Xiaomi Redmi 8: Θα έχει Snapdragon 439, 3GB RAM και οθόνη HD+

Xiaomi Redmi 8, Xiaomi Redmi 8: Θα έχει Snapdragon 439, 3GB RAM και οθόνη HD+

Μέχρι τώρα, το Xiaomi Redmi 8 έχει εμφανιστεί στην TENAA και στην ιστοσελίδα του κινέζικου παρόχου China Telecom. Οι καταχωρήσεις αυτές έχουν αποκαλύψει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του smartphone και τον σχεδιασμό της.

Τώρα, το Redmi 8 εμφανίστηκε στο Google Play Console κάτι που σημαίνει ότι η επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία του πλησιάζουν. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το smartphone θα έχει οθόνη HD+ με πυκνότητα 340ppi.

Xiaomi Redmi 8, Xiaomi Redmi 8: Θα έχει Snapdragon 439, 3GB RAM και οθόνη HD+

Επιπλέον, η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το Xiaomi Redmi 8 θα τρέχει Android 9 Pie, θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 439 και την Andreno 505. Σε επίπεδο μνήμης το smartphone θα έχει 3GB RAM.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι το Redmi 8 θα έχει οθόνη 6,21 ιντσών με waterdrop notch το οποίο στεγάζει μία selfie κάμερα στα 8MP. Οι πίσω κάμερες είναι δύο, με την κύρια να είναι στα 12MP και η δευτερεύουσα να είναι ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

Επίσης, λέγεται ότι το Xiaomi Redmi 8 θα έχει 5.000mAh μπαταρία η οποία θα φορτίζει μέσω θύρας USB type-C και κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα Phantom Red, Fairy Green, Carbon Ash και Sapphire Blue.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.