Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Εξερράγη και το service στην Ινδία κατηγορεί τον κάτοχο

Xiaomi Redmi Note 7 Pro, Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Εξερράγη και το service στην Ινδία κατηγορεί τον κάτοχο

Η Xiaomi είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες smartphones που υπάρχουν στην αγορά. Όμως, κατά καιρούς εμφανίζονται ειδήσεις οι οποίες αφορούν σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζουν τα smartphones της. Η τελευταία αναφορά προέρχεται από το 91Mobiles και σχετίζεται με το Xiaomi Redmi Note 7 Pro.

Ακόμα ένα “εκρηκτικό” smartphone

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ένα Xiaomi Redmi Note 7 Pro υπερθερμάνθηκε και παραλίγο να εκραγεί στην τσέπη του κατόχου του. Ο Vikesh Kumar, όπως ονομάζεται ο χρήστης της συσκευής από την Ινδία, ισχυρίζεται ότι ένιωσε τη θερμοκρασία του smartphone να ανεβαίνει και όταν το έβγαλε από την τσέπη του, αυτό έβγαζε καπνούς.

Ο Kumar πέταξε το Xiaomi Redmi Note 7 Pro πάνω σε μία τσάντα πλάτης και μέσα σε δευτερόλεπτα το smartphone εξερράγη βάζοντας φωτιά στην τσάντα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η φωτιά δεν έσβηνε ούτε με πυροσβεστήρα.

Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι είχε στην κατοχή του το Xiaomi Redmi Note 7 Pro μόλις 4 μήνες και ότι το φόρτιζε πάντα με τον φορτιστή που είχε στο κουτί. Παρ’ όλα αυτά, όταν πήγε στο service της Xiaomi, οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι φταίει ο ίδιος για την έκρηξη.

Όπως είναι αναμενόμενο, αρνήθηκε τις κατηγορίες και εν τέλει το service δέχθηκε να αντικαταστήσει το smartphone αν πληρώσει το 50% της αξίας του.

Η απάντηση της Xiaomi

Ο Kumar εξαγριώθηκε με την απάντηση του service και τη γενικότερη κατάσταση και φρόντισε να κοινοποιήσει στα social media την ιστορία του. Το θέμα πήρε διαστάσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Xiaomi να προβεί σε επίσημη δήλωση.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν σχετικά αναμενόμενη:

“Η υπόθεση επιλύθηκε φιλικά με τον πελάτη, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση του. Ενδιαφερόμαστε πολύ για τους καταναλωτές μας και τους παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη.”

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.