Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 4 εκατομμύρια τεμάχια σε λιγότερο από τρεις μήνες

Xiaomi Redmi Note 7, Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 4 εκατομμύρια τεμάχια σε λιγότερο από τρεις μήνες

Φαίνεται πώς κάθε μέρα είναι και μία γιορτή για τη Xiaomi. Σχεδόν οποιοδήποτε τεχνολογικό προϊόν έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία έχει γίνει bestseller. Πριν μερικές μέρες η Xiaomi κυκλοφόρησε 20 νέα προϊόντα και είναι ασφαλές να πούμε ότι και αυτά θα έχουν αξιόλογες πωλήσεις, τουλάχιστον όσα είναι πραγματικά.

Ας περάσουμε όμως στο βασικότερο προϊόν της Xiaomi, που δεν είναι άλλο από τα smartphones, τα οποία πουλάνε σα ζεστό ψωμί. Μόλις εχθές η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των συσκευών της σειρά Xiaomi Mi 9 ξεπέρασαν τις 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα δημοφιλή smartphones της κινέζικης εταιρείας, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το πρώτο μοντέλο του Xiaomi Redmi Note 7 κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου. Ένα μήνα αργότερα οι πωλήσεις του έφτασαν το 1 εκατομμύριο, και τώρα η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η σειρά Redmi Note 7 ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από 3 μήνες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μας εκπλήσσει, αφού οι πρώτες παρτίδες της συσκευής ξεπούλησαν αρκετά γρήγορα. Αν και το Redmi Note 7 θεωρείται mid-range συσκευή, είναι επίσης και η καλύτερη εναλλακτική του Xiaomi Mi 9 SE. Η κύρια διαφορά τους είναι η υποστήριξη NFC. Σχεδόν όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με τα ακριβά μοντέλα της εταιρείας. Οπότε, σε μία σχετικά οικονομική τιμή, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα smartphone που μοιάζει και φέρεται σαν flagship.

Τέλος, εδώ και λίγο καιρό η Redmi είναι μία ανεξάρτητη μάρκα, υπό τη σκέπη της Xiaomi. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά smartphones με το ανεξάρτητο brand Redmi, η μάρκα έχει υποσχεθεί ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το δικό της flagship το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 855.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.