Xiaomi: Τίτλοι τέλους για Mi Max και Mi Note Series σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας

Xiaomi, Xiaomi: Τίτλοι τέλους για Mi Max και Mi Note Series σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, μοιράστηκε μέσω Weibo μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον. Όσα ανέφερε αφορούσαν τα Mi και τα Redmi καθώς και τη νέα σειρά selfie-focused smartphones CC.

Ο Lei Jun είπε ότι η Xiaomi θα εξερευνήσει νέες τεχνολογίες και θα επικεντρωθεί στο να προσφέρει high-end συσκευές μέσω της σειράς Mi, στοχεύοντας με μία νέα αγορά.

Xiaomi, Xiaomi: Τίτλοι τέλους για Mi Max και Mi Note Series σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας

Η εταιρεία θέλει να προσφέρει smartphones όπως το Xiaomi Mi 9, το Xiaomi Mi 9SE και η σειρά των Xiaomi Mi Mix, τα οποία θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή στον τομέα των flagships. Επιπλέον, στη σειρά Mi θα δούμε τα νέα selfie-focused smartphones CC, τα οποία απευθύνονται σε ένα πιο νεανικό κοινό.

Ωστόσο, ο Lei Jun ανέφερε ότι δεν η εταιρεία δεν θα ασχοληθεί με τα Mi Max και τα Note. Η σειρά Note ήταν αρχικά ιδιαίτερα δημοφιλή, αλλά έχασε έδαφος με την κυκλοφορία των Mi Mix. Από τότε η εταιρεία θα λανσάρει ως mid-range premium συσκευές, και το τελευταίο μοντέλο της σειράς ήταν το Xiaomi Mi Note 3.

Από την άλλη, τα Mi Max έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή εξαιτίας των μεγάλων οθονών τους και των εκπληκτικά μεγάλων μπαταριών που διαθέτουν. Το τελευταίο smartphone της σειράς είναι το Xiaomi Mi Max 3 με 6,9 ίντσες οθόνη και 5.500mAh μπαταρία.

Ο Lei Jun έκλεισε αναφέροντας ότι στα Redmi δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Η εταιρεία θα συνεχίσει να κυκλοφορεί υψηλής ποιότητας συσκευές, με χαμηλό κόστος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Η μπορείς απλά να πεις έχω αλλά 20 μοντέλα κι αν χρειαστεί βγάζω αλλά 30 κι όποιο κάτσει

Greg

Η Xiaomi κυριολεκτικά τα έχει κάνει σαλάτα, έχει μπερδέψει όλο τον κόσμο, σήμερα βγάζει αυτό το κινητό, αύριο σταματάει να βγάζει ένα άλλο, μετά αλλάζει την ονομασία σε ένα άλλο και καπάκι σου βγάζει ένα νέο κινητό με νέο όνομα, αν δεν είσαι κολλημένος με την εταιρία και δεν παρακολουθείς καθημερινά το τι βγάζει έχεις χάσει τον μπούσουλα, δεν ξέρεις ποιο κινητό βγάζει και τι έχει και ποιο να πάρεις, παράδειγμα εγώ που την έχω σε μια εκτίμηση σαν μάρκα αν αύριο ήθελα να αγοράσω ένα κινητό της ανάθεμα με και αν ξέρω τι και ποιο, θα έπρεπε να κάτσω 2 μέρες να ψάχνω και να συγκρίνω για να βγάλω άκρη, κάπως έτσι έπαθα τον περασμένο φθινόπωρο και βαρέθηκα να ψάχνω και να συγκρίνω, δεν θα σκάσω για ένα κινητό, πήγα σε ένα Χ κατάστημα εκεί είδα ένα Honor που μου άρεσε το χρώμα του (έχω βαρεθεί τα μαύρα και μπλε κινητά), η τιμή για τα χαρακτηριστικά του ήταν Value for Money και το πήρα… Η εταιρίες κινητών πρέπει να κόψουν φόρα και να σταματήσουν να βγάζουν από 5 κινητά σε κάθε κατηγορία τιμής, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση στον καταναλωτή, να έχουν υπερπλεόνασμα συσκευών και να… Συνέχεια »

Charlie

Περιμένανε mi max 4 με Premiun χαρακτηριστικά. Αυτοί το ξεσκίσανε το θέμα. Το mate 20x πάει περίπατο με τις βλακείες του Τραμπ οπότε τον ήπιαμε οι φίλοι της μεγάλης οθόνης.

Κωστής

This year γράφει ο τυπάς. Δεν αναφέρει το τέλος της σειράς..

Baioss

Καθόλου απίθανο οι συγκεκριμένες σειρές, να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν Redmi πλέον και με νέο όνομα.

vaskor

Το ΜΑΧ δεν κάνει καλά που το σταματάει. Έκανε τη διαφορά. Βόλεψε πολύ κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.