Xiaomi, νέο ρεκόρ με το Redmi Note, 5.000 σε 75 δευτερόλεπτα

Το μοντέλο που έχει υιοθετήσει για να πουλάει τις συσκευές της η Xiaomi, το λεγόμενο flash sales, την έχει κάνει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο πουλώντας τεράστιο αριθμό συσκευών σε μερικά δευτερόλεπτα.

Στην Σιγκαπούρη κατάφερε να πουλήσει 5000 Xiaomi Redmi Note phablets σε μόνο 75 δευτερόλεπτα το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά 5000 συσκευές δεν φαίνονται τόσο πολλές αν σκεφτεί κανείς ότι η Σιγκαπούρη έχει περισσότερο από 5 εκατομμύρια κατοίκους. Το ποσοστό δηλαδή της εξάπλωσης της συσκευής στους καταναλωτές είναι της τάξης του 0.1%.

Αλλά όπως και να έχει η Xiaomi δεν συνηθίζει από την μία να δίνει μεγάλο αριθμό συσκευών προς πώληση, όμως o αριθμός 5000 συνεχίζει να είναι μικρός σε σχέση με άλλες παρτίδες της.

Πάντως είναι αρκετά επιτυχημένη και περιμένουμε να δούμε αν κατά το επόμενο flash sale θα διαθέσει περισσότερες συσκευές καθώς πολλοί θα είναι οι επίδοξοι αγοραστές το Redmi Note.

Πηγή

Σχόλια

  • πουλαω το xiaomi mipad 16giga σφραγισμενο για οποιον ενδιαφέρεται με εγγυηση από ευρωπη 1χρονο χωρις πλακα τηλ 6972006887 ευχαριστω.

  • @JIMANDRI γιατι το πουλας το μετανιωσες που τοπηρες? Τελειο ειναι αλλα δεν μας λες τιμη...

  • Απλά πήρα 2 το ένα για πάρτη μου το άλλο το πουλάω 400 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.

  • Το mipad το 16gb το παιρνεις απο ελλαδα 292.5 με εγγυηση..τα 400 που λες ειναι πολλα...

  • @jimandri
    Xiaomi MiPad 7.9 Inch 2GB RAM 16GB ROM κανει περιπου 240 ευρω στο minideal πχ............ το παρακανες με τα 400

  • Οποιος το βρει ας το πάρει εγώ τόσο το δίνω με εγγύηση 1χρονο ευρωπαϊκή οχι Κίνα το ξαναλέω 400ευρω οποίος το θέλει εδω και τώρα ..ουτε σε κανα μήνα ούτε τελωνεία ουτε άντε βγαλε άκρη αν πάθει κάτι...όλα αυτά παιδιά πληρώνονται ξερεται..δεν ειναι για όλους ένας είναι ο τυχαίος αν προλάβετε βέβαια...

  • @JIMANDRI
    Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου......και εκτος θεματος.......οτι ναναι ο καθενας εισται......
    Να βαλουμε και σειρα προταιρεοτητας.......μημ τσακωθουμε ποιος θα το πρωτοπαρει.....
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ............

  • Πουλάω κι εγώ ένα 1000€ επειδή έχει και κάτι έξτρα οποίος προλάβει χα χα χα

  • παιδια πουληθηκε. Περιμενω 2 ακομα σε 12 μερες περιπου οποιος ενδιαφερεται ειναι απο τα τελευταια αυτου του stock,μετα τερμα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.