Τα έξυπνα παπούτσια της Xiaomi σε συνεργασία με την Intel

Η Xiaomi έχει μπει στην αγορά των wearables με την δημοφιλή σειρά Band. Πλέον επεκτείνεται, ανακοινώνοντας τα πρώτα της έξυπνα παπούτσια, τα οποία έχει ονομάσει “90 Minutes Ultra Smart Sportswear”.

Η Xiaomi συνεργάστηκε με την Intel, η οποία παρείχε τον “εγκέφαλο” των έξυπνων παπουτσιών, το Curie module σε μέγεθος κουμπιού.

Τα 90 Minutes Ultra Smart Sportswear έχουν τιμή γύρω στα 41 ευρώ (CNY300), η μπαταρία διαρκεί έως και 60 μέρες και στόχος τους είναι να καταγράφουν τις κινήσεις του χρήστη. Αντιλαμβάνονται πότε περπατάς, τρέχεις, σκαρφαλώνεις, και στο τέλος της ημέρας δίνουν τα στατιστικά για την απόσταση που διανύθηκε, την ταχύτητα και τις θερμίδες που κάηκαν.

Τα έξυπνα παπούτσια της Xiaomi διαθέτουν μαξιλαράκια αέρα, είναι αντιολισθητικά, έχουν σόλες με τοξωτό σχεδιασμό και αντιβακτηριδιακούς πάτους. Θα διατεθούν μέσα Απριλίου σε μαύρο και μπλε για άνδρες και μαύρο και ροζ για γυναίκες. Υπάρχει και ειδική μπλε έκδοση που γυαλίζει στο σκοτάδι.

Οι προ-παραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές από το Mi Home και οι αποστολές ξεκινούν από 15 Απριλίου. Προς το παρόν όμως περιορίζονται μόνο στην Κίνα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Μαρτίου 2017 16:25

Σχόλια

  • Άν πάμε στο WC μετράει την "δραστηριότητα" εξαγωγής ή θέλει άλλο smart chip intel;

  • Εδω κολλάει η φραση (τα φοράς και πετάς) τα λεφτα σου.
    μου θυμίζουν τα Reebok τον 90´s που τα φουσκώνες και νόμιζες οτι ησουν ο jordan

  • Το Curie module βλέπω πολλοί να το κάνουν πειράματα αλλά που μπορώ να το βρω?

  • Ας βγάλουν και καμιά έξυπνη καπότα να καταλαβαίνουν ποτέ π******ε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.