Smartphones

Sony Xperia XA & XA Ultra: Σταμάτησε η αναβάθμιση σε Nougat

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει τα Sony Xperia XA και Sony XA Ultra σε Android Nougat. Ωστόσο η αναβάθμιση σταμάτησε πολύ σύντομα, κάτι όπου δεν έγινε ευρέως αντιληπτό. Σήμερα η ίδια η Sony έρχεται να ανακοινώσει ότι πράγματι σταμάτησε να δίνει το update.

Η ίδια εξηγεί πως ο λόγος είναι τα προβλήματα με το OTA delivery system στα Sony Xperia XA και Sony XA Ultra.

Η Sony επισημαίνει ότι στόχος της είναι να ξεκινήσει να δίνει ξανά το update όσο πιο σύντομα γίνεται. Στην επίσημη δήλωσή της έγραψε:

“Έχουμε διακόψει προσωρινά την αναβάθμιση σε Android 7.0 για το Xperia XA και το Xperia XA Ultra, λόγω μικρών ασυνεπειών απόδοσης που σχετίζονται με το over-the-air delivery system. Ανεξάρτητα από το αν κάποιος χρήστης μπόρεσε να κάνει επιτυχώς την αναβάθμιση ή όχι, δεν υπάρχει καμία αρνητική επίδραση στην απόδοση της συσκευής ή στην απώλεια των υφιστάμενων δεδομένων. Επιδιώκουμε να ξαναρχίσουμε την αναβάθμιση το συντομότερο δυνατό για όλους τους χρήστες και θα κάνουμε διαθέσιμο ένα νέο update εν ευθέτω χρόνω”.

Πηγή

Σχόλια

  • Χωρίς να είμαι γνώστης προτιμώ πάντα οι αναβαθμίσεις να γίνονται με το καλώδιο, δηλαδή μέσο υπολογιστή με το εκάστοτε πρόγραμμα του κατασκευαστή.παντα κράταγα μια πισινή στην ασύρματη αναβάθμιση μήπως κ μέσο wifi κατέβει κατακερματισμένο το υλικό.μπορει κ να λέω παρόλες αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα έτσι κ σε sony που έχω κ samsung την ώρα που στα φόρουμ είχαμε κάποια ντραβαλα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.