Xiaomi Mix Fold 4: Επιβεβαιώθηκε η φόρτιση 67 W

Xiaomi Mix Fold 4, Xiaomi Mix Fold 4: Επιβεβαιώθηκε η φόρτιση 67 W

Η Xiaomi ετοιμάζει μια νέα συσκευή Mix Fold, η οποία μόλις πιστοποιήθηκε από την CCC (China Compulsory Certification) και αποκάλυψε τη φόρτιση.

Το νέο smartphone με αριθμό μοντέλου 24072PX77C θα υποστηρίζει φόρτιση 67W, πράγμα που σημαίνει ότι για τέταρτη συνεχόμενη φορά η Xiaomi διατηρεί τους ίδιους ρυθμούς φόρτισης στα αναδιπλούμενά της.

Το Xiaomi Mix Fold 4 θα λειτουργεί με τον φορτιστή MDY-15-EQ, ο οποίος είναι ένας προσαρμογέας 67W που υποστηρίζει 20V σε ρυθμούς 3,25A (67W Max).

Η λίστα δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο για το τηλέφωνο, αλλά περιμένουμε ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3.

Η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει το Mix Fold 4 τον Ιούλιο και μαζί αναμένεται το Xiaomi Mix Flip, το πρώτο clamshell αναδιπλούμενο της εταιρείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Αυτό θα είναι – μάλλον – το σύστημα κάμερας

Το Xiaomi 14 Pro κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 στην Κίνα kαι έμεινε αποκλειστικό για την εγχώρια αγορά χωρίς παγκόσμια κυκλοφορία.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi 13: Επίσημο το πρώτο τηλέφωνο της σειράς με κάμερα 108MP

Το Xiaomi Redmi 13 είναι επίσημο και είναι το πρώτο της σειράς με κάμερα 108MP που βασίζεται στον αισθητήρα 1/1,67” Samsung ISOCELL HM6.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως;

To Xiaomi Mix Flip μπορεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως και να μην περιοριστεί στην αγορά της Κίνας όπως συμβαίνει με τη σειρά Mix Fold.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi 13 4G: Ανακοινώθηκε με κύρια κάμερα 108MP

Η σειρά Redmi 13 της Xiaomi απέκτησε το πιο πρόσφατο μοντέλο της, το Redmi 13 4G, άμεσο διάδοχο του Redmi 12 του περασμένου έτους.