Xiaomi Redmi 8: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Xiaomi Redmi 8, Xiaomi Redmi 8: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Πριν μερικές ημέρες πέρασε από την TENAA το μη ανακοινωμένο Xiaomi Redmi 8. Τώρα το smartphone εμφανίστηκε στη σελίδα του παρόχου China Telecom και πήρε πιστοποίηση από το Ministry of Industry and Information Technology (MIIT). Οι δύο νέες καταχωρήσεις δεν περιέχουν μόνο πληροφορίες για το smartphone, αλλά και μία σειρά από renders τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του.

Αρχικά, το Xiaomi Redmi 8 θα έχει ιδιαίτερα παρόμοιο σχεδιασμό με το Redmi 8A. Η οθόνη των 6,21 ιντσών θα έχει ανάλυσης 720p+ και το σώμα του smartphone θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Στο εσωτερικό του Redmi 8 θα βρούμε τον Snapdragon 439 τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Λέγεται ότι πέρα από αυτή την έκδοση θα υπάρχουν και άλλες οικονομικότερες με λιγότερη RAM και αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Το Xiaomi Redmi 8 θα έχει δύο πίσω κάμερες, με την κύρια να είναι στα 12MP και η δευτερεύουσα να είναι ένας 2MP αισθητήρας βάθους. Η selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Xiaomi Redmi 8, Xiaomi Redmi 8: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Κατά τα άλλα, το Redmi 8 θα έχει τυπικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα ακουστικών και μπαταρία 5.000mAh η οποία θα φορτίζει μέσω θύρας USB type-C και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην ιστοσελίδα του παρόχου της Κίνας, το Xiaomi Redmi 8 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, κόκκινο, πράσινο, μπλε και μαύρο. Ακόμη, η τιμή του θα είναι στα CNY 1,600 ή 205€. Προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένη η τιμή της συσκευής διότι το Redmi 8A κοστίζει λιγότερο από 100€, οπότε αποκλείεται οι δύο συσκευές να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμολόγηση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.