Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A: Δεν θα αναβαθμιστούν στο Android 9 Pie, αλλά ίσως πάρουν το MIUI 10

Xiaomi Redmi 6, Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A: Δεν θα αναβαθμιστούν στο Android 9 Pie, αλλά ίσως πάρουν το MIUI 10

Η Xiaomi ανακοίνωσε τα οικονομικά smartphones Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A πριν περίπου ένα χρόνο. Τα κινητά ερχόντουσαν με Android Oreo, όμως μερικούς μήνες αργότερα η εταιρεία υποσχέθηκε στο φόρουμ της MIUI ότι θα πάρουν αναβάθμιση για το Android 9 Pie.

Ωστόσο, σήμερα η Xiaomi άλλαξε την κατάσταση ανάπτυξης του Android 9 Pie για τις δύο συσκευές, χωρίς να προβεί σε κάποια ανακοίνωση. Πλέον, δίπλα στα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A αναγράφεται το κείμενο “Αλλαγή σχεδίων, αναστολή εύρεσης beta tester”, κάτι που σημαίνει ότι οι συσκευές αυτές δεν θα πάρουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

Αν και αυτά είναι άσχημα νέα για τους οπαδούς της εταιρείας, αφού είναι απίθανο τα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A να πάρουν το Android 9 Pie, δεν είναι όλα αρνητικά. Οι δύο συσκευές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού, κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούν στο MIUI 10, και μπορούμε να ελπίζουμε ότι ίσως λάβουν και το MIUI 11.

Τα Xiaomi Redmi 6 και Redmi 6A ανήκουν στην πιο οικονομική σειρά συσκευών της εταιρείας. Το Redmi 6A μπορούμε να το βρούμε από επίσημους μεταπωλητές στην Ελλάδα για 119€ και το Redmi 6 για περίπου 180€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VGONG

Redmi 6A…με 74 ευρώ. Το πήρα στη μητέρα μου μόνο για να παίρνει τηλέφωνο, αλλά διαπίστωσα ότι είναι μια πάρα
πολύ τίμια συσκευή. Τρέχει τις πιο γνωστές εφαρμογές (facebook, viber, messenger κλπ) μια χαρούλα, έχει μια ικανοποιητική καμερούλα και δεν κολλάει. Κι η οθονούλα του είναι μια χαρά. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα !!! Κι εδώ που τα λέμε τι το χρειάζεται το pie? Σιγά τα ωά.

Νικολας Τηλιακος

miui 10 εχουν ειδη τα κινητα τωρα για το πιε δεν ειναι και μεγαλο κακο αναμενωμενο ηταν το τρεχω σε redmi note 6 και δεν εχι διαφορα

Γρηγόρης

Έχουν ήδη miui 10 εδώ και καιρό …

Alex

Απλά μια μέτρια συσκευή σε όλα της και αυτό το αποδεικνύει ότι δεν την αναβαθμίζει ούτε η ίδια η εταιρία κατασκευής. Παράλληλα δείχνουν και πόσο σέβονται οι Κινέζοι τους καταναλωτές εκτός Κίνας. Περαστικά τους.

NikosAr

Ενώ την έχω δει πολύ θετικά …. σιγά σιγά αρχίζω να αναθεωρώ για τα πολλά αρνητικά είτε σε θέματα ποιότητας ή σε θέμα ωραία εμφάνιση καλή τιμή αλλά παλαιά χαρακτηριστικά σε modem κλπ αρχίζει να ξεθωριάζει βγάζοντας πολλά μοντέλα χωρίς ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.