Xiaomi Mi3S, Έρχεται νέα ναυαρχίδα τον Απρίλιο

Σύμφωνα με φήμες, η Xiaomi μετά την κυκλοφορία της έκδοσης WCDMA με το Qualcomm Snapdragon 800 SoC του Xiaomi Mi3 αυτό το μήνα, θα ανακοινώσει ένα νέο κορυφαίο smartphone το οποίο θα ενσωματώνει το ακόμα ισχυρότερο Qualcomm Snapdragon 805 SoC και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο. Λέγεται ότι θα είναι μία “true” next generation ναυαρχίδα, και θα έχει την ονομασία Xiaomi Mi3S.

Η εταιρεία λέγεται ότι θα βασιστεί κατά μόνο ένα μικρό μέρος στον σχεδιασμό και στην αισθητική του Xiaomi Mi3, και πως οι αλλαγές στην εμφάνιση θα είναι εκτεταμμένες, με τα περιθώρια γύρω από την οθόνη να μικραίνουν κατά πολύ. Το Qualcomm Snapdragon 805 SoC επίσης θα προσφέρει 4G LTE δυνατότητες στο νέο smartphone.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Xiaomi συνηθίζει να αναβαθμίζει τα smartphone της στο μέσο του κύκλου ζωής τους, ωστόσο o επανασχεδιασμός αποτελεί έκπληξη. Δυστυχώς, πέρα από τα παραπάνω δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του επερχόμενου Xiaomi Mi3S.

Xiaomi Mi3S, Xiaomi Mi3S, Έρχεται νέα ναυαρχίδα τον Απρίλιο

Σημείωση: Στην εικόνα διακρίνουμε το Xiaomi Mi3

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Πάντως έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά στο ui του κινητού!!

Panos7GR

Παρακολουθώ τα smartphones της Xiaomi πολύ καιρό. Πιστευω πως η εν λόγω εταιρία στα μάτια μου σαν ουδέτερος καταναλωτής (χωρίς κολλήματα σε εταιρίες δλδ) είναι μέσα στην τριάδα (Samsung, LG, Xiaomi). Από ποιότητα κατασκευής διαβάζω τα καλύτερα, από υποστήριξη με τα συχνά και ουσιώδη updates, και από το εξαιρετικό UI τους. (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για εταιρίες που ασχολούνται με το Android μιλάω πάντα, γιατί το Android με ενδιαφέρει…)

Τέλος πάντων θέλω να καταλήξω πως φέτος που αποφάσισα να αλλάξω συσκευή, μετα από 2 χρόνια (αφού πιστεύω ακράδαντα πως οι αλλαγή συσκευών πρέπει να γίνονται σε τέτοιο χρονικό διάστημα για να μην “πιανεσαι κότσος”), το Mi3 φαντάζει ιδανικό σε τιμή και σε χαρακτηριστικά. Ασε που έχει και το εξαιρετικό MIUI! Τώρα που θα βγει και Mi3S και θα πέσει κι άλλο η τιμή, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Από την άλλη σκέφτομαι και το Nexus 5 με MIUI ROM οπότε βαρεθω την Google ROM.

Οπότε Mi3 ή Nexus 5; Γνώμες, έτσι κουβέντα να γίνεται…

ΥΓ: Ναι! Google ROM γιατί το ξεφτιλισε η Google με τα Gapps της. Ουσιαστικά πλέον υπάρχει το “καθαρό” (AOSP) Android και το Android για τα Nexus της. Άστα να πάνε…

Darth

@Panos7GR καλά η google rom μεν δεν σέρνετε αλλά με αυτά τα gaaps ούτε για δώρο…….

Panos7GR

Δεν είπα ότι σέρνεται, τουναντίον είναι ιδανική σε σχέση με το κακογραμμένο TW της Samsung και το “βαρύ”-όμορφο της HTC. Ωστόσο δεν παύει να είναι ξεχωριστή ROM… Γιατί έτσι όπως το πάει δείχνει ότι θα αφήσει στην μοίρα του το “καθαρό” Android και θα παίξει μπάλα περισσότερο με τα Gapps, βελτιώνοντας τα κτλ. Ενώ οι βασικές εφαρμογές του Android θα μείνουν στασιμες.

(Sorry για το off topic σχόλιό μου)

mikegad

τα σπάει

Darth

έμενα προσωπικά από όλο το android τα gapps δεν μαρεσουν έπρεπε να είναι προαιρετικά…. και όχι με το ζόρι και παντού………..

Kostas K.

@ Panos7GR Αν το παρεις καθαρά από άποψης χαρακτηριστικων σαφως και υπερτερει το Xiaomi ειδικα στο θέμα της μπαταρίας,κάμερας και μνήμης (το 64gb εχει περίπου οσο το 16αρι Nexus)
Απο θέμα Rom είμαι fan των Νexus αλλα οταν μιλαμε για Miui μιλαμε για μια εξαιρετική Rom η οποια παει το Android σε αλλο επίπεδο,όπου υπάρχουν και ΟΤΑ updates κάθε εβδομάδα..Απο την άλλη αν πάθει τιποτα θα πρεπει να το στείλεις ενα ταξιδάκι μέχρι την Κίνα! Η απόφαση δική σου

chxristos

αμα αλλαζεις κινητο καθε 2 χρονια δεν πιανεσαι κοτσος?????????

jimjim

με ενδιαφέρει το τηλέφωνο αυτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.