Xiaomi Pocophone F2 με Snapdragon 845, 6GB RAM και Android Pie στο Geekbench


Έξι μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία του Pocophone F1 από τη Xiaomi, εμφανίστηκε το Pocophone F2 στο Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του, δείχνοντας πως το επόμενο Poco smartphone βρίσκεται υπό ανάπτυξη.
Το Pocophone F2 έκανε την εμφάνισή του στο Geekbench πετυχαίνοντας 2321 πόντους στο single-core και 7564 πόντους στο multi-core test, δείχνοντας πως πιθανόν η συσκευή δεν είναι ακόμα στην τελική της μορφή. Το Pocophone F2 πετυχαίνει λιγότερους πόντους σε σύγκριση με τα test του Pocophone F1 με τον ίδιο επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Android Oreo, αλλά σχεδόν ίδιους με μια έκδοση του F1 με Android Pie που είχε εμφανιστεί το Σεπτέμβριο.
Επιπλέον, το Pocophone F2 ενδέχεται να έχει τον ίδιο επεξεργαστή και RAM με το F1 μιας και το Geekbench έδειξε ότι έχει επεξεργαστή Snapdragon 845 και 6GB RAM, με το λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 9 Pie, χωρίς να είναι γνωστό κάποιο επιπλέον χαρακτηριστικό της συσκευής η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και δοκιμών.
Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.