XPERIA X10 vs HD2 vs Omnia II vs 3GS, Συγκρίνουμε το μέγεθος

Κρατάμε στα χέρια μας τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών και συγκρίνουμε το μέγεθός τους. Sony Ericsson XPERIA X10 με οθόνη 4 ιντσών, HTC HD2 με 4,3 ίντσες, Samsung Omnia II με 3,7 ίντσες και το αγαπημένο iPhone 3GS με οθόνη 3,5 ιντσών. Δείτε το βίντεο και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο, εμφανισιακά.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 22:19

Σχόλια

  • Μπραβο ρε παιδιά !! Μεγάλη επιτυχία το review !! Και πρώτοι στην Ελλάδα που το κάνατε!! Απίστευτο κινητό τυχεροί που το είδατε και απο κοντά !!

  • Kαι κάποιες ερωτήσεις :

    1.Πως σας φάνηκε από κοντά η οθόνη? Σαν αισθηση αφης/χρώματα/ανάλυση
    2.Μαθατε αν είναι TFT ή OLED ? Και αν θα υποστηρίζει multitouch στο μέλλον?
    3.Η ποιοτητα του μεγαφώνου πως ήταν ?
    4.Μαθατε για πιθανή αναβάθμιση στο Android 2.0?
    5.Εγγραφή βίντεο σε πόση ανάλυση?
    6.divx ή HD support αναπαραγωγή?
    7.Σαν κατασκευή πως σας φάνηκε με τόσο πλαστικό επάνω?

    Ευχαριστώ πολύ και για όσες απο τις απορίες μου μπορέσετε να μου απαντήσετε θα είμαι ευγνόμων !!

  • sealover, θα απαντήσω σε όλες σου τις ερωτήσεις σε βίντεο που θα ανεβάσω τις επόμενες ώρες. Stay tuned... :)
    Το κομμάτι που έχω στα χέρια μου είναι demo, δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει σχέση με αυτό πουθα κυκλοφορήσει... μεσολαβούν 3 μήνες! Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε επιεικείς.

  • Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία όπως και πολύ άλλοι το νέο βίντεο !! Αντε τέτοιες αποκλειστικότητες πάντα !!!

  • Aν μου επιτρέπεις και μερικές ερωτήσεις φίλων !

    -Σχετικά με το SAR
    -Σχετικά με μια "κατα προσέγγιση" τιμή που θα πωλείται
    -Αν υπάρχει αισθητήρας περιβάλλοντος φωτισμού
    -Ποια έκδοση λογισμικού φοράει
    -Ραδιόφωνο
    -Αν θα περιέχεται MW600

    Θα σου είμαστε ευγνώμων αν μπορέσεις να μας απαντήσεις (αν γνωρίζεις φυσικά)

    Μπραβο ακόμα μια φορά για την δουλεία που γίνεται στο techblog.gr !!

  • Δεν γνωρίζω το SAR έχω σκέτη τη συσκευή χωρίς manual.
    Κατά προσέγγιση 599 ευρώ, δική μου εκτίμηση.
    Υπάρχει αισθητήρας.
    1.6 Android.
    Το κομμάτι που έχω δεν έχει ραδιόφωνο.
    Δεν ξέρω για τα MW600.
    Για LCD την βλέπω την οθόνη.
    Ωραία η αίσθηση της οθόνη, απαλή, δεν χρειάζεται πίεση.
    Το μεγάφωνο δεν παίζει δυνατά.
    Δεν έχω τσεκάρει ακόμα divX ούτε λήψη βίντεο.

    Παιδιά, θα το επαναλαμβάνω συνέχεια. Το κομμάτι είναι Demo δεν είναι τελικό. Δεν θέλω να τα πάρετε αυτά τοις μετρητοίς. Σε 3 μήνες θα κυκλοφορήσει το κινητό. Θα πρέπει να αναμένουμε βελτιώσεις. Μην με ρωτάτε τόσο εξιδυκευμένα πράγματα, το πιο πιθανό είναι το αποτέλεσμα να έχει ανατροπές.

  • Eννοείτε και γνωρίζω οτι ειναι νωρίς ακόμα για την τελική εκδοση του κινητού που θα βγει στα ράφια! Δηλαδή η αίσθηση αφής θα έλεγες είναι καλύτερη απο αυτή του iphone(αν και multitouch) ?

    Σ'ευχαριστώ και μένουμε συντονισμένοι για το βιντεο που ετοιμάζεις, και τις απαντήσεις σε αυτό για την αναπαραγωγη και εγγραφη βίντεο !!! Ελπίζω να το προλάβεις σήμερα :)

    Υ.Σ. : Τσέκαρε αν έχει την δυνατότητα να αλλάξεις χρώμα και στο μπλε theme του κινητου !

  • Εντάξει, θα ξεπεραστεί κάποια στιγμή. Τουλάχιστον στη μορφή που βρίσκεται σήμερα. Γιατί πιστεύω ότι θα βγουν και νέα μοντέλα κινητών Apple είτε ονομαστούν iPhone είτε όπως αλλιώς θέλει ο Steve Jobs.

  • Αψογα τα βιντεο-review μολις τα είδα ;) Thanks !!
    Θα υπάρχει κάποιο βίντεο σχετικά με την εγγραφη βίντεο και φωτογραφίας ??

  • Κώστα επειδή είδα οτι έχεις το SATIO και το AINO στα χέρια σου κάνε και μια σύγκριση για το πόσο δυατό είναι το LED για το φλας που έχει το X10 ! Thanks ;)

  • Παιδιά σιγά σιγά με έχετε τρελάνει... κάνω ότι προλαβαίνω, τώρα ανεβάζω βίντεο με δείγμα από την κάμερα :)

    mickeynx, Έχουμε το HD2 με Windows Mobile, ας έχουμε και ένα Android με επεξεργαστή 1GHz. Μια χαρά είναι έτσι ;)

  • Andreas, αναφέρεσαι στο βίντεο? Αν ναι, πες μου σε ποιο χρονικό σημείο είναι αυτό που λες. Και σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

  • Άπο κάμερα πως πάει έστω και σε ΔΕΜΟ ?Έρώτηση στα 1ghz νομίζεις οτι αξίζει περισσότερο το android n windows 6.5. Mε άλλα λόγια ανάμεσα στο Χ10 και hd2 ποιο λειτουργικό τρέχει καλύτερα?Στο βίντεο που έδειχνες το browser με εντυπωσίασε είναι ότι όταν το γυρνάς οριζόντια και κάθετα γυρνά πολύ γρήγορα όχι όπως το hd2 πουπερίμενες πόση ώρα για να καταλάβει οτι το έχεις γυρίσει !!!!!

  • lEfTeRisSs, Δες εδώ το βίντεο που τράβηξα σήμερα https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-x10-video-sample-3291.

    Καταρχήν πρέπει να θυμόμαστε ότι και τα δύο μοντέλα που έχω στα χέρια μου είναι demo. Δεν είναι για κυκλοφορία....

    Το HD2 βρίσκεται σε τελική φάση κυκλοφορίας και είναι σχεδόν έτοιμο. Άρα αυτό που έχω δει δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την κάμερα που τραβάει ροζ! και τον Explorer που δεν κάνει zooom in-out a la iPhone. Αυτά υποτίθεται ότι θα είναι ok, όταν θα κυκλοφορήσει.

    Το X10 που έχω στα χέρια μου είναι πολύ πρώιμο ακόμα. Η κυκλοφορία του έχει ανακοινωθεί για μέσα Φεβρουαρίου, δηλαδή σε 3 μήνες από τώρα. Πολλά θα βελτιωθούν έως τότε.

  • Και εγώ το είπα όταν σε ρωτούσα ότι τώρα θα μου πει ότι είναι demo και οτι θα έχει αρκέτο καιρό η Σ.Ε να το βελτιώσει όμως δεν μου απάντησες οτι στα 1ghz νομίζεις οτι αξίζει περισσότερο το android n windows 6.5. Mε άλλα λόγια ανάμεσα στο Χ10 και hd2 ποιο λειτουργικό τρέχει καλύτερα?Ρώτω γιατί νομίζω ότι έχεις ακόμα και τα 2 άλλα η σύγκριση δεν θα είναι και τόσο κάλη γιατί το ένα είναι προ-πύλων αλλά η htc προλαβαίνει να κάνει τις τελευταίες πινελιές.Ένω το Χ10 όπως είπες έχει άλλους 3 μήνες

  • lEfTeRisSs, Το έχω γράψει και σε άλλα μου σχόλια. Είμαι fun του iPhone OS και του Android. Μου αρέσουν τα ξεκούραστα λειτουργικά που ανταποκρίνονται άμεσα στις επιταγές μου!
    Άρα αν δεν είχα δει από κοντά το HD2, θα επέλεγα με κλειστά μάτια το X10. Αλλά... επειδή έχω ζήσει με το HD2 πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο γρήγορα μπορούν να γίνουν τα Windows Mobile. Μεταξύ HD2 και X10 δεν είναι εύκολο να αποφασίσω, ίσως να διάλεγα HD2 επειδή για πρώτη φορά θα είχα γρήγορο κινητό με Windows Mobile, αλλά με χαλάει η τεράστια οθόνη του. Θα πρέπει να κουβαλάς τσαντάκι.

  • το ξέρω ρε άλλα παραξενευτηκά με το Источник ξέρεις τι σημαίνει ?Δεν νομίζω.

  • Pedia sorry kiolas...gia to asxeto..alla mipos gnorizi kanis ean to ipod touch 3rd generation ipostirizi ellinika..?To 8gb...Euxaristw..prokatovolika...

  • m fente oti s arese kai to anebazis ligo ^ ^ to teleyteo shmeio idio opou les gia ti hd2 4,3 intses fennotnte poli megales h 3,7 poli mikres ... an 8a to protimousa egw 8a to protimousa gia to android pou foraei alios to hd2 kai to omnia2 einai poli kala kinita kai malon 8a epelega to hd2 gia tin o8onh kai ton epeksergasti ka8os kai gia tin kopsotita ;)

  • well, Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί ζαλίστηκα, δεν μπορώ να σε διαβάσω.

    Οι 4,3 ίντσες είναι πάρα πολλές. Δεν χωράει το κινητό στην τσέπη σου και αν το κρατάς με το ένα χέρι δεν μπορείς να φτάσεις την πάνω γωνία χωρίς να μετακινήσεις ολόκληρη την παλάμη. Το HD2 είναι πολύ κομψό συμφωνώ. Αυτή η απλότητα, οι καθαρές γραμμές και το λεπτό πάχος το κάνουν ακαταμάχητο. Το X10 με αυτόν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με τις καμπύλες στα τελειώματα, αν το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εννοώ στο βίντεο. XPERIA X10 και HD2 φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή. Για το OMNIA II διαφωνώ ότι είναι πολύ καλό κινητό. Είναι κουραστικό και καθυστερεί στις εντολές μου.

  • ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΙΝΗΤΟ..ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ SATIO(TO OΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ) Κ ΤΟ Χ10..ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΤΑΤΕ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΑΩ,Κ ΣΤΟ ΝΕΤ ΣΕΡΦΑΡΩ,Κ ΤΟ GPS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ....ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ?

  • Samsung Galaxy S για μένα για πολλούς και διαφορους λόγους ΄.Ο κυριότερος.. η Samsung για μενα αποτελεί εγγύηση.....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.