Xiaomi Redmi Note 4X: Επίσημα 8 Φεβρουαρίου με οθόνη 5.5″, Helio X20

Στις 8 Φεβρουαρίου, σε δυο μέρες από σήμερα η Xiaomi ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια νέα έκδοση του Xiaomi Redmi Note 4. Πρόκειται για το Xiaomi Redmi Note 4X, που θα γίνει διαθέσιμο του Αγίου Βαλεντίνου.

Η εταιρεία ανέβασε μια teaser εικόνα στον λογαριασμό της στο κινέζικο Weibo όπου αναφέρει ότι το κινητό θα έρθει για όσους θέλουν ένα ξεχωριστό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκτός από την παρακάτω εικόνα και την ονομασία, δεν αποκαλύπτει κάτι άλλο, όμως το κινητό είχε περάσει από την ΤΕΝΑΑ, η οποία μας δίνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το Xiaomi Redmi Note 4X αναμένεται με επεξεργαστή Mediatek Helio X20 (δεν αποκλείεται έκδοση με Snapdragon 653), οθόνη 5.5 ιντσών full HD, μνήμη RAM 2GB, 3GB και 4GB, ενώ οι επιλογές για την χωρητικότητα είναι 32GB και 64GB.

Διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και ικανοποιητική μπαταρία 4100mAh. Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Xiaomi Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi Note 4X: Επίσημα 8 Φεβρουαρίου με οθόνη 5.5″,  Helio X20

Xiaomi Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi Note 4X: Επίσημα 8 Φεβρουαρίου με οθόνη 5.5″,  Helio X20

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

xiaomi redmi note 4 με mediatek helio x20.Μετά από λίγο καιρό xiaomi redmi note 4 me snapdragon 625.Kαι τώρα το ίδιο μοντέλο με 653.Και ξανά και ξανά.Πραγματικά η συγκεκριμένη εταιρεία απορώ γιατί έχει τόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό στην ελλάδα.Προφανώς λόγω φθήνιας διότι σαν εταιρεία είναι ασόβαρη και δίνει ποσότητα με το κιλό με μέτρια ποιότητας αυτή.Ρεζιλίκια με κινεζική ταμπέλα και τους fans να χοροπηδάνε ότι έχουν καλύτερο κινητό από τους κατόχους s7edge και των υπολοίπων κορυφαίων μοντέλων.Σκουπίδια από τα λίγα τα τσαόμι.10 φορές κάποιο mindrange sony ή samsung.

rizo

Σε αντίθεση με τον φίλο @gianniklis θα πω οτι η κίνηση της Xiaomi είναι πολύ καλή γιατί χρησιμοποιεί ένα επιτυχημένο σχέδιο με πολύ καλή οθόνη και ποιότητα κατασκευής, με κορυφαία μπαταρία και διάρκεια βέβαια. Ε, αυτό το σχέδιο το χρησιμοποιεί με πολλούς συνδιασμούς. Κάποιος που μπορέι να δώσει 30€ επιπλέον παίρνει την έκδοση με επιπλέον ram Και rom. Και με διαφορετικό επεξεργαστή επίσης. Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος και μίσος κάποιων με αυτή την κακτική. Τους χαλάει που αυτή η αξιόλογη τακτική θα προσφέρει τον πολύ καλό S653 σε οικονομική τιμή??
Ή προσπαθούν να πείσουν τους άλλους με ψευδή επιχειρήματα οτι κάποιος κάπου κάποτε είπε οτι το Redmi Note 4 είναι έστω και εφάμiλλο του S7 edge?
Ποιο midrange θα έπαιρνε ο φίλος?? Το J7?? Με 720p οθόνη? Επιλογή του βέβαια.. Αλλά το J βγαίνει μόνο με 16GB δεν θα πάρει κάποιος μια SD? Ε, θα πάω και θα αγοράσω κατευθείαν το 32gb Redmi (ειναι και dual που το samsung ξεφευγει σε αυτη την επιλογή).
Οπότε αερολογίες για σκουπίδια εταιρίες για άλλη μια φορά ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

rizo

@Edit
Κι εγω Sony έχω και μπορεί να μην το κατάφερε ο Τσίπρας με τους δανιστές αλλά η Xiaomi τα βαράει τα νταούλια στους μεγάλους κατασκευαστές μέχρι τα 250€ :DD

shadgr

gianniklis, γιατί προσπαθείς να πείσεις τί να αγοράσει ο καθένας; Κράτα το S7 που προφανώς έχεις (να πατάς κατά λάθος τα edge άκρα αν δεν το έχεις να αιωρείται στις μύτες των 3 δακτύλων) και άσε μας εμάς με τις κινεζιές με τα δίκαρτα, τις sd, το ραδιόφωνο, το IR και στα 200 ευρώ όλα αυτά, με 32 gb.

Christos

Από τη στιγμή που έμαθα το miui δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι άλλο από Xiaomi! Αυτή η εταιρεία είναι πολύ πολύ μπροστά!!!

Σταύρος Χρι

Όντως το MIUI είναι πού έυκολο και πού απλό ! Η αλήθεια είναι ότι και εμένα δεν μου αρέσει οι 100 διαφορετκές ονομασίες και εκδόσεις με μικρές παραλλαγές για το ίδιο τηλέφωνο γιατί προκαλούν σύγχηση΄στην αγορά όμως από την άλλη είναι προς όφελός μας που μπορούμε να παίρνουμε τέτοιας ποιότητας τηλέφωνα με τέτοια δύναμη σε τιμές που έχουν κάτι πατάτες Low end που προσφερει η Samsung η Lg και η Sony ! Οι επιδώσεις μάλιστα είναι εντυπωσιακές με παραδείγματα που δείχνουν αυτά τα mid range τις xiaomi να΄πιάνουν ταχύτητες ναυαρχίδων !

killgrill

Που λέτε, ξεκινάω γρήγορα να διαβάσω το πρώτο σχόλιο και πριν φτάσω στη μέση αντιλαμβάνομαι ότι κάπου έχω ξαναδιαβάσει τέτοιες …..χμμμ.
Γυριζω να κοιτάξω το όνομα και ωπ! νάτος ο Περικλογιάννης!
Ρε φίλε είσαι unpaiktable!!!
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις! 😀

Vai

Ναι ρε το παληκαρι δεν εχει αλλη δουλεια να κανει και μπαινοβγαινει σε ολα τα fora και τεχνολογικα blogs και κανει ακριβως αυτη την δουλεια. Ειναι σαν τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ που πληρωνονταν για να τρολλαρουν κοσμακη με αλλες αποψεις.

Ο τυπος δε, ετσι και του πεις καμια κουβεντα για το ZTE axon 7 μπορει να πεσει να σε φαει.
Καπως ετσι τον κανονισα εγω σε αλλο ιστοτοπο και δεν ξαναμιλησε εκει;)

Mits

Μαζοχισμός στο έπακρο. Να μπορείς να έχεις κάτι με 250 ευρώ και να προτιμάς να δώσεις 800 για να το πάρεις, απλά για να λες ότι έχεις Apple, Samsung, Sony. Μαγκιά σας να τα πετάτε αλλά και μαγκιά των ψαγμενοι να το καταφέρνουν με λιγότερα.

Γιάννης

Ουσιαστικά η διαφορά των 250 ευρώ ανάμεσα σε ένα καλό Samsung και ένα καλό Xiaomi οφείλεται στην κάμερα. Πράγματι η Xiaomi στον συγκεκριμένο τομέα τα έχει κάνει θάλασσα, σε αντίθεση με τη Samsung που σου προσφέρει κορυφαία ποιότητα φωτογραφίας. Απλώς δεν ξέρω αν αυτή η σημαντική σχετικά λεπτομέρεια δικαιολογεί διπλάσια τιμή από πλευράς Samsung.

Drakos

Αυτή τη στιγμή έχω στη κατοχή μου 1) apple 6s plus (8 ωρες οθόνη μέσο όρο)
2) lg g5 se (5 ώρες )
3) sony xa ultra (4¨30 ώρες )
4) sony c4 ( δεν γνωρίζω )
5)iphone 7 ( 6 ώρες )
6) lg g3 ( 3 ώρες )
7) XIAOMI NOTE 4 ( ανάλογα τα κέφια…4 το πολύ )
ΛΟΙΠΟΝ …έπαθα εγκεφαλικό όταν είδα την αυτονομία του xiaomi…4¨30 ώρες οθόνη?!?!?!? 4100m μπαταρία ?!??!?! είναι χειρότερο απο όλα όσα είχα …ίσως να κοντράρετε με το g3!! Απογοήτευση . Πιστεύω φταίει ο MTK . Πρέπει να καίει τον κ@λο του…

gianniklis

@drako .Ό,τι ακριβώς έγραψα .Ακόμη και στην μπαταρία δεν αποδίδουν με βάση την ονομαστική-αριθμητική χωρητικότητα.

KnightRider

Επίσης απορώ γιατί η Xiaomi δεν κάνει τίποτα στο θέμα του ήχου στην ηχογράφηση ??? Η ηχογράφηση είναι απαίσια !!!

Vai

Αν αγοραζετε xiaomi επειδη μεχρι εκει φτανει η τσεπη σας και δεν ξερετε πως να τα ρυθμισετε, πως να τα σεταρετε, τι rom πρεπει να περασετε και πως να τα δουλευετε γενικως, ειναι λογικο να εχετε χαλια αυτονομια, software προβληματα, να μην σας ερχονται ειδοποιησεις και αλλα πολλα.
Το “βγαζω μονο 4 ωρες οθονης στο redmi note 4” απο μονο του δε λεει τιποτα, ειδικα οταν διαβαζεις αλλους χρηστες με την ιδια συσκευη να βγαζουν τα διπλασια sot! Σιγουρα βεβαια οι mtk επεξεργαστες ειναι κατωτεροι απο snapdragon σε αυτον τον τομεα. Πες μας για πααρδειγμα ποια rom φορας γιατι αν φορας ψευδοrom κινεζομαγαζου λογικο ειναι να μη δουλευει τιποτα σωστα.

Drakos

@Vai Φοράω την MIUI Global 8.1
Σταθερή
8.1.2.0(MBFMIDI)
Δεν γνωρίζω αν είναι η ψευδορομ η όχι . Αν γνωρίζεις θα ήμουν ευγνώμων να μου απαντούσες

Vai

Οχι δεν εχεις ψευτικη rom κινεζομαγαζου (οι γνωστες multilanguage δλδ).
Δεν εχω την συσγκεκριμενη συσκευη και δεν ξερω ποια rom ειναι καλυτερη σε αυτο το κομματι. Μπορεις ομως να απευθυνθεις στην ελληνικη κοινοτητα και να κανεις τις ερωτησεις σου η να σου λυσουν αποριες.

Οι 4 ωρες οθονης που εχεις εξαρτονται και απο την χρηση που κανεις. Μπορει να μην εισαι πανω απο μια οθονη ολη μερα οπως καποιοι αλλοι που βγαζουν 7 και 8 ωρες sot αλλα το βραδυ θελουν φορτιση. Μπορει να εχεις 4 ωρες οθονης απο την αλλη μερια, αλλα η συσκευη να βγαζει δυο ημερες χωρις να την φορτισεις.

Οι mediatek παντως ειναι γνωστο πως δεν ειναι το ιδιο battery friendly με τους snapdragon.
Νομιζω πως την διαφορα θα την δει σιγουρα καποιος με τα νεα redmi note 4 snapdragon edition.

Drakos

Την συσκευή την έχω χωρίς κάρτα σιμ… δηλαδή δεν τρώει μπαταρία η κεραία .. το δουλεύω σπίτι με την φωτεινότητα γύρω στο 40% και όχι βαριές εφαρμογές . Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει .. ευχαριστώ παντως !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.