Xiaomi Redmi K30: Επιβεβαιώθηκε ο pop-up μηχανισμός της selfie

Xiaomi Redmi K30, Xiaomi Redmi K30: Επιβεβαιώθηκε ο pop-up μηχανισμός της selfie

Πρόσφατα, η Xiaomi κυκλοφόρησε το Redmi K30, τον διάδοχο του Redmi K20. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά τη μεγαλύτερη έκδοση της σειρά, το Redmi K30 Pro.

Θα έχει pop-up selfie και full-screen σχεδιασμό

Μέχρι σήμερα, το Redmi K30 Pro έχει λάβει διάφορες πιστοποιήσεις, ενώ η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Xiaomi, Lu Weibing, έχει αναφέρει ότι η εταιρεία έδωσε έμφαση τόσο στις επιδόσεις όσο και τον σχεδιασμό του smartphone.

Τώρα, ο Lu Weibing δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μία ψηφοφορία στην οποία ζητούσε από τους χρήστες να επιλέξουν τον τύπο του μηχανισμού της selfie κάμερας που θα διαθέτει το Redmi K30 Pro.

Η πλειοψηφία των χρηστών που συμμετείχαν επέλεξε τον pop-up μηχανισμό, κάτι που συμφωνεί με press renders που διέρρευσαν πρόσφατα. Τα συγκεκριμένα renders αποκάλυπταν ότι το Redmi K30 Pro θα έχει σχετικά παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του, Redmi K20 Pro, και pop-up selfie κάμερα.

Όσον αφορά τα λοιπά leaks και αναφορές, το Redmi K30 Pro πέρασε από την 3C με κωδικούς μοντέλων M2001J11E και M2001J11C. Η καταχώρηση αποκάλυψε ότι το smartphone θα έχει μπαταρία 4.700mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W.

Επιπλέον, αναφορές θέλουν το Redmi K30 Pro να έχει OLED full-screen οθόνη και Sony IMX686 κάμερα σε ένα module με τέσσερις αισθητήρες. Τέλος, το smartphone πέρασε από το Geekbench με Snapdragon 865 ο οποίος υποστηρίζει dual-mode SA και NSA 5G, και 8GB LPDDR5 μνήμη RAM.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.