Xiaomi Mi3, Yψηλά specs σε χαμηλή τιμή

Το Xiaomi Mi3 είναι πλέον γεγονός, καθώς έγινε η επίσημη παρουσίασή του, όπως αναμενόταν. Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi έχει επιλογή επεξεργαστή ανάλογα με την έκδοση, 5 ίντσες οθόνη Full HD και τιμή που δεν ξεπερνά τα 250 ευρώ, κάνοντάς το ένα από τα πιο προσιτά σε τιμή Android smartphones που έχουμε δει με τόσο εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το έκαναν το θαύμα τους πάλι οι Κινέζοι!

Μαζί με το smartphone τους οι Κινέζοι παρουσίασαν και την Xiaomi TV μια σειρά τηλεοράσεων με το interface MIUI πάνω από το λειτουργικό σύστημα Android, η οποία και θα είναι εξοπλισμένη με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600, 2GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 8GB, και αυτή σε πολύ χαμηλή τιμή, η οποία στις ΗΠΑ δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 500 δολάρια στις 47 ίντσες. Αυτό είναι πραγματική Smart TV…

Xiaomi Mi3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.1 Jelly Bean με MIUI 5
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 4 1.8GHz τετραπύρηνος, ή Qualcomm Snapdragon 800 2.2 GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5 ίντσες, 441 ppi, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD recording
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16/32 GB
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, FM Radio
Μπαταρία: 3050 mAh
Διαστάσεις: 144×73.6×8.1 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 5 Σεπτεμβρίου 2013 13:05

Σχόλια

  • Κρύμα γιατί είχαν υποσχεθή πού πιο όμορφο desighn!
    Σε specs πάντως είναι άπιαστο... Οσο για την τιμή απλά απίστευτη!

  • Λεωνίδα, το έψαξα, εκ παραδρομής το μήκος το έκανα 114 αντί για 144 που είναι. Το πάχος είναι 8,1 για την άλλη διάσταση δεν βρήκα κάτι. Thanks!

  • Σύμφωνα με το Gizchina το smartphone θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, μια των 16GB και μια των 64GB. Δεν αναφέρεται αν θα υπάρχει και έκδοση με 32GB. Η τιμή με την τωρινή ισοτιμία θα ξεκινά από 245€ και θα καταλήγει στα 310€ για τις αντίστοιχες δύο εκδόσεις. Βέβαια με το καπέλο των κινέζικων κατααστημάτων υπολογίζεται, ότι η μέγιστη τιμή θα είναι κάπου στα 360€, τιμή καθ' όλα ανταγωνιστική σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιρειών.

  • Γνωρίζουμε εαν θα δουλεύει στην Ελλάδα?
    Σύμφωνα με το engadget θα λειτουργει σε WCDMA & WCDMA2000... Στην Ελλάδα γνωρίζει κάποιος εαν έχουμε κάποιο απο αυτα τα 2?

  • @Γεώργιος

    Το WCDMA είναι στην ουσία το πρωτόκολλο για 3G δίκτυο (όχι για όλες τις περιοχές, αλλά ευτυχώς στην Ελλάδα είναι), το θέμα είναι τι μπάντες υποστηρίζει το Mi3, νομίζω στην Ελλάδα παίζουμε στάνταρ στις 800/1900.

  • Στην Ελλάδα έχουμε συχνότητα 2100 MHz όσον αφορά το 3G, όπως και σχεδόν όλες οι ανατπυσσόμενες-αναπτυγμένες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε είναι βέβαιο ότι θα λειτουργεί το 3G όπως και τα 4G/LTE δίκτυα αν υποστηρίζονται.

  • @Θωμας

    Το προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας το Mi2 είχε:
    EGSM900: 0.44
    GSM1800: 0.33
    WCDMA2100: 0.43
    Λογικά και αυτό κάπου εκεί θα είναι.

  • Στα + : Δράκος 800αρης, Adreno 330 GPU
    Μπαταρία 3050 mAh
    FM Radio
    USB-OTG υποστήριξη

    Στα -- : Non-removable Μπαταρία
    Απουσία SD card (see gsmarena)
    NO LTE (εν ετει 2013-2014)

    Σε σχεση με S4..HTC κτλ έχει πολλά κίνητρα!!! και τιμή!!!!

  • Καλημερα θα ηθελα να ξερω ποτε θα ερθει στην ελλαδα αυτο το xiaomi m3 αν δεν σας κανει κωπο στηλτεμου ενα email Ευχαριστω

  • Ελλάδα δύσκολα θα έρθει..Μπορείς να το παραγγείλεις από αξιόπιστα κινέζικα καταστήματα και αν επιλέξεις αποστολή με EMS γλιτώνεις και τελωνείο ;-)

  • @alex M

    Είναι κινέζικη εταιρεία κούριερ. Παραλαμβάνεις Ελλάδα από το courier του ταχυδρομείου της γειτονιά σου

  • Παιδιά, γιατί σφίγγεστε με το αν θα ρθει Ελλάδα από κάποιον μεγαλέμπορα Public να το υπερτιμολογήσει 300%; Μπείτε σε κάποια μεγάλη και αξιόπιστη Ασιατική αγορά και φέρτε το στην πόρτα σας σε 4 μέρες με DHL... Δεν αναφέρω ονόματα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

  • Καλημερα αν ξερει καποιος καποια αξιοπιστη κινεζικη αγορα ας μου στειλει ενα mail ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο τηλεφωνο
    Ευχαριστω!

  • Και ενα email απο δω παρακαλω
    Τελειο το κινητο,τα χαρακτηριστικα και ο σχεδιαμος ετη φωτος μπροστα απο πολλα κινητα

  • Καλησπερα! Και ενα email απο δω παρακαλω, για καποια αξιοπιστη κινεζικη αγορα.. Ευχαριστω!

  • Εφ΄ όσον ζητάτε τόσοι πολλοί, να σας πω ότι προσωπικά θεωρώ το aliexpress πολύ καλό και με προστασία καταναλωτή σε περίπτωση μη παράδοσης. Ακόμη είναι νωρίς όμως για Mi3.

  • Λάθος μου. Μιας και το αναφέραμε και κοίταξα σήμερα στο aliexpress είδα την έκδοση με το snapdragon 800 στα 332 ευρώ! Τελικά κυκλοφόρησε. Καλές παραγγελίες!

  • Από τη σελίδα στο facebook της xiaomi είδα ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου οπότε λογικά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο αλλά preorder.Δεν μου λέτε το alienexpress είναι αμερικάνικο ή αγγλικό για να ξέρω για τελωνείο.Άμα είναι αμερικάνικο καλύτερα να το παραγγείλεις απο Κινέζικη σελίδα...

  • ¨Είναι aliexpress, όχι alienexpress. Είναι καθαρά Κινεζική σελίδα. Ότι έχω φέρει με ταχυδρομείο δεν είχε πρόβλημα με τελωνείο. Η DHL που στέλνει σε 4 μέρες δεν ξέρω κατά πόσο είναι το ίδιο ασφαλής στον τομέα του τελωνείου, δεδομένου ότι τους συμφέρει να εκτελωνίζουν τα δέματα των πελατών τους. Επίσης βρήκα ένα πωλητή που εγγυάται επιστροφή χρημάτων σε max 19 μέρες που σημαίνει ότι το έχουν stock. Το google λέει "officially launched".

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.