Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Εξερράγη και το service στην Ινδία κατηγορεί τον κάτοχο

Η Xiaomi είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες smartphones που υπάρχουν στην αγορά. Όμως, κατά καιρούς εμφανίζονται ειδήσεις οι οποίες αφορούν σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζουν τα smartphones της. Η τελευταία αναφορά προέρχεται από το 91Mobiles και σχετίζεται με το Xiaomi Redmi Note 7 Pro.

Ακόμα ένα “εκρηκτικό” smartphone

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ένα Xiaomi Redmi Note 7 Pro υπερθερμάνθηκε και παραλίγο να εκραγεί στην τσέπη του κατόχου του. Ο Vikesh Kumar, όπως ονομάζεται ο χρήστης της συσκευής από την Ινδία, ισχυρίζεται ότι ένιωσε τη θερμοκρασία του smartphone να ανεβαίνει και όταν το έβγαλε από την τσέπη του, αυτό έβγαζε καπνούς.

Ο Kumar πέταξε το Xiaomi Redmi Note 7 Pro πάνω σε μία τσάντα πλάτης και μέσα σε δευτερόλεπτα το smartphone εξερράγη βάζοντας φωτιά στην τσάντα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η φωτιά δεν έσβηνε ούτε με πυροσβεστήρα.

Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι είχε στην κατοχή του το Xiaomi Redmi Note 7 Pro μόλις 4 μήνες και ότι το φόρτιζε πάντα με τον φορτιστή που είχε στο κουτί. Παρ’ όλα αυτά, όταν πήγε στο service της Xiaomi, οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι φταίει ο ίδιος για την έκρηξη.

Όπως είναι αναμενόμενο, αρνήθηκε τις κατηγορίες και εν τέλει το service δέχθηκε να αντικαταστήσει το smartphone αν πληρώσει το 50% της αξίας του.

Η απάντηση της Xiaomi

Ο Kumar εξαγριώθηκε με την απάντηση του service και τη γενικότερη κατάσταση και φρόντισε να κοινοποιήσει στα social media την ιστορία του. Το θέμα πήρε διαστάσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Xiaomi να προβεί σε επίσημη δήλωση.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν σχετικά αναμενόμενη:

“Η υπόθεση επιλύθηκε φιλικά με τον πελάτη, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση του. Ενδιαφερόμαστε πολύ για τους καταναλωτές μας και τους παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη.”

Πηγή 1 Πηγή 2

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2020 19:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.