Xiaomi Mi4 Windows 10 ROM: Διαθέσιμη στις 3 Δεκέμβρη;

Μετά την ανακοίνωση της Microsoft το Μάρτιο ότι επιθυμεί να δώσει custom ROMs για Android συσκευές έτσι ώστε να τρέχουν Windows 10, ήρθε η στιγμή για την κυκλοφορία της ROM για το Mi4 της Xiaomi. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft θέλει να προσελκύσει χρήστες Android να δοκιμάσουν το νέο mobile OS.

Η συνεργασία της Xiaomi και της Microsoft έχει σκοπό την προσέλκυση Android χρηστών για να δοκιμάσουν τα Windows 10 στη συσκευή τους με τις υπηρεσίες της Microsoft και το Windows Phone Store να είναι κανονικά διαθέσιμα σε όλους. Πραγματικά ένας έξυπνος τρόπος για να προσελκύσει χρήστες στον κόσμο των Windows smartphones και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα Windows 10 και σε άλλες συσκευές πέραν της Xiaomi.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Weibo που δείχνει ότι η Windows 10 ROM για το Xiaomi Mi4 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Δεκέμβρη. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε πως “τρέχουν” τα Windows 10 στην τελική τους μορφή στο Mi4, μιας και στο βιντεο που ακολουθεί έχουμε μια παλαιότερη έκδοσή τους η οποία φαίνεται πως λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Xiaomi, mi4, windows, 10, rom, public, release, December, Xiaomi Mi4 Windows 10 ROM: Διαθέσιμη στις 3 Δεκέμβρη;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Πολύ ενδιαφέρον και δείχνει μια τάση λέω εγώ τώρα…

Mary

Αν καταφέρουν να το κανουν να κανει και dual boot νομίζω θα ειναι τέλειο, γιατι υπαρχει αρκετός κοσμος που ζητάει κατι τέτοιο!

kalex1999

Το θέλω σε LG G3

Nickolas

Αν γινόταν να το δώσει σε παλαιότερες συσκευές android που ενώ έχουν καλό hardware, το software τις έθαψε (γκούχου Galaxy S3 γκούχου) θα ήταν θαύμα.
Φυσικά κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει με τόσες πολλές παραλλαγές στο hardware.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.