Xiaomi Redmi Note, Ετοιμάζει οκταπύρηνο tabletόφωνο με οθόνη 5.5 ίντσες

Σύμφωνα με teaser που έδωσε στη δημοσιότητα ο κινέζος κατασκευαστής Xiaomi αναπτύσσει ένα tabletόφωνο με ονομασία Redmi Note που θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών και οκταπύρηνο επεξεργαστή. Η οθόνη αναμένεται να έχει ανάλυση HD 1280×720 pixels και ο επεξερξαστής να είναι χρονισμένος στο 1.4GHz ή 1.7GHz ή να υπάρξουν δυο εκδόσεις.

Αυτό που μας λείπει είναι η τιμή αλλά σίγουρα θα είναι προσιτή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Μαρτίου 2014 10:24

Σχόλια

    • Κάτσε βρε GREG, τι γράφουμε; Μπαταρία δεν θα έχει το Xiaomi ας πούμε; Ας περιμένουμε να ανακοινωθεί και μετά το συγκρίνουμε.

  • @Greg
    Σαν (πρώην) κάτοχος Ζόπο (900S, 910) δεν θα έβαζα την Ζόπο στο ίδιο "τσουβάλι" με Xiaomi.
    Σε όλα τα κινέζικα φυσικά το hardware είναι πάντα σχεδόν το ίδιο (σε κάθε νέα ΜΤΚ πλατφόρμα). Αλλά, η Ζόπο δεν έχει (καμία, τίποτα, υπό το μηδέν) υποστήριξη, και οι RΟΜ έχουν προβληματάκια (έως ..προβλήματα ανάλογα το τι χρησιμοποιείς),πάντα. Μπορεί να αγοράσω το εν λόγο Xiaomi κινητό σαν δεύτερη συσκευή όταν πέσει λίγο η ήδη χαμηλή τιμή του μετά το καλοκαίρι.

  • Ο οκταπύρηνος προφανώς θα είναι αυτός της Mediatek.Άρα λογικά δε θα έχει πάνω από 250 άντε 300 ευρώ στη χειρότερη.Μια χαρά δηλαδή, αν είχε και stylus θα ήταν τέλειο.

  • Πολύ μεγάλο για κινητό και πολύ μικρό για τάμπλετ...δεν έχει κανένα νόημα...άσε που για να αντέξει τόσους πυρήνες η συγκεκριμένη μπαταρία μετά το 6μηνο δεν θα βγάζει μισή μέρα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.