυχες Xiaomi. Η Apple είναι 4η στην Κίνα. Δες το σημερινό άρθρο. Καλό θα ήταν να ψάχνουμε και λίγο αυτά που γράφουμε

Γιάννης

@Chris_BMW_exeis_BMW?

Μπαρντόν.. Εγώ είχα μείνει στην προηγούμενη πληροφορία που την ήθελε πρώτη στην Κίνα. Τι να κάνω, είναι τόσες οι ειδήσεις και οι μπαρούφες που δεν τις προλαβαίνουμε.

Andreas

αμα θελετε καμερα καλη παρτε μια καμερα με 1000 ευρο γτ μας εχετε ζαλησει .οσο θα περνατε το Iphone και το samsung. αλλα παρτε και μια μπαλατεζα μαζι να φορτιζετε…. ακου εκει δεν βγαζει καλες φωτογραφιες η xiaomi.!! δειτε λιγο mi5s plus …mi note 2 και μιλατε μετα…ασχετοι

Γιάννης

@Andreas

Κι εγώ Xiaomi έχω, αλλά παραδέχομαι τα αυτονόητα. Με ένα δυο μοντέλα της εταιρίας που ενδεχομένως να βγάζουν καλές φωτο δεν σώζεται η κατάσταση. Το Redmi Note 3 Pro που έχω βγάζει μέτριες. Μάλλον άσχετος είσαι εσύ ή κολλημένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.