Xiaomi Redmi 7: Έχει Snapdragon 632, 4.000 mAh μπαταρία, και θα κοστίζει 120 €

Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi 7: Έχει Snapdragon 632, 4.000 mAh μπαταρία, και θα κοστίζει 120 €

https://youtu.be/2-G3RnAuhSM

Το Xiaomi Redmi Note 7 και το Redmi Note 7 Pro, έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οπότε τώρα περιμένουμε το τρίτο μέλος της οικογένειας να κάνει το ντεμπούτο του. Το Redmi 7 εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στην ιστοσελίδα της TENAA, όπου και έγιναν leak μερικές εικόνες, και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Ωστόσο, αυτή τη φορά είδαμε το Xiaomi Redmi 7 σε ένα hands-on βίντεο, πριν καν αυτό ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία. Πέρα από μια πιο κοντινή ματιά στη συσκευή, το βίντεο μας γνωστοποίησε επίσης όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi 7: Έχει Snapdragon 632, 4.000 mAh μπαταρία, και θα κοστίζει 120 €

Στο εσωτερικό του Xiaomi Redmi 7 θα βρούμε τον Snapdragon 632 SoC, ο οποίος στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει συνδυαστεί με 3 GB μνήμη RAM, και 64 GB αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, αφού πρόκειται για smartphone της Xiaomi είναι αναμενόμενο να βγει και με άλλους συνδυασμούς μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με την TENAA οι συνδυασμοί αυτοί θα είναι 2 GB/16 GB, 3 GB/32 GB, και 4 GB/64 GB (μνήμη RAM/αποθηκευτικό χώρος).

Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi 7: Έχει Snapdragon 632, 4.000 mAh μπαταρία, και θα κοστίζει 120 €

Επισης, το Xiaomi Redmi 7 έχει στο κάτω μέρος μια θύρα microUSB, κάτι που πλέον δεν θα το βρούμε σε κανένα καινούργιο smartphone, αφού όλοι χρησιμοποιούν USB type-C. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει 4.000 mAh μπαταρία, 8MP selfie κάμερα, και 12 MP κύρια πίσω κάμερα.

Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi 7: Έχει Snapdragon 632, 4.000 mAh μπαταρία, και θα κοστίζει 120 €

Οι τιμές για το πιο οικονομικό μοντέλο θα αρχίζουν από τα 120 €, και σύμφωνα με την TENAA, το Xiaomi Redmi 7 διαθέτει μία LCD οθόνη, με ανάλυση 1.520 x 720 pixels, αναλογία 19:9, και waterdrop notch. Η πίσω πλευρά της συσκευής είναι πλαστική, σε αντίθεση με το Xiaomi Redmi Note 7. Επίσης, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος, και ο σχεδιασμός των πίσω καμερών είναι παρόμοιος με αυτόν του Xiaomi Redmi Note 7.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΥΛΟΣ

χαρη θελω να σε ρωτησω σχετικα με το καινουργιο site τωρα τι γινεται με το forum αγγελιων?….δεν θα ξανα υπαρξει το νημα με τις αγγελιες,,απαντησε μου για να ξερω…

Κώστας Βλαχάκης

Παυλος, θα υπάρξει σύντομα. Θα σε παρακαλούσα όμως για οτιδήποτε offtopic με τα άρθρα να στέλνεις email στο techbloggr@gmail.com.

ΠΑΥΛΟΣ

ok κωστα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.