Smartphones

Xiaomi Redmi 6 Pro στις 25 Ιουνίου με SD 625, AI camera, αναλογία οθόνης 19:9 και μπαταρία 4000mAh;

Η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A ενώ φαίνεται πως σειρά παίρνει το Redmi 6 Pro μιας και εμφανίστηκε poster που αποκαλύπτει χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό το νέο smartphone της Κινεζικής εταιρείας.

Η ανάρτηση του poster στο Weibo έχει άρωμα Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού τα χαρακτηριστικά του Redmi 6 Pro είναι παρατεταγμένα σε σχηματισμό ποδοσφαιρικού συστήματος δίνοντας έναν πρωτότυπο τόνο στην παρουσίασή τους. Πιο συγκεκριμένα, το Redmi 6 Pro φαίνεται πως θα διαθέτει αναλογία οθόνης 19:9, κάτι που σημαίνει πως θα διαθέτει οθόνη με notch, κάνοντάς το να είναι το πρώτο της σειράς Redmi που διαθέτει το χαρακτηριστικό αυτό.

Επιπλέον, το Redmi 6 Pro θα διαθέτει AI χαρακτηριστικά σχετικά ενδεχομένως με τις κάμερες της συσκευής, ενώ στην “καρδιά” της θα βρούμε το Snapdragon 625, ο οποίος μπορεί να είναι παλιός και να υπάρχει σε πάρα πολλά smartphone, αλλά είναι αξιόπιστος, οικονομικός και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την οποία θα τη δίνει η μπαταρία των 4000mAh, όπως αποκαλύπτει και το poster.

Τέλος, εμφανίστηκαν δύο πραγματικές φωτογραφίες που πιστεύεται πως απεικονίζουν το Redmi 6 Pro το οποίο διαθέτει notch, κάτι το οποίο αναμένεται να ενοχλήσει τους περισσότερους καταναλωτές. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή θα ενσωματώνει διπλή κάμερα με τον κύριο φακό να έχει ανάλυση 12MP, καθώς και 5 megapixel selfie κάμερα, ενώ οι εκδόσεις αναφορικά με τις επιλογές της μνήμης RAM και του χώρου αποθήκευσης θα είναι 2GB/16GB, 3GB/32GB και 4GB/64GB.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιουνίου 2018 21:08

Σχόλια

  • Λείπουν δυο παικτες απο την ομάδα. Υποθέτω θα πήγαν σχεδιασουν το τηλέφωνο γιστι από οτι φαινεται δεν το σχεδίασε καποιος γνωστής σχεδιαστής 😂

  • Απ'αυτο το ερημο το sd625 ποσα κομματια ειχαν stockαρει δηλαδη? Ακομα πουλανε...

  • Καταπληκτικά νέα! Έτσι θα πέσει ακόμα πιο γρήγορα η τιμή της σειράς 5 και ίσως και το επερχόμενο MiA2. Μια χαρά.

  • Όλο και χειρότερα μαντάρα τα κάνει η Xiaomi. Notch,SD 625,κάμερα και γενικά σχεδιασμός.Πλεόν η μπαταρία δεν σώζει τίποτα.Τέλος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.