Xiaomi Redmi 10: Θα έχει σίγουρα κάμερα 50 Megapixel

, Xiaomi Redmi 10: Θα έχει σίγουρα κάμερα 50 Megapixel

Μία χορταστική διαρροή από το Internet παρουσιάζει τον κατάλογο των τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου Redmi 10. Ο αισθητήρας των 50 Megapixel της κύριας κάμερας θα είναι τοποθετημένος στο camera setup στο πίσω μέρος του Redmi 10.

Εκτός από τον αισθητήρα των 50 Megapixel, το Redmi 10 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.5 ιντσών, LCD, με ανάλυση Full HD+ και συχνότητα ανανέωσης τα 90 Hz. Στο κέντρο, υπάρχει μία selfie κάμερα των 8 Megapixel, στο εσωτερικό του υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio G88.

, Xiaomi Redmi 10: Θα έχει σίγουρα κάμερα 50 Megapixel

Η μνήμη RAM είναι στα 6 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να φτάνει στα 128 GB. Στο πλάι, κάτω από το power button, υπάρχει ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα είναι, όπως αναφέραμε παραπάνω, στα 50 Megapixel, με δύο φακούς 2 Megapixel για macro και πορτρέτο, καθώς και ένα ευρυγώνιο στα 8 Megapixel.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11, με MIUI 12, μπαταρία 5000 mAh και ταχεία φόρτιση στα 18W. Μία ενδεικτική τιμή που εμφανίστηκε μαζί με τις φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Redmi 10 είναι τα 185 δολάρια στις ΗΠΑ. Μένει να δούμε το πότε και το πού θα κυκλοφορήσει το Redmi 10.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Αποκαλύπτεται η σχεδίαση και βασικές προδιαγραφές

To Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε η Xiaomi στο Weibo, με το τελευταίο teaser να παρουσιάζει τη συσκευή από όλες τις γωνίες.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi K70 Ultra: Δείτε το σε επίσημο teaser πριν την αποκάλυψή του

Το Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα και η μάρκα αποκάλυψε πληροφορίες στο Weibo σήμερα μαζί με μια εικόνα teaser.